• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayda olmadı galiba kızlar 😒

essyy__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
63
18
3
24
Bu ay da olmadı galiba kızlar adetime son bir gün kaldı adet olacakmışım gibi ufaktan öyle hissediyorum ama oruçlardan dolayı gecikme olabilir. İnsan az da olsa bir ümitleniyor.. galiba adetim bittikten sonra bu ovülasyon testlerine başlamayı düşünüyorum tam olarak nasıl yapacağım nasıl kullanıcagım bilmiyorum. Bu kez işe yarar mı ve aranızdan benim gibi ovulasyon testine başlayacak olan var mı? 😒

Canim merhaba Instagramda innovita ovulasyon testi sayfası var ben ordan aldım ürün sana ulaşınca her gün testleri yapıp atıyorsun onlar sana yorumluyor ilişkiye girmen gereken günleri söylüyor bir kaç tanıdığım onların yönlendirmesiyle kullanmışlar ve hamile kaldılar

Bu ay da olmadı galiba kızlar adetime son bir gün kaldı adet olacakmışım gibi ufaktan öyle hissediyorum ama oruçlardan dolayı gecikme olabilir. İnsan az da olsa bir ümitleniyor.. galiba adetim bittikten sonra bu ovülasyon testlerine başlamayı düşünüyorum tam olarak nasıl yapacağım nasıl kullanıcagım bilmiyorum. Bu kez işe yarar mı ve aranızdan benim gibi ovulasyon testine başlayacak olan var mı? 😒
O testler çok güvenilir değil.Uygulama kullansan bile daha iyi olabilir.Takvimim uygulaması ile gebe kaldım ben

Daha regli olmamışsınız hemen enseyi karartmayın

Olacak gibi hissediyorm belirtilerden dolayi oyuzden bilemedim 😒
Hamilelikte de aynı belirtiler oluyor kan görmedikçe umut vardır. Test yapabilirsiniz varsa çıkar zaten

Canim merhaba Instagramda innovita ovulasyon testi sayfası var ben ordan aldım ürün sana ulaşınca her gün testleri yapıp atıyorsun onlar sana yorumluyor ilişkiye girmen gereken günleri söylüyor bir kaç tanıdığım onların yönlendirmesiyle kullanmışlar ve hamile kaldılar
Anladimm peki ucreti nekadarr 🌸

Ben alırken 30 adet ovulasyon testi 3 adet gebelik testi 450 TL ydi ama şimdi ne kadar bilmiyorum

Back
X