bu ayakkabı ve giysilere mutlaka göz atın çok uygun!!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir

lila rengindeki gecelik sabahlık takımı batista marka saten üzerinde çiçek desenleri bulunuyor ve s bedene uygundur.sanırım 38 bedene uyar..hediye gelmiştir..sadece ambalajı açıldı bir kere denendi küçük geldiği için giyemedim değiştirme imkanıda bulamadım birinin işine yarasın istiyorum piyasa fiyatını araştırabilrsiniz fiyatta anlaşırız..

çantalar sıfır gibidir iki kez anca kullandım fakat tarzımı değiştirdğim için elimden çıkarıyorum ilgilenenlere duyrulur

bunlarda elbiseler ve giysilerim az kullanılmış hatta sıfır denebilir.kızlar resim yüklemede sorun yaşıyorum diğer ürünlerimi yükleyemedim yarıdmcı olun:44:

keşke cevap yazma zahmetinde bulunmasaydınız sizinde saygısızca yapılan yorumunuz iğrenç!

hayır yapıp yapmamak yada satıp satmamak benim bileceğim iş orası kimseyi ilglendirmez sizin modası geçmiş dediğiniz şeyleri ben nişanımda giydim demekki zevk meselesi kimbilir belki zevksiz olan sizsinizdir..ayrıca ilgilenen olursa zaten mesaj atar siz neden gereksiz yorumda bulunuyorsunuz anlamadım başkaları adına da konuşup görüş bildiriyorsunuz ayrıca burada satış yapan tek ben değilim herkese cevap yazın o halde hayır yapın die de cevabınızı alın.. biz okadarını düşünemiyoruz sanki çok kızyorum böyle bilip bilmeden yapılan yorumlara neyse değmez cevap yazmaya..

canım ben de satış yaptım, hepimizin basına geldi böyle seyler.. bol kazançlar

gecelik takımlarınza bayıldım siz bakmayın densiz arkadaşa hepside çok güzel

takmıyorum canım aslında fiyat yazmıştım ama mesaj düzenlemeyi tam bilmediğim için sanırım.neyse deneyeyim tekrar

ayakkabıyı 50 tlye almıştım bir kezgiydim bir saat o da 30 a bırakırım.batista marka lila rengi sabahlık -gecelik takımı hiç giyilmedi sadece ambalajı açıldı küçük geldi giyemedim.s bedendir.40 tl de onu yaparım piyasadaki fiyatını araştırabilrsiniz.çantaları 20 şer tl den yaparım en son.soracağınız başka birşey olursa buradayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…