- Konu Sahibi Akuamarin10
-
bunlarda elbiseler ve giysilerim az kullanılmış hatta sıfır denebilir.kızlar resim yüklemede sorun yaşıyorum diğer ürünlerimi yükleyemedim yarıdmcı olun:44:
keşke cevap yazma zahmetinde bulunmasaydınız sizinde saygısızca yapılan yorumunuz iğrenç!
hepside iğrenç
Eki Görüntüle 949986 Eki Görüntüle 949995 Eki Görüntüle 949984 Eki Görüntüle 949985 Eki Görüntüle 949992 Eki Görüntüle 949998
arkadaşlar merhaba gri olan ayakkabı nişanımda yalnız bir kere giydiğim ayakkabıdır..çok tazedir..ilgilenen olursa diğer resimlerede baksın çeyizimden birçok ürünü sizlere sunuyorum beğendiğiniz olursa fiyatta anlaşırız..resim yüklemede sorunlar yaşıyorum kusra bakmayın hatalar için..
hepside iğrenç
gecelik takımlarınza bayıldım siz bakmayın densiz arkadaşahepside çok güzel
canım ben de satış yaptım, hepimizin basına geldi böyle seyler.. bol kazançlar
tşkler destek için:)
Eki Görüntüle 949986 Eki Görüntüle 949995 Eki Görüntüle 949984 Eki Görüntüle 949985 Eki Görüntüle 949992 Eki Görüntüle 949998
arkadaşlar merhaba gri olan ayakkabı nişanımda yalnız bir kere giydiğim ayakkabıdır..çok tazedir..ilgilenen olursa diğer resimlerede baksın çeyizimden birçok ürünü sizlere sunuyorum beğendiğiniz olursa fiyatta anlaşırız..resim yüklemede sorunlar yaşıyorum kusra bakmayın hatalar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?