• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU AY YUMURTLAMA GÖREMEDİM LÜTFEN Bİ BAKAR MISNZ HAMİLE OLABİLİR MİYİM

Adetin kac gun sürüyor. Bazen 14. Gun bazen de 16 veya 18 gun pik görebilirsiniz akinti takibide yapabilirsin hatta ovulasuon ile akimti takibinde degerlendir bi daha ki sefere test kullanamazsın deneyimin olur

Haa yok öyle dikkat ediyorum😀 genelde sıkışıkken yapmaya çalışıyorum zaten sıvı alımından 2,3 saat geçmiş oluyor
Çok sıkışık olunmaması gerekiyor diye biliyorum o zaman da yanlış sonuç verebiliyor, zaten 3-4 damla bişey lazım😄

Çok sıkışık olunmaması gerekiyor diye biliyorum o zaman da yanlış sonuç verebiliyor, zaten 3-4 damla bişey lazım😄
Yaklaşık 4 yıldır ovulasyon testi kullanan biriyim zaten. Kendime göre ayarlıyorum hangi saatte yapacağımı sadece bu ay böyle oldu. Bugün yumurtlama günüm mesela onda bile yumurtlama gözükmüyor T çizgisi çok çok silik çıkıyor. Hiç böyle olmamıştı smdiye dek yumurtlama görmüş olurdum diğer aylara göre

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 21
Back