• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU AY YUMURTLAMA GÖREMEDİM LÜTFEN Bİ BAKAR MISNZ HAMİLE OLABİLİR MİYİM

Cilek kizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
253
143
33
26
Adet bitiminden beri ovulasyon testi yapıyorum adet bittiğinden beri 2 defa ilişki oldu sizce hamile olduğum için mi böyle çıkıyor lütfen bilenler yardmcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20220519_172019.jpg
    IMG_20220519_172019.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 129
Omega3 ve koenzimq10 kullanin yumurta gelisimi ve yumurtlamayi destekleyen vitaminler aldigmdan beri her ay yumurtlama göryrm gebelk yok ama pko oldgm icin

Hamile olsaydiniz ovulasyon testlerinin hepsi pik seklinde cikardi hatta T baya baya C den daha koyu cikiyor, yapmaya devam edin yumurtlamanizi kacirmayin rabbim isinizi kolaylastirsin 🌸

Hamile olsaydiniz ovulasyon testlerinin hepsi pik seklinde cikardi hatta T baya baya C den daha koyu cikiyor, yapmaya devam edin yumurtlamanizi kacirmayin rabbim isinizi kolaylastirsin 🌸
Devam ediyorum her gün aynı saatte yapmaya fakat hep aynı çıkıyor hiç böyle olmazdı smdiye dek T çizgisi koyulaşmaya baslamıs olması lazımdı

Omega3 ve koenzimq10 kullanin yumurta gelisimi ve yumurtlamayi destekleyen vitaminler aldigmdan beri her ay yumurtlama göryrm gebelk yok ama pko oldgm icin
Bnde yumurtalıkları güçlendiren macun kullanıyorum özel yaptırdm 2 aydır kullanıyorum. Çok faydasını gördm hala kullanrm ama bu ay çok farklı oldu yani testler hep aynı sonucu verince basına gelen varmı merak ettm

Devam ediyorum her gün aynı saatte yapmaya fakat hep aynı çıkıyor hiç böyle olmazdı smdiye dek T çizgisi koyulaşmaya baslamıs olması lazımdı
Hangi saatlerde yapıyorsunuz testi? Bir de sıvı alımına dikkat ediyor musunuz?

Bnde yumurtalıkları güçlendiren macun kullanıyorum özel yaptırdm 2 aydır kullanıyorum. Çok faydasını gördm hala kullanrm ama bu ay çok farklı oldu yani testler hep aynı sonucu verince basına gelen varmı merak ettm
Nasıl bir macun canım kullandığın?

Anladm canim hayirlisi geciken bir adet fln varmi peki

Aksam saatlerinde 8,9 gibi yapıyorm. Sıvı düzenli alırım tüketirm
Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda sormuştum :)

Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda

Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda sormuştum :)
Haa yok öyle dikkat ediyorum😀 genelde sıkışıkken yapmaya çalışıyorum zaten sıvı alımından 2,3 saat geçmiş oluyor

Back