- 16 Kasım 2020
- 253
- 143
- 33
- 26
- Konu Sahibi Cilek kizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmamıştır canım daha yapmaya devam et.Adet bitiminden beri ovulasyon testi yapıyorum adet bittiğinden beri 2 defa ilişki oldu sizce hamile olduğum için mi böyle çıkıyor lütfen bilenler yardmcı olabilir mi?
Aayy hiç böyle olmazdı çok şaşkınım. Az önce yine yaptım oda aynı çıktı fakat C çizgisi daha koyu diğerlerine göreYumurtlama olmamıştır canım daha yapmaya devam et.
Devam ediyorum her gün aynı saatte yapmaya fakat hep aynı çıkıyor hiç böyle olmazdı smdiye dek T çizgisi koyulaşmaya baslamıs olması lazımdıHamile olsaydiniz ovulasyon testlerinin hepsi pik seklinde cikardi hatta T baya baya C den daha koyu cikiyor, yapmaya devam edin yumurtlamanizi kacirmayin rabbim isinizi kolaylastirsin
Bnde yumurtalıkları güçlendiren macun kullanıyorum özel yaptırdm 2 aydır kullanıyorum. Çok faydasını gördm hala kullanrm ama bu ay çok farklı oldu yani testler hep aynı sonucu verince basına gelen varmı merak ettmOmega3 ve koenzimq10 kullanin yumurta gelisimi ve yumurtlamayi destekleyen vitaminler aldigmdan beri her ay yumurtlama göryrm gebelk yok ama pko oldgm icin
Hangi saatlerde yapıyorsunuz testi? Bir de sıvı alımına dikkat ediyor musunuz?Devam ediyorum her gün aynı saatte yapmaya fakat hep aynı çıkıyor hiç böyle olmazdı smdiye dek T çizgisi koyulaşmaya baslamıs olması lazımdı
Nasıl bir macun canım kullandığın?Bnde yumurtalıkları güçlendiren macun kullanıyorum özel yaptırdm 2 aydır kullanıyorum. Çok faydasını gördm hala kullanrm ama bu ay çok farklı oldu yani testler hep aynı sonucu verince basına gelen varmı merak ettm
Anladm canim hayirlisi geciken bir adet fln varmi pekiBnde yumurtalıkları güçlendiren macun kullanıyorum özel yaptırdm 2 aydır kullanıyorum. Çok faydasını gördm hala kullanrm ama bu ay çok farklı oldu yani testler hep aynı sonucu verince basına gelen varmı merak ettm
Aksam saatlerinde 8,9 gibi yapıyorm. Sıvı düzenli alırım tüketirmHangi saatlerde yapıyorsunuz testi? Bir de sıvı alımına dikkat ediyor musunuz?
Adetim gecikmedi henüz 2 hafta var adetimeAnladm canim hayirlisi geciken bir adet fln varmi peki
Hacamatçı Bi tanıdığım özel hazırladı. İçinde tarçın, çörek otu, arı sütü ağırlıklı daha Bi sürü sey var ama sormadm Baska ne var ama çok faydasını gördmNasıl bir macun canım kullandığın?
Anladım canım teşekkür ederimHacamatçı Bi tanıdığım özel hazırladı. İçinde tarçın, çörek otu, arı sütü ağırlıklı daha Bi sürü sey var ama sormadm Baska ne var ama çok faydasını gördm
Anladim canim olur sen kafana takma havuc ye prolaktin sorunun yoksa yumurtalari catlatmaya yardimciAdetim gecikmedi henüz 2 hafta var adetime
Macun tüketiyorum şuan yumurtalıklara faydalı çatlamaya falan yardmcı bu ay böyle oldu hamile olduğumdan şüphe ediyorum en kısa zamanda test yaptırıcamAnladim canim olur sen kafana takma havuc ye prolaktin sorunun yoksa yumurtalari catlatmaya yardimci
İçinde neler var cilfe gibi içeriğiMacun tüketiyorum şuan yumurtalıklara faydalı çatlamaya falan yardmcı bu ay böyle oldu hamile olduğumdan şüphe ediyorum en kısa zamanda test yaptırıcam
Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda sormuştum :)Aksam saatlerinde 8,9 gibi yapıyorm. Sıvı düzenli alırım tüketirm
G-besin gibi içeriği tam olarak neler var bilmiyorum Bi sürü sey var içinde çörek otu, tarçın, arı sütü ağırlıklı daha çokİçinde neler var cilfe gibi içeriği
Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda
Haa yok öyle dikkat ediyorum genelde sıkışıkken yapmaya çalışıyorum zaten sıvı alımından 2,3 saat geçmiş oluyorTesti yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor lh hormonu sıvıyla karışınca test bu şekilde sonuçlar gösterebiliyor o anlamda sormuştum :)