Bu ay tuhaf şeyler oluyor hamilelik olabilir mi ?

Tuba Afra 21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
29
3
1
19
Arkadaşlar 9 Mart gece belirti olan adet sandığım kanamam 10 Mart günü sürdü ardından 11 Mart gece kesildi bitti sandım yani 12 Mart gece duş aldım ve orucumu tutum bugün; bu arada dün sadece ara ara ve az bir şekilde kahverengi bazende kırmızı su gibi akıntı şeklinde kanamam oldu .Bu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum emin değilim toplasanız taş çatlasın 3 petim doldu o da yani sıvımsı bir kanamaydı Bugün kan verdim ama bilmiyorum sonuç ne olur ve bugün de arakadaşlar oruçluyum dedim niyet edip tutum ara ara kahverengimsi kırmızı renkte kanamam oluyor ve hemen yine kesiliyor ne yapmalıyım orucumu bozayım mı acaba anlamadım lütfen yardımcı olun bana

İnşallah gebelik vardır sonucunu benimlede paylaş canım benim bir arkadaşımda bu şekil hamile kalmıştı ara ara lekelenmen oluyorsa oruç tutamazsın

İnşallah gebelik vardır sonucunu benimlede paylaş canım benim bir arkadaşımda bu şekil hamile kalmıştı ara ara lekelenmen oluyorsa oruç tutamazsın
Yani şimdi orucumu bozmam gerekiyor mu ? Zaten ben ilk kızıma bu şekilde gebe kalmıştım ama kızımda adetim yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün sürdü bitti ama şimdi ara ara sürekli geliyor anlamadım zaten böyle bir gelip gelmemesinden bide sadece 2 gün olmasından dolayı şüpheleniyorum herşeyin hayırlısı bakalım yarın belli olur artık olur paylaşırım sizinlede

adet gününüzmüydü peki? benimde aynı sekilde oldu ama bir gece geldi kahverengi kanama sonra kesildi. Adet günümdü garanti olsun diye 3 gün bekledim gelen giden olmayınca tuttum orucumu, Yerlesme kanamasından süphelenip erken gebelik testi yaptım ama cıkmadı bir sey, griptim ilaç falan kullanmıstım belki o böyle yaptı bilemiyorm

Aynen benimde öyle ağrım oldu diye Parol aldım ondan kesildi herhalde kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…