Bu ay nasipse gideceğiz yumurta dönasyonu için kıbrısa nasipse

Selimeankara06

Dönasyon için bilgi verecek dostlar arıyoruz.
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
108
186
42
nasipse bu ay kıbrısa gideceğiz yumurta dönasyonu için başka giden oldu mu hiç fiyatlar arttı mı yaşım 44 -10 yıllık evliyiz 3 defa tüp bebek yapıldı olmadı yumurta rezervim düşük. cinsiyet belirleme + yumurta dönasyonu ne kadar tutar acaba ikiz istiyoruz Allah nasip ederse.

Canım yolunuz açık olsun şimdiden. Bizde aynı durumdayız. Lütfen doktor ve klinik paylaşır mısın bulduğunuzda. Çünkü yaşayanlardan tavsiye almak önemli. Ben bakıyorum kafam çok karıştı. Bende 2 kere denedim genetik tarama sıkıntılı geliyor. Bu yüzden donasyon son çare. Allah nasip etsin. Sende bilgi paylaşır mısın rica etsem süreçler ile alakalı aşama aşama.

Merhaba, bende sizinle aynı durumdayım. Çok merkez var, kafam çok karışık. Aslında bakü uygun ona param yetebilir ama bilemiyorum. Bakü de yumurta donasyonu yapan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba
Benim size bir sorum olacak, konuya hakim olanlar vardır. Donasyonla tedavi için bazı merkezler rahim filmi istiyor, bazı merkezler gerek yok diyor. Yaptıran arkadaşlar yazabilir mi acaba, herkesten istendi mi?

Ben donasyon için Kıbrıs Yakın doğu üniversitesi İsmet gün hocaya gittim ilk denemede olmadı şimdi ikinci deneme tapılacak hoca cidden çok ilgili ve alakalı her koşulda size telefon ile geri dönüş sağlıyor

Canim biraz daha bilgi verirmisin? Bende düşünüyorum ve yurtdişindan gideceğim için tedirgin oldum
Bana basinda 7 adet embriyo var dediler. 3 kez transfer yapabiliriz ve bu 3 kezde gebe kalma şansiniz yüzde 80 dediler. 2 kez transfer oldum negatif 3. yu denemek istedigimde sizin embriyonuz kalmadi dediler. Neden dedigimde kalitesi dusuktu sonlandirdik dediler. Benim donasyondan önce de tupbebek gecmisim var sonlanan embriyo en bastan sonlanir en başinda 7 adet 5. gun iyi kalite embriyo dendi sona geldigimde 6 embriyo vardi zaten ikisi çöp oldu dediler. Sana belge sunmuyo rapor sunmuyolar her sey sözde oldugu icin bir şey de iddia edemiyorsun. Devlet hastanesi gibi calisiyorlar yıgınla hasta var asla her soruna cvp alamaz her istediginde ulaşamazsin. Kimi hastalara nedense müthis iyi muamele var örnegin ben hemsireye bir tanidigimda geliyor o negatif aldiginda dr bey aramis sonrasinda nasil yol takip edilir onu anlatmis dedim. Yalan soyluyordur dr bey negatif alan hicbir hastayla konusmaz dedi. 2 kez negatif aldim nd dr aradi ne de hemsiresi aglaya zırlaya gittigim icin kendime kıza kıza gecirdim o süreci. Parayi alana kadar hemsire benden daha cok ilgiliydi sürecimle. Ödemeyi yaptim ben pesinden koştum bu ilaci yazdiniz ama nasil kullznicam şoyle mi böyle mi soruyu yaziyorum 3 gun geciyo cvp yok hastane sekreterini ariyorum hemsirem dönus yapmiyor diyorum sonra soguk soguk dönus yapiyor. Gulşen hemşire adı ola ki gitsenix bile asla tercih etmeyin kendisini sürec burnumdan geldi. Ikinci transferde gunumu soyledi saat söykemedi ben de ilkinde ve genelde ögleye dogru transfer yapiliyor diye sabah 9da klinikte olsam yeterli diye dusundum sabah 9da klinikte olcak sekilde biletimi aldim. transferden 1 gece önce sekreter yazdi transferiniz sabah 6da siz 5.30da klinikte olun dedim nasil olur biletim bile sabah 7.30 dediki dr bey erkenden yurt disjna gidecek o yuzden hepsini sabah erkene ayarladik hemsirenix size demedi dedi. Ben de dedim ben sordugum sorulara dshi cvp slsmiyorum ki sonra ben suclu oldum.sormsliydiniz diuor. yahu tm. sormsliydim ama hem karsimda sorsam da donus yaomayan bir hdmsire var hem de kimin aklina gelir dr gidecek ve sabah 6da yapilacak transfer krndileri ortami bildikleri halde beni bilgilendirmeyip ayin 26sinda burda ol diyorlar sonra saat sabah 6 da ama. bilsem bir gece once giderdim neyse ucak bileti degisemedik sabah kostur kostur yetismeye calistim aglaya zirlaya sitresle en kotusu de negatif olunca ne dr ne hemsirem aramadi ve dmbriyolarim bitti dendi kapi duvar. insan istiyor ki bir sey desinler bundsn sonra şöyle bir yol izlenmeli şu yapilmali ya da dinlenin ne bikeyim ysni kendimizi klinige mi emanet ettik tüccara mi belirsiz benle transfer olan bir arkadas daha negatif oldu velhasil asla inanmayin ne embriyolar soykedikleri kadar kaliteli ne de yuksek gebelik oranlari var. Gebe kalan yaziyo negatif olan kabuguna cekildigi icin oranlari basarili gorunuyo. ve bu kadinlar klubünde kendi actikkari hesapla milleti hite gitmeyi tesvik ediyorlar normal gebe kslan vatandas gibi yaziyorlar. Kesinlikle paraniz çop olsun ya da stres dolu bir surec gecirmek istemiyorsaniz gitmeyin. Gideceginix yerle tum bunlari önceden konusun. Embriyom gercekten bu kadsr mi olumsuz olursa ne olur tutumunuz ne olur gibi sorularims dönus alamayabilir miyim böyle şeyler yaşar miyım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…