Bu ay nasipse gideceğiz yumurta dönasyonu için kıbrısa nasipse

Selimeankara06

Dönasyon için bilgi verecek dostlar arıyoruz.
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
108
185
42
nasipse bu ay kıbrısa gideceğiz yumurta dönasyonu için başka giden oldu mu hiç fiyatlar arttı mı yaşım 44 -10 yıllık evliyiz 3 defa tüp bebek yapıldı olmadı yumurta rezervim düşük. cinsiyet belirleme + yumurta dönasyonu ne kadar tutar acaba ikiz istiyoruz Allah nasip ederse.

Canım yolunuz açık olsun şimdiden. Bizde aynı durumdayız. Lütfen doktor ve klinik paylaşır mısın bulduğunuzda. Çünkü yaşayanlardan tavsiye almak önemli. Ben bakıyorum kafam çok karıştı. Bende 2 kere denedim genetik tarama sıkıntılı geliyor. Bu yüzden donasyon son çare. Allah nasip etsin. Sende bilgi paylaşır mısın rica etsem süreçler ile alakalı aşama aşama.

Merhaba, bende sizinle aynı durumdayım. Çok merkez var, kafam çok karışık. Aslında bakü uygun ona param yetebilir ama bilemiyorum. Bakü de yumurta donasyonu yapan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba
Benim size bir sorum olacak, konuya hakim olanlar vardır. Donasyonla tedavi için bazı merkezler rahim filmi istiyor, bazı merkezler gerek yok diyor. Yaptıran arkadaşlar yazabilir mi acaba, herkesten istendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…