Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler harikasınransizdanteli, post: 39463312, member: 595195"]5.ye başlıyorum bugün :)
Hangi kitaba baslamayi dusunuyorsun?5.ye başlıyorum bugün :)
Elimde "Doktor Jivago" ve "Bülbülü Öldürmek" var, galiba Bülbülü Öldürmek'ten başlayacağım..Hangi kitaba baslamayi dusunuyorsun?
Elimde "Doktor Jivago" ve "Bülbülü Öldürmek" var, galiba Bülbülü Öldürmek'ten başlayacağım..
Sen hangi kitabı okuyorsun?
İnternetten kargoyla yollamıyorlar mıdır ki? Ben de bazı çevirisi yapılmayan kitapları okumak istiyorum ama cesaret edemiyorum dediğin gibi o tadı alamıyorum, kaptıramıyorum yani. Gerçi senin dilin daha iyidir orda yaşarken insan daha kolay adapte oluyor :)Siyah Kan kitabina baslamak istiyorum ama bu hafta ara verdim okumaya . Turkiyede olmadigim icin hemen cikip kitap alma secenegim yok ve su an elimde son 7 kitabim kalmis Sonra gidip flemenkce kitap aliyorum ve agir geliyo kitaptan soguyorum resmen. Bu arada hamilelikle ilgili bilgilere bakip kitabi unutuyorum gibi :)
Iki defa internneten denedim paralar gitti ama kitap gelmedi malesef Birde turk kitaplari siparis edebildigim yer var burdan ama getirme suresi cok uzun birde ozel sparis oldugu icin cok pahali oluyor. nerdeyse 3 kati fazla odetiyorlar.İnternetten kargoyla yollamıyorlar mıdır ki? Ben de bazı çevirisi yapılmayan kitapları okumak istiyorum ama cesaret edemiyorum dediğin gibi o tadı alamıyorum, kaptıramıyorum yani. Gerçi senin dilin daha iyidir orda yaşarken insan daha kolay adapte oluyor :)
Ciddi misin? Şikayet etseydin aslında kitap parasından fazlası da gidebilirdi kredi kartıyla aldıysan Allah korusun.. Valla yurt dışı bağlantılı bir site benim de yok bildiğim, yakınlarda oralara getirirler umarım istediğin kitapları..Iki defa internneten denedim paralar gitti ama kitap gelmedi malesef Birde turk kitaplari siparis edebildigim yer var burdan ama getirme suresi cok uzun birde ozel sparis oldugu icin cok pahali oluyor. nerdeyse 3 kati fazla odetiyorlar.
Ciddi misin? Şikayet etseydin aslında kitap parasından fazlası da gidebilirdi kredi kartıyla aldıysan Allah korusun.. Valla yurt dışı bağlantılı bir site benim de yok bildiğim, yakınlarda oralara getirirler umarım istediğin kitapları..
Ben sınırdan geçerken bir keresinde yabancı dil kitaplarımı alıyorlardı az daha 50 tane iyi getirmişsin valla :)) tabi rekabet piyasası sonuçta başka rakip kitapçı yoksa adamlar bol bol yükleniyordur, sıkıntı..Paypal ile odeme yapmistim birini . Sikayet ettim arastirmaya aldilar karsi taraf teslimat gosteremedigi icin paypal odememi geri gonderdi ama digeri gitti oylece. Birde Turk yeri acildi kitap satiyorlar ama belirli kitaplar var mesela sarah jio asla dukkanin icine giremiyor :) olan kitaplarda normal fiyatin cokk cokk uzerinde. Bende en son olarak Turkiyeden toplu almaya karar verdim gecen yaz 50 tane almistim onuda getirmek cok sorun :) arabanin kiyina kosesine saklamak zorunda kaliyorsun.