Bu ay itibariyle gebelik düşünenler buraya :)

Arkadaslar kusura bakmayim yetisemedim hepimiz icin en hayrli zamanda hayrli evlatlar nasip etsin rabbim öyle düşünelim..

hayırlısı olsun cnm bende 3 aydır düşünüyordum ancak olmadı bu ay doktora gittim çikolata kistim varmış soğan kürüne başladım inşllh hamile kalabiliriz Rabbim hayırlısını nasip etsin
Gecmis olsun canim hayrlisi tabi herseyin.. Stres yapma bu durumu sakın. Daha kotusu olmasin. Insallah rabbim gonlune gonlumuze gore verir

merhaba kızlar, biz bu ay itibari ile değil 4 aydır bebek istiyoruz ama beraber bekleyelim bebeklerimizi deyip konuya dahil oldum :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba kızlar, biz bu ay itibari ile değil 4 aydır bebek istiyoruz ama beraber bekleyelim bebeklerimizi deyip konuya dahil oldum :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amiinn. Konu basligimiz herkese aciktir :) evet sevgili anne adaylari soruyorum bu donemde neler yapiyoruz. Folik asit kullanisunuzdur baska ekstradan nelere dikkat ediyorsunuz. Balik yagi diolar kullanan var mi gerekte var mi

Bende 2 aydır deniyorum, pco teşhisi kondu ama inanmıyorum, umudumu kaybetmiyorum çalışıyorum :) inofolic kullanıyorumi sigara ve kahveyi bıraktım, ovulasyon testi yapıyorum inşallah rabbim hepimize nasip etsin

Bende 2 aydır deniyorum, pco teşhisi kondu ama inanmıyorum, umudumu kaybetmiyorum çalışıyorum :) inofolic kullanıyorumi sigara ve kahveyi bıraktım, ovulasyon testi yapıyorum inşallah rabbim hepimize nasip etsin

durumlar nedir canm gebe kaldin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…