- 31 Ocak 2025
- 135
- 34
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Benimde negatif cikti hayırlısı olsun hala adet olmadım 2 gün geciktiCanımm naptın verdin mi kan
Evet kesinlikle öyle ama işte insanın adeti düzensiz olunca biraz da psikolojik olarak ona şartlayinca kendini sanki hamileymis gibi hissediyor. Yapmadan dayanamıyor. Erken gebelik testi kesinlikle yanilma payı çok yüksek olan bir şey bence. Kaset testte çıkarsa yüksek ihtimal var demektir bişeyler. Ben bugün sırf içimdeki merak gitsin diye 700 lira kan testine verdim. Şu kadınların merak duygusu olmasa nasıl para kazanacaklar acabaTestler silik ve hasta oldum bu testlere para döküp alıyoruz ayar oldum yazık günah onca ınsanım hakkına hayallerıne girmek ya kimse artık inanmasın vallahi net böyle çok belirginnnn olmadan adet günleri geçmeden test yapmaya yol gerek sinirlerim bozuldu
Hayırlısı olsun bir dahaki ay olur inşallah canımm üzülme hiçBenimde negatif cikti hayırlısı olsun hala adet olmadım 2 gün gecikti
Bebim reglim geldi bugun 2.gunum reglide. Doctor days ti benim de sanirim . Aynen oyle bir sey yaziyordu uzerindeCanım benimde yedi subat bende 3 gun kala test yaptim boyle cikti test markasi nedir acaba benim doctordays
Kaset testlerım silik hatta bariz genede belirgin erken gebelikte zor bela görür gibiyim ama kuruma büyük ihtimal erken stres sahibi oldukEvet kesinlikle öyle ama işte insanın adeti düzensiz olunca biraz da psikolojik olarak ona şartlayinca kendini sanki hamileymis gibi hissediyor. Yapmadan dayanamıyor. Erken gebelik testi kesinlikle yanilma payı çok yüksek olan bir şey bence. Kaset testte çıkarsa yüksek ihtimal var demektir bişeyler. Ben bugün sırf içimdeki merak gitsin diye 700 lira kan testine verdim. Şu kadınların merak duygusu olmasa nasıl para kazanacaklar acaba
Ben yoruldum gerçekten bu konudan. İnsanların düşüncesizce neyi bekliyosunuz çocuk sevmek istiyoruz diyişlerinden, durumu ucundan bilenlerinse falancanin 15 yıl çocuğu olmamış üzülme diye teselli edimlerinden çok sıkıldım. Teselli bile insanın canını acıtıyor. Hatta bazi insanların duası bile üzüyor beni. Çünkü dua etmeyi bile incitmeden beceremiyoruz. O kadar doluyum ki. Kimseyle de oturup konuşamıyorum valla çok daraldımKaset testlerım silik hatta bariz genede belirgin erken gebelikte zor bela görür gibiyim ama kuruma büyük ihtimal erken stres sahibi olduk
Geçmiş olsun canım ben çok bilmiyorum bu süreçleri ama bi doktora gitmende fayda var benceKızlar ben 39.2 yle hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra yani bugün tekrar test verdim değerim 4 e düşmüş çok üzgünüm. Kanamam ne zaman başlar bilgisi olan var mı
Ah bitanem aynı durumdayız bende hergün hani çocuk ne zaman artık istiyoruz demelerinden bıktım, oturup konuşacak kimsem yok kendi kendimize eşimle halletmeye birbirimize moral vermeye çalışıyoruz bu süreç gerçekten insanı çok yıpratıyorBen yoruldum gerçekten bu konudan. İnsanların düşüncesizce neyi bekliyosunuz çocuk sevmek istiyoruz diyişlerinden, durumu ucundan bilenlerinse falancanin 15 yıl çocuğu olmamış üzülme diye teselli edimlerinden çok sıkıldım. Teselli bile insanın canını acıtıyor. Hatta bazi insanların duası bile üzüyor beni. Çünkü dua etmeyi bile incitmeden beceremiyoruz. O kadar doluyum ki. Kimseyle de oturup konuşamıyorum valla çok daraldım
Ben yoruldum gerçekten bu konudan. İnsanların düşüncesizce neyi bekliyosunuz çocuk sevmek istiyoruz diyişlerinden, durumu ucundan bilenlerinse falancanin 15 yıl çocuğu olmamış üzülme diye teselli edimlerinden çok sıkıldım. Teselli bile insanın canını acıtıyor. Hatta bazi insanların duası bile üzüyor beni. Çünkü dua etmeyi bile incitmeden beceremiyoruz. O kadar doluyum ki. Kimseyle de oturup konuşamıyorum valla çok daraldım
teşekkür ederim doktorum adet olunca gel dedi, doktorlardan da bu süreçten de testlerden de nefret ettimGeçmiş olsun canım ben çok bilmiyorum bu süreçleri ama bi doktora gitmende fayda var bence
Ne zor bir durumİlk denememde yıkıldım resmen, yıllardır deneyenlere Allah sabır güç kuvvet versin, bol bol da bebek versin.. ben şimdiden bitiğim
YA ben pozitifi gördüm havalara uçtum , 2 gün sonra negatife dönmesi berbat bir şey , gözümde yaş kalmadı … hiç test yaptırmasaydım keşke….Ne zor bir durum2 yıldır uğraşıyorum.4 5 aydır tedavi gördüm gene olumsuz yıkıldım yoruldum
Üzülme Lütfen Allah büyük peki sorun neymiş düşük mü doktorun birşey demedi mi ilaç falan progestan vermedi miYA ben pozitifi gördüm havalara uçtum , 2 gün sonra negatife dönmesi berbat bir şey , gözümde yaş kalmadı … hiç test yaptırmasaydım keşke….
Normalde veriyorlar mı ki, benim kanamam yok değerim 40 tan 4 e düştü 2 günde, kimyasal olmuş dedi adet olunca yine gel dedi . Düşük bile sayılmıyor aslında ama gelsin bana sorsun bideÜzülme Lütfen Allah büyük peki sorun neymiş düşük mü doktorun birşey demedi mi ilaç falan progestan vermedi mi
Canım sen ne tedavisi gördün, ben klomen kullandım bu ay sadeceNe zor bir durum2 yıldır uğraşıyorum.4 5 aydır tedavi gördüm gene olumsuz yıkıldım yoruldum
Ben de 2 yıla yakındır deniyorum. Hiç pozitife dair bir ibare bile gormedim. Yani olsa kimyasala dönse falan en azından bilicem ki bir kıpırdanma var. Eşimde de sorun yok. Testi asla umursamadan yapıyorum yapınca aslında. Ama negatifi görünce aglamaya başlıyorum engel olamıyorum. Bu sefer ilk defa silik çizgi gördüm onda da yanlış çıkmış. Allahın elbet bir bildiği vardır. Doğru zamanda hayırlısiyla nasip etsin isteyen ve hak eden herkeseAh bitanem aynı durumdayız bende hergün hani çocuk ne zaman artık istiyoruz demelerinden bıktım, oturup konuşacak kimsem yok kendi kendimize eşimle halletmeye birbirimize moral vermeye çalışıyoruz bu süreç gerçekten insanı çok yıpratıyor
Merhaba kızlar. 4 yıldır dkh kullanıyorum. İlk defa denemeye başlayalı bu ay 2. Ayımız. Regle 6 gün var. Ama bir belirti hissetmiyorum
benim de 6 günün var heycanlıyım test yapmadım zor duruyorum sadece bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?