Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Acil cevap verir mi kimyasal gebelik yaşayanlar yumurtlamayı nasıl anlayacağız kanama öncesi mi yoksa kanama. Sonrasını mı hesaplıyoruz düşükten sonra

Bende burda bekliym bat 8 Şubat 15 ocakta rahim filmi çekildim yumurtlama günlerini değerlendirdik adete daha var ama test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bekliyorum bakalım
Benimde bat 8 şubat, 2 gün önce kan testi negatif çıktı ama yine de erken olabilir düşüncesiyle regli beklemeye karar verdim. Bende pcos varmış korunmayı bıraktıktan sonra öğrendim çünkü reglim düzenli olurdu . Şuan takviye vs kullanıyorum, yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama çok heyecanlıyım her belirtide heyecan yapıyorum sonra sakin ol bunlar regl belirtisi olabilir ümitlenme deyip kendimi yatıştırsamda biran önce sonuç öğrenmek istiyor insan. Hakkımızda hayırlısı güzel haberler yazarız buraya inşallah:)

Ben dün maalesef adet oldum bu ayda olmadı 4 5 ay sonrasına kaldı işim rahim filmi çekilmiştim şansım devam eder inşallah eşim gitti çünkü

Kızlar yorumlar mısınız lütfen yarın regl günüm

Eklentiler

• IMG_20250206_163053_348.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba kızlar. 4 yıldır dkh kullanıyorum. İlk defa denemeye başlayalı bu ay 2. Ayımız. Regle 6 gün var. Ama bir belirti hissetmiyorum.

Evet o da doğru. Doktora gidiyor musun
2024 dün rahat 9 ayı sık sık gitmek zorunda kaldım düşükler kistler hormon oynamalrı 2 aydır duzene girdi adetim rahatım dedim nu ay böyle oldu tekrar doktorum genel olarak hamıel kalmak için bi sorunum olmadıgını stresten uzak kalmamı söyledi ama heran cocugunun olabilme ihtimalide her adet döngüsünse stres yapmamak imkansız gibi gekiyor ister istemez herşeye dıkkat etmeue baslıyoruz esimde bende buda dırek stres yaratıyor agustostan temmuzdan beri hiç bir gebelik elde edemedim ama

Kızlar akşam biraz iş yaptım indir kaldır göbek altında sağ tarafta zorlanma hissediyorum , burda hep okuyordum dolu dolu hissediyorum sozunu hakikaten bende öyle hissediyorum. Tutunca aşamasında ya da tutunca olduysa hemen ardına böyle hissedilir mi sizce ?? İşaret olabilir mi?

Ama bak en azından kalabiliyorsun bu da bişey. Düşük dahi olsa doktorlar hamile kalabildiğini gösterir bu diyor. İnşallah en kisa zamanda hayırlısıyla nasip olur canım

Ama bak en azından kalabiliyorsun bu da bişey. Düşük dahi olsa doktorlar hamile kalabildiğini gösterir bu diyor. İnşallah en kisa zamanda hayırlısıyla nasip olur canım
Evet sukur tam acaba saglıksal bi problemımız mı var diye düşündüğümüzde hamıle kalabıldıgımı öğrendim ama böyle beklemekte cok yorucu hiç bir problemin olmadıgını bilerek beklemek nasıl anlatsam evet nasibini bekliyosun ama acaba bişeymi var bişey mi oldu ya da atıyorum bi hastameye gidiyosun acaba varsa bi zararı olurmu cıkması ıcın erjen beklesekmi vs vs sorularını da beraberınde getiriyor umarım kı bu hasret kısa sürede biter anne olmak isteyen herkese saglıcakla nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…