Sanırım ben de öyle hissediyorum. Hatta dün forumda yorumları okurken erken gebelik testi yapanları hamile çıkanları öğrendim iş yerinden çıktm eczaneye gittim 2 tane test aldmyaptm baktım tek çizgi koydum çantama:S sonra çantamdan bişey alıcaktm bi açtm çantamı bi daha teste bakim dedim hafif silik gördüm sanki:S koştum hemen wc ye 2.testide yaptm:S yine aynısını gördüm çok çok çok silik ikinci bir çizgi war:S acaba diorm ben mi görmek istiyorum da görüyorum,yada altndaki çizgi hep öylemi görünüyor yaaaddaaaaaaa bebiş mi var:S bi yardımcı olabilr misiniz?
ben baktım tek cizgiydi silik falan hiç yoktu yani. ama netten okudum 2. cizgi silik cıkarsa olma ihtimali yüzde 90 mış bence hemen kan testi yaptırın
Ya hani belki ben öyle grmek istiyorumdur acele etmim diye yaptırmadm daha henüz. çünkü adetimede 10 gün var:S ama olabilrmi dersin:S
ben adetin gecikti sanmıştım cnm. ozaman bekle derim ben yatığımda ama silikte olsa hic yoktu bide bu idrarla yapılan tesler biraz zaman gecince cıkıyormuş diye duydum ama sen genede kesin bilen birine danış yanlış bilgi vermek istemem
Benim bugün adet olmadığım 8. gün ve hiç ne leke ne bişey.1-2 gün önce de yazmıştım bu durumu ama bu akşam ben de test alıp yapıcam. Geçen pazar yaptım bende tek çizgide kaldı sadece.Ama o gün geçeli 4 gün oluyordu, hala adetle ilgili bişi olmadı.. bakalım belki hamileyimdir dimi:)
Bazen testlerde yanılır yeniden test yapın hatta hala adet olmamış olursanız kan testinizide yaptırın şüphe oluşmasın içinizde:)
benımde bır oglum var 3 yasında bızde buay korunmadık beklıyorum bakalım 14 ocakta adet olmama lazım bay sen erken geblık testlerındenmı aldın yaptın ama sılık cızgı hamıellıgı gösterırı hemenmı cıktı ıkıncı 5 dakıka ıcınde cıkan dogru oluyor sonrası yanlıs sayılıyor adı ne aldıgın testın cınsel ılıskıden 1 hafta sonra gösterenler varmıs dogrumu acabakı
kızlar hala gelen giden yok.fec, halde afedersiniz gaz kasıklarda sancı batma..göğüslerimde çok bi değişiklik yok ama gerildim yani..şişti kasık kısmın.off yarında olmazsam test alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?