• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ay hamile olduğunu hissedenler hadi bakalım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende aranıza dün katıldım:))forum gerçekten çok güzel seviyeli..biraz kendimden bahsedeyim.ben 4 yaşında 1 erkek evladı olan bayanım..benimde ilk hamileliğim mucize gibi geldi..herşey normldi fakat pco vardı bendede..sonra biraz tebadi gördüm çatlatma iğnei falan olmadı.drum sen artık aşılama dene dedi.1 aşılama yaptık fakat tutmadı.dedim 1 ay ara verelim.ve ben o arada kendiliğinden hamile kaldım.:)))mucize işte.sonra sağlıklı bir hamilelik sonrasında oğlumu kucağıma aldım.1-2 yıl korunduk.pco da doğumdan sonra kalmadı.30 uyaşından sonra geçermiş zaten.şimdi 2.yi istiyoruz fakat 2 yıldır olmadı.eşimde sorun çıktı falan dr tüp bebek dedi ve ben ısrarla gitmiyorum.ve bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyoru.ilk gebeliğimdede hissetmiştim rüyamda görmüştüm..hadi bakalım gerçekten hissedenler varmı arkadaşlar...:))

Sanırım ben de öyle hissediyorum. Hatta dün forumda yorumları okurken erken gebelik testi yapanları hamile çıkanları öğrendim iş yerinden çıktm eczaneye gittim 2 tane test aldm:D yaptm baktım tek çizgi koydum çantama:S sonra çantamdan bişey alıcaktm bi açtm çantamı bi daha teste bakim dedim:( hafif silik gördüm sanki:S koştum hemen wc ye 2.testide yaptm:S yine aynısını gördüm çok çok çok silik ikinci bir çizgi war:S acaba diorm ben mi görmek istiyorum da görüyorum,yada altndaki çizgi hep öylemi görünüyor yaaaddaaaaaaa bebiş mi var:S bi yardımcı olabilr misiniz?

Sanırım ben de öyle hissediyorum. Hatta dün forumda yorumları okurken erken gebelik testi yapanları hamile çıkanları öğrendim iş yerinden çıktm eczaneye gittim 2 tane test aldm:D yaptm baktım tek çizgi koydum çantama:S sonra çantamdan bişey alıcaktm bi açtm çantamı bi daha teste bakim dedim:( hafif silik gördüm sanki:S koştum hemen wc ye 2.testide yaptm:S yine aynısını gördüm çok çok çok silik ikinci bir çizgi war:S acaba diorm ben mi görmek istiyorum da görüyorum,yada altndaki çizgi hep öylemi görünüyor yaaaddaaaaaaa bebiş mi var:S bi yardımcı olabilr misiniz?

ben baktım tek cizgiydi silik falan hiç yoktu yani. ama netten okudum 2. cizgi silik cıkarsa olma ihtimali yüzde 90 mış bence hemen kan testi yaptırın

ben baktım tek cizgiydi silik falan hiç yoktu yani. ama netten okudum 2. cizgi silik cıkarsa olma ihtimali yüzde 90 mış bence hemen kan testi yaptırın

Ya hani belki ben öyle grmek istiyorumdur acele etmim diye yaptırmadm daha henüz. çünkü adetimede 10 gün var:S ama olabilrmi dersin:S

Ya hani belki ben öyle grmek istiyorumdur acele etmim diye yaptırmadm daha henüz. çünkü adetimede 10 gün var:S ama olabilrmi dersin:S

ben adetin gecikti sanmıştım cnm. ozaman bekle derim ben yatığımda ama silikte olsa hic yoktu bide bu idrarla yapılan tesler biraz zaman gecince cıkıyormuş diye duydum ama sen genede kesin bilen birine danış yanlış bilgi vermek istemem

benim adedime 1 hafta var tam ama kahverengi lekelenmeler geldi dün anlamdım sonrası yokk :S

gerçi bir hafta kalaa etkiler olurmu bilmiyorum amaa nedenide fsarklı olabilirrr hormonelmiki acabaa ?

Benim bugün adet olmadığım 8. gün ve hiç ne leke ne bişey.1-2 gün önce de yazmıştım bu durumu ama bu akşam ben de test alıp yapıcam. Geçen pazar yaptım bende tek çizgide kaldı sadece.Ama o gün geçeli 4 gün oluyordu, hala adetle ilgili bişi olmadı.. bakalım belki hamileyimdir dimi:)

ben adetin gecikti sanmıştım cnm. ozaman bekle derim ben yatığımda ama silikte olsa hic yoktu bide bu idrarla yapılan tesler biraz zaman gecince cıkıyormuş diye duydum ama sen genede kesin bilen birine danış yanlış bilgi vermek istemem

bencede beklim doğruyu söylüyorsun,boşuna ümitlenmim ben:(

Benim bugün adet olmadığım 8. gün ve hiç ne leke ne bişey.1-2 gün önce de yazmıştım bu durumu ama bu akşam ben de test alıp yapıcam. Geçen pazar yaptım bende tek çizgide kaldı sadece.Ama o gün geçeli 4 gün oluyordu, hala adetle ilgili bişi olmadı.. bakalım belki hamileyimdir dimi:)

Bazen testlerde yanılır yeniden test yapın hatta hala adet olmamış olursanız kan testinizide yaptırın şüphe oluşmasın içinizde:)

benımde bır oglum var 3 yasında bızde buay korunmadık beklıyorum bakalım 14 ocakta adet olmama lazım bay sen erken geblık testlerındenmı aldın yaptın ama sılık cızgı hamıellıgı gösterırı hemenmı cıktı ıkıncı 5 dakıka ıcınde cıkan dogru oluyor sonrası yanlıs sayılıyor adı ne aldıgın testın cınsel ılıskıden 1 hafta sonra gösterenler varmıs dogrumu acabakı

Bazen testlerde yanılır yeniden test yapın hatta hala adet olmamış olursanız kan testinizide yaptırın şüphe oluşmasın içinizde:)

Birkaç arkadaşım evlilik nedeni ile hormonal dengen değişmiş olanilir dedi, yani adet zamanları falan değişebiliyormuş diye duydum, bu da olabilir belki diyorum ama 8 gün de değişmez ki dimi? Yani değişmesin :) Test alıp yapıcam bu akşam, hazyırlısı inşallh birşey vardır da haftasonu da gider kan testimi yaptırırım emin olurum iyice..:1:

benımde bır oglum var 3 yasında bızde buay korunmadık beklıyorum bakalım 14 ocakta adet olmama lazım bay sen erken geblık testlerındenmı aldın yaptın ama sılık cızgı hamıellıgı gösterırı hemenmı cıktı ıkıncı 5 dakıka ıcınde cıkan dogru oluyor sonrası yanlıs sayılıyor adı ne aldıgın testın cınsel ılıskıden 1 hafta sonra gösterenler varmıs dogrumu acabakı

yok normal teslerden aldım yanı bi 10 dk geçti çantama atıkktan sonra es kaza baktm yani:s Zaten eminde değilim hamile olduğuma.Bence ben öyle görmek istiyorum:S Neyse beklicem artık :) adı testin ; IND One Step hCG Pregnancy Rapid Test diye birşey

kızlar ben ilk gebeliğimde anlamadım bildiğin adet belirtileri vardı zaten günüm geçtü zaten 4 gün her ya geçer ihtimal vermemiştim annem ve ablam sende bi değişiklik var hemen test yapalım dedi bende yok canım ben adet olucam dedim.neyse yaptık pozitif çıktı.dr gittik keseyi gördü 3 haftalık falan dedi..ve ben o zaman aslında hissetmiştim ama konduramıyordum.şimdi ise yine aynı duygular başladı bende.bugün koşularım beni gördüler 3 ü birden aa sen bi değişksin gözlerin parlak yok sana annelik çökmüş .çok masumsun var sende diyip durdular.ve gerçekten bişiler değişik gidiyor bakalım hayırlısı adetime de 4 gün falan var ..test yapıpıta eğer çift çzgi gödü iseniz %90 hamilesiniz canım..çok silikte olsa yanılmaz.ama negatif te yanılma payı var.umarım hislerimizde doğru çıkar...:)

selam arkadaslar bende bu ayın 13ünde olmam lazım bende gebe kalmak istiyorum 2 ay oldu sprali çıkartalı bakacaz artık hım ayrıca bu ikinci gebeligim olacak insallah çünkü 4 yasında bir oglum var kardesi olsun artık dedikte rabbimden hayırlı olanını diliyorum ve bebek isteyen tüm herkese rabbim hayırlı evlatlar versin insallah böyle cocuk icin yanan tutusanı görüp duyunca öyle üzülüyorum öyle duaa ediyorumki ALLAH ANNE OLMAYI İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSSİN İNSALLAHHH...

kızlar hala gelen giden yok.fec, halde afedersiniz gaz kasıklarda sancı batma..göğüslerimde çok bi değişiklik yok ama gerildim yani..şişti kasık kısmın.off yarında olmazsam test alıcam..

kızlar hala gelen giden yok.fec, halde afedersiniz gaz kasıklarda sancı batma..göğüslerimde çok bi değişiklik yok ama gerildim yani..şişti kasık kısmın.off yarında olmazsam test alıcam..

bendede aynı bu şekilde olmuştu arkadaşım ama hamile değilmişim :((( inş sen hamilesindir

Iyi pazarlar hanimlar nasilsiniz ben kahvemi aldim bi yandan ders kitaplarim yanimda unuverste son sinifi bitirmeme bir hafta kala bi yandan sinavlarla ugrasiyorum bi yandan su en son 13 kasimda gelen ve 2 aydir gelmeyen adet moralimi bozuyor 2 defa doktora gidicem:S yanlis tedavi korkusu yasiyorum doktor bakti bebek yok dedi hersey normal kist te yok ovuler de normal ama adet olmam icin ilac verdi annem uyardi sakin icme biraz daha bekle 2 ci aya gidiyorum nerdeyse benimle ayni durumu yasayan var mi bunu cok kez yazdim da sanirim ayni durumu yasiayn yok :S iyi pazarlar hanimlar

Back