Merhaba hanımlar. İlk gebeliğim evlendiğim ilk ay oldu sonrasında da hemen olur diye düşündük ilk çocugum 4 yaşına girecek ve korunmaya bıraktıktan sonra 6 kere adet oldum. 4 kere ovulasyon takibi yaptım bi kere de çatlatma iğnesi oldum. Bu ay umutluyum bebeğimi bekliyorum vucüduma olumlu mesajlar gönderiyorum... Bebeğim annen baban ve ablan seni bekliyor Rabbimin izni ve hayırlısı ile gel... (ovulasyon günüm yarın büyük ihtimalle sperm sayısı az olma ihtimaline karşı bu sefer 1 gün ara ile yapmayı düşünüyoruz takdir Allah'tan)
sana tavsiyem çok stres yapma düşünme kendimdem biliyorum kafaya takmayı bıraktığım 2. ay hamile kaldım eşimde ve bende sorun mu var acaba diye düşünmeye bile başlamıştık gerekli her türlü testi yaptırdık ama sorunda çıkmadı herşey normaldi ikimizde de . Stres çok etkiliyor doktorum stres yapmayın demişti sende kafanı dağıt akışına bırak herşey istediğin gibi olur inşallah
sana tavsiyem çok stres yapma düşünme kendimdem biliyorum kafaya takmayı bıraktığım 2. ay hamile kaldım eşimde ve bende sorun mu var acaba diye düşünmeye bile başlamıştık gerekli her türlü testi yaptırdık ama sorunda çıkmadı herşey normaldi ikimizde de . Stres çok etkiliyor doktorum stres yapmayın demişti sende kafanı dağıt akışına bırak herşey istediğin gibi olur inşallah
Güncelleme;hamile değilim maalesef. Eşim sperm testi yaptırdı ve spermin sayısı iyi ancak morfoloji ve ileri hızı kötü maalesef. Bir gün olacak inanıyorum ve kendimi rahat bırakıyorum.... Rabbim açılması zor kapılarımı tek tek açtı elhamdülillah inşallah ikinci bebeğim de olur. (vermem gereken kilolar ve evimin borcu var hayırlısı Rabbimden *eşimde vitamin kullanmaya başladı*)
Güncelleme;hamile değilim maalesef. Eşim sperm testi yaptırdı ve spermin sayısı iyi ancak morfoloji ve ileri hızı kötü maalesef. Bir gün olacak inanıyorum ve kendimi rahat bırakıyorum.... Rabbim açılması zor kapılarımı tek tek açtı elhamdülillah inşallah ikinci bebeğim de olur. (vermem gereken kilolar ve evimin borcu var hayırlısı Rabbimden *eşimde vitamin kullanmaya başladı*)
kendini sıkma ben neredeyse 1 senedir deniyorum . Bir dış gebelik bir de kımyasal gebelik gecırdım . Zor ama benım hıc cocugum yok sen olana şükür et ve bekle zamanı gelecektir
Eşimin alerjisi arttığı için vitaminleri düzenli kullanamadı ve ben çok kötü bademcik iltihabı oldum. İyiki hamile değilmişim bademciklerim o kadar şiştiki nerdeyse aradaki mesafe kapandı ve üzeri bembeyaz oldu. Bu ay yumurtalama gününden bir önceki günü değerlendirmiştik umarım hamile değilimdir(hiç bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi :/)