canım reyhan topuz özel muayenehanesi var sanırım ?doğumu nerde yaptırıyo bilgin varmı?kızlar size ümraniyede yeni gitmeye başladım bende tavsiye ederim çok şeker çok tatlı rahatlatıyor insanı ben çok dr gittim kızlar ama artık drumu buldum bu ay tedaviye başladım inşallah güzel sonuçlar alırım.ümraniye medicana nın yanında op.dr.reyhan topuz isterseniz tel.yazarım.ayrıca bir tane daha var onunda methini çok duydum kızlar ama o izindeydi ona gidemedim.oda ümraniyede op.dr.Tuğba ipek Kutlay.
benimde bir haftam var sabırla bekliyorum.
ümraniye çakmak köprüsünün orada erdem hastanesi var. ben oraya gidiyorum dr'ları çok iyi. özellikle ayşe katrancı ve benim dr'm adalet zati. tavsiye ederim.
slmbende erdem hastanesi hakkında bilgi topluyodum..adalet zati çok duydum ismini...
evet ümranıye en muhteşem doktoru bulmussun canım muhteşem bi doktormuş ben duymuştum namınıkızlar size ümraniyede yeni gitmeye başladım bende tavsiye ederim çok şeker çok tatlı rahatlatıyor insanı ben çok dr gittim kızlar ama artık drumu buldum bu ay tedaviye başladım inşallah güzel sonuçlar alırım.ümraniye medicana nın yanında op.dr.reyhan topuz isterseniz tel.yazarım.ayrıca bir tane daha var onunda methini çok duydum kızlar ama o izindeydi ona gidemedim.oda ümraniyede op.dr.Tuğba ipek Kutlay.
selamm cnmmm,erdem hastanesinin kadın dogum drları her biri birbirinden iyi.ablam 2 çocugunda oraya gitti ayşe katrancıydı dr'u. o çok kalabalık oluyor çok beklemek gerekiyor,adalet hanımda çok tatlı ve cok iyi bir dr yengemin dr'ydu onun önermesiyle gittim çok şeker bir kadın :1hug: bebek istedigimi söyledim 1 senem dolmadıgı için bekle dedi bana folik asit vermişti kullanıyorum hala insallah bebişim gelirde gideriz gene :Saruboceq: :Saruboceq:
bu bir hafta nasıl gececek bende sabırsızlanıyorum hayırlısı bakalım cnmm
kızlar ben sakaryadayım ama istanbuldan gelin geldim buraya
ümraniyede yeni adı medipol oldu sanırım belediyeyi geçtikten hemen sonra sağda kalıyor hastane orda bahar hanım var 50 yaşlarında harika bir doktor hepinize tavsiye ediyorum