Dolanırken başlığı gördüm. Üzülmenize üzüldüğüm için cevap vermek istedim. Ben çok daha uzun sene hamile kalamadım. Eşimde de bende de sorun yoktu. Sadece ben pcos dum. Ama tahlillerim iyiydi sadece ultrason da görünüyordu pcos. Derken ben tam tedaviye başlamak için regl olmayı beklerken hamile kaldım. Tabi ki dünyalar bizim oldu. Herşeye çok dikkat ettim. Eşim de ben de. Hiçbir sorun yokken 24.hafta itibariyle tansiyonum yükselmeye başladı. Benim tüm değerlerim bozulmaya başladı. Ağır preeklemsi geçirdim acil şekilde ne olduğunu anlamadan 28.haftada ameliyata alındım. Bebeğim sadece 10 gün dayanabildi
bunu yazıyorum çünkü ben de senin gibi çok üzülüyordum. Nolur Allah ım yeter ki olsun herşeye katlanırım diyordum. Tabi o zaman sanıyorum ki sadece midem bulanır kusarım. Ne kadar cahilmişim işte. Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir. Demem o ki olmuyorsa şu an vardır bir sebebi. Doğru zaman geldiğinde olacaktır
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ben de şimdi tekrar düşünüyorum. En güzel en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olsun inşallah