Artık çok üzülmeye başladım 7 ay oldu ve gebe kalamıyorum.. pcos olanlara önerebileceğiniz tavsiyeler var mı? Yumurtalıklarım temiz kist yok fakat hormonal bozukluk var değerlerim çok dengesiz değil fakat normla de değil.. şuan sadece prolaktin yüksekliğim için dontinex kullanıyorum (haftada bir yarım tablet) adet değilken 40 geldi adetin 3. Günü 28 geldi hangisi doğru onu da anlamadım . Onun dışında dhea so4 yüksek fsh lh bi tık dengesiz ama sıkıntı oluşturacak derece de değil dedi doktorum. Dhea so4 yüksekliği gebeliğe bi tık zorlaştırıyormuş ama internette yazıldığı gibi ciddi bi etkisi yokmuş. Adetlerim çok düzenli onda da sıkıntı yok ama yok olmuyor yine adet oldum. Artık adet olduğumu görünce yıkılıyorum resmen… hormonlarım için ne kullanabilirim ? Testere dişli aslan pençesi aldım ama içtiğimde baş dönmesi yaptı. Tansiyon düşürücü özelliğinden kaynaklı sanırım. Artık çok üzülüyorum. Eşimin gözünde ki hevesi gördükçe daha çok üzülüyorum. Bu ay da regl olduğumu söyledim bana çaktırmamaya çalışıyor ama o da hayal kırıklığı yaşıyor…