- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Aynen yarında tekrarlayacağımBir iki gün sonra tekrar yapın sağlam olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yarında tekrarlayacağımBir iki gün sonra tekrar yapın sağlam olsun![]()
Merhaba acaba İstanbul’da hangi doktora gidiyorsunuzÖzelde yaptırdım tatlım
İstanbulda isen çok iyi bir doktor buldum
Tüp benek uzmanı aynı zamanda
Ve riskli gebelik uzmanı kendisi tavsşye ederim
CanımMerhaba acaba İstanbul’da hangi doktora gidiyorsunuz
Ben iki kere çatlama ignesi oldum femara kullanıp bu ay rahim filmi çektirdim bir şey çıkmadı. Polikistik var normalde. Yine adet oylamıyordum bugün doktora gidip tarlusal adet sökücü istedim . Doktor artık aşılama önerdi gelecek ay İstanbul’a geleceğim. Fiyat ne kadar tutuyor acabaCanım
Medical park çağçıl yetim
Kendisi riskli gebelik ve tüp bebek uzmanı
Zaten onun odası ve alanı hastanede farklı yerde
Özel sağlık sigortanız varsa tabsiye ederim
Ben iki kere çatlama ignesi oldum femara kullanıp bu ay rahim filmi çektirdim bir şey çıkmadı. Polikistik var normalde. Yine adet oylamıyordum bugün doktora gidip tarlusal adet sökücü istedim . Doktor artık aşılama önerdi gelecek ay İstanbul’a geleceğim. Fiyat ne kadar tutuyor acaba
Anladım canım çok teşekkür ederim ben bi araştırayımCanım inan ki bilmiyorum ücretini
Benim doğum poliçem var diye yaptırıyorum ödeme yapmadım hiç
Ama tavsşye ederim.
İstersen araştır...
Üstelik tüp bebek uzmanı tv lerde anlatmış videoları var
Bi istersen bak dinle beler yapıyor aklına yatarsa git derim
Ben memnunum bana yaklaşımdan dolayı yaptığı testlerden ilgisinden dolayı
Mesela bu ay seni ben takip etmek istiyrum dedi.
Ben yardımcı olmk istiyorum sana dedi.
Baya hoşuma gitti davranışları açıkcası
Rica ederimAnladım canım çok teşekkür ederim ben bi araştırayım
Merhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
Merhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
Canım bende klomen kullandım asilama yapılacak benim de ayın 19 kontrol inşallah güzel haberler alirizBende bu ay asilama olacam şimdi klomen başlıyorum ayın 19 kontrol var
Canım aşılam nasıl çok acı oluyor mu? Ben iğne kullanıyorum gonal f suanda. Bir kaç güne yapılacak korkuyorum yaslm canim benim 14 agustosda oldu asilama ama once klomen ictim sonra catlatma ignesi vurundum igneyi vurunmadan once kontrole gimistim 5 tane olgun yumurta vardi bende sonra ugneyi vuruldum cumartesi gunu de asilama yapildi simdi gun sayiyorum hakkinda hayirlisi olsun insallah
Ben iki kere çatlama ignesi oldum femara kullanıp bu ay rahim filmi çektirdim bir şey çıkmadı. Polikistik var normalde. Yine adet oylamıyordum bugün doktora gidip tarlusal adet sökücü istedim . Doktor artık aşılama önerdi gelecek ay İstanbul’a geleceğim. Fiyat ne kadar tutuyor acaba
Merhaba.. tubimder derneği olarak çağcıl bry ile anlaşmamız vardıt.. fiyat konusunda epey bir yardımcı oluyor sağolsun