Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay aşılama yaptıracaklar gelin hikayemizi paylaşalım...
Ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ağrılı mı oluyor çok merak ediyorum. Daha önce ağrısız rahim filmi çekildim. Acaba onun gibi mi yoksa dahada mi ağrılı? Lütfenn bilen biri bilgilendirsin.
Hayır kesinlikle hiç ağrılı değil sakın korkup kendinize boşyere stres yapmayın abartanları okuyunca benimde gözüme uyku girmemişti bugün yaptırdım ve hala şaşkınım bu kadar basit bişey olduğuna
Hayır kesinlikle hiç ağrılı değil sakın korkup kendinize boşyere stres yapmayın abartanları okuyunca benimde gözüme uyku girmemişti bugün yaptırdım ve hala şaşkınım bu kadar basit bişey olduğuna
Belkide birçok insan korktuğu için hamile kalma ihtimali varken şansını denemekten vazgeçiyor ama ben bu kadar büyüttüğüm için kendimden utandım açıkçası gereksiz stres yaptım kalkıp işe bile gidebilirsin dedi doktor bittiğini anlamadım bile. Kesinlikle abartmıyorum
Ben rahim filmini bu korkaklığım yüzümden anestezili çekilmiştim belkide o da çok basit bişeydi o daha zor diyolar kamera var onun ucunda aşılamada yok daha kolay o yüzden
Ben rahim filmini bu korkaklığım yüzümden anestezili çekilmiştim belkide o da çok basit bişeydi o daha zor diyolar kamera var onun ucunda aşılamada yok daha kolay o yüzden