• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay aşılama yaptıracaklar gelin hikayemizi paylaşalım...

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
34
Bu ay ilkkez aşılama yaptırıcam çok heyecanlıyım, tecrübeli arkadaşlar, hamile kalanlar, yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ağrılı mı oluyor çok merak ediyorum. Daha önce ağrısız rahim filmi çekildim. Acaba onun gibi mi yoksa dahada mi ağrılı? Lütfenn bilen biri bilgilendirsin.

Hayır kesinlikle hiç ağrılı değil sakın korkup kendinize boşyere stres yapmayın abartanları okuyunca benimde gözüme uyku girmemişti bugün yaptırdım ve hala şaşkınım bu kadar basit bişey olduğuna

Hayır kesinlikle hiç ağrılı değil sakın korkup kendinize boşyere stres yapmayın abartanları okuyunca benimde gözüme uyku girmemişti bugün yaptırdım ve hala şaşkınım bu kadar basit bişey olduğuna
Çook teşekkür ederim. Çok rahatlattınız. En son ağrısız rahim filmi çekinmiştim.ona mı benziyor acaba merak ediyorum.

Belkide birçok insan korktuğu için hamile kalma ihtimali varken şansını denemekten vazgeçiyor ama ben bu kadar büyüttüğüm için kendimden utandım açıkçası gereksiz stres yaptım kalkıp işe bile gidebilirsin dedi doktor bittiğini anlamadım bile. Kesinlikle abartmıyorum

Ben rahim filmini bu korkaklığım yüzümden anestezili çekilmiştim belkide o da çok basit bişeydi o daha zor diyolar kamera var onun ucunda aşılamada yok daha kolay o yüzden

Rahim filmi çekindim ben önceden. ağrısız rahim filmi echomarda ağrı yoktu korktuğum gibi olmadı çok şükür. Aşılama da bu ay düşünüyoruz inş.

Onu hiç denemedim ya bilseydim bende ondan yaptırırdım özel hastaneydi bide. Daha rahat ederdim Neyse inşaallah hepimiz için güzel olur herşey:)

Back