- Konu Sahibi cerensesil
-
ceren selam....aşılamadan hayırlı haberlerini almak dileğiyle.....cnm sperm artırmak için hangi ilacı kullanıyorsun.....
ceren cim bekliyorum:)
merhaba.. ikinci bebeğimizi istiyoruz. on yaşında kızım var.. on senelik aradan sonra dokuz aydır korunmuyoruz fakat olmadı. benim ve eşimin bütün testlerimiz normal fakat hala bi şey yok. biz de bu ay aşılama yaptıracağız. bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle..
hocam bende aşılama yaptırmak istiyorum ben 4senelik evliyim ve benim önceden 2 düşügüm oldu ve birtanede kürtajım oldu kürtaj olma sebebimde kalp atışlarını alamadık ve doktorum benden ve eşimden genetik tahliller istedi yaptırdık onlarıda ve bende kanpıhtılaşması cıktı eşimede iki sene önce sperm tahlili yaptırdık normal cıktı ve bende kürtaj olalı birsene oldu kürtajdan sonrada prolaktinim yükseldi ve doktorumda benden emar cektirmemi istedi onuda cektirdim oda noramal cıktı prolaktinimde normale indi heray düzenli olarak baktırıyorum prolaktinim normale düşeli üç ay oluyobende aşılamak yaptırmak istiyorum neden kürtajdan sonra hamile kalamadım ve banada aşılama yapıla bilirmi
ceren cim bekliyorum:)
Merhaba Leylim,
Sizin tablonuzda aşılama tedavisi uygulanabilir. Gebelik oluşursa kan sulandırıcı iğne kullanmalısınız.
Sağlıklı günler dilerim.
hocam bende aşılama yaptırmak istiyorum ben 4senelik evliyim ve benim önceden 2 düşügüm oldu ve birtanede kürtajım oldu kürtaj olma sebebimde kalp atışlarını alamadık ve doktorum benden ve eşimden genetik tahliller istedi yaptırdık onlarıda ve bende kanpıhtılaşması cıktı eşimede iki sene önce sperm tahlili yaptırdık normal cıktı ve bende kürtaj olalı birsene oldu kürtajdan sonrada prolaktinim yükseldi ve doktorumda benden emar cektirmemi istedi onuda cektirdim oda noramal cıktı prolaktinimde normale indi heray düzenli olarak baktırıyorum prolaktinim normale düşeli üç ay oluyobende aşılamak yaptırmak istiyorum neden kürtajdan sonra hamile kalamadım ve banada aşılama yapıla bilirmi
hocam merhabalar bnmde bir sorum olacak size..aşılama yaptırıcam ve cylo prognova kullanıyorum...fsh bu ay 15 ti.cylo yu 2 aydır kullanıyorum...7 ay önce fsh 22 di..şubatta aşılama yaptırmak istiyorum..aşılama yaptırmak için fsh kaç olmalı ve şubata kadar istenilen sınıra gelirmi...bir de hocam cylo ya adetin 5, günü başaldım 2, kutuyada adetin 5, günü başaldım yani yaklaşık ilk kutu bittikten 11-12 gün sonra başlamış oldum...kutu bittikten sonra kaç gün ara verip başlamam lazım öteki kutuya.....şimdiden teşekkür ederim..saygılar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?