• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay adet olmadım hamile miyim acaba?

Liyaannnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
8
1
1
28
Kızlar 5 nisanda nişanlım ile bir birliktelik yaşadık fakat Nisan 18 inde adet oldum kanama geldi her zaman olduğum gibiydi ve 4 gün sürdü ama bu ay ( mayıs) adet olamadım ve 4 gün gecikti acaba hamile olma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Fögüslerimde hafif bir hassasiyet var, birde stres yapıyorum biraz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen test yaptırmam gerek var mı? 😥

Hamileyken de normal adet görebiliyor insan. Varsa zaten şimdiye idrar testinde çıkması lazım bi test yap çıkmazsa yoktur. Boşu boşuna kendini strese sokmanın anlamı yok. Stres yaptıkça hamile değilsen de gelecek olan adetin de gelmiyor.

Hamileyken de normal adet görebiliyor insan. Varsa zaten şimdiye idrar testinde çıkması lazım bi test yap çıkmazsa yoktur. Boşu boşuna kendini strese sokmanın anlamı yok. Stres yaptıkça hamile değilsen de gelecek olan adetin de gelmiyor.
İnsan şüphede kalıyor Buğün idrar testini yapıcam umarım hamile değilimdir.

Fotoyu buraya koyarsın yorumlarız. Ayrıca umarım hamile değilimdir demekle olmuyor korunmanız lazım eğer bebek istemiyorsanız. Sonra burda nasıl aldırırım nasıl düşürebilirim diye konular açmaman açısından diyorum.

Fotoyu buraya koyarsın yorumlarız. Ayrıca umarım hamile değilimdir demekle olmuyor korunmanız lazım eğer bebek istemiyorsanız. Sonra burda nasıl aldırırım nasıl düşürebilirim diye konular açmaman açısından diyorum.
Kaç dakika içinde belli oluyor peki?

Geri çekilme korunma yöntemi değildir
Dayanamadım eczaneye gittim şimdi test çubuğu alıp yaptım prospektüsünde 5 dakika beklemem yeterli olacağını 10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almamamız gerektiği yazıyor şuan 7 dakika oldu

Eklentiler

• 15900472477085726066951470305383.jpg
    15900472477085726066951470305383.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 104
Dayanamadım eczaneye gittim şimdi test çubuğu alıp yaptım prospektüsünde 5 dakika beklemem yeterli olacağını 10 dakikadan sonra ortaya çıkan sonucu dikkate almamamız gerektiği yazıyor şuan 7 dakika oldu
Tamam rahatla o zaman hamile değilsin çıkar aklından o düşünceleri stresin geçsin yakında adetin gelir zaten

Back