• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay 2 defa adet gordum. Korunmuyorum hamile olabilir miyim ya da düşük mü yapıyorum

didarduygu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
5
0
6
İstanbul
Bana yardımcı olun lütfen:( mutlaka benzer bir olay olay yasayan-duyan vardır aramızda. Öncelikle 1yil Yasmin kullandım ve 5 aydır korunmuyorum. En son 6 Haziran da adet oldum. 5gun sürdü.. Sonrasında 15 gun sonra tekrar adet oldum ve normal adet gibi 5.günüm... Kimyasal hamilelikten korkuyorum ya da hamile kalmıs olabilir miyim ki:( ayda 2 defa adet olan varmi böyle durumda hic ??

Bende de ayni sorun vardi erken adet olmak hamilelikte dusuge veya hamile kalmamaya neden olur bildigim kadariyla bende 15 gunde bir adet oluyordum doktora gittim haplar verdi ve duzeldi ama bi sure sonra yine duzenden cikti adetim :( bence erkenden git doktora

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana yardımcı olun lütfen:( mutlaka benzer bir olay olay yasayan-duyan vardır aramızda. Öncelikle 1yil Yasmin kullandım ve 5 aydır korunmuyorum. En son 6 Haziran da adet oldum. 5gun sürdü.. Sonrasında 15 gun sonra tekrar adet oldum ve normal adet gibi 5.günüm... Kimyasal hamilelikten korkuyorum ya da hamile kalmıs olabilir miyim ki:( ayda 2 defa adet olan varmi böyle durumda hic ??

Kontrol hapini birakman regl dongunu bozmus olabilir. Doktora git kist falan da bakarlar allah ne yazdiysa o olucak. Doktor sana anlatir tum olani biteni.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim de şikayetim 5 gün önce eşimle geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk ancak 2 gündür kahverengi lekelenme ve kasık ağrısı şikayetm var sabhlari mide bulantm oluo ve aşırı yorgun hissedyrm acaba die düşünmekten alikoyamiyorm kendmi yardim lutfen :5: :50:

5 gun önceki iliskinde gebelik oluşsa bile hemen 2 gun sonra gebelik belirtileri bu kadar net olmaz diye tahmin ediyorum ama simdi pek de bilemedim:) adet gunu bekleyeceksin canım

5 gun önceki iliskinde gebelik oluşsa bile hemen 2 gun sonra gebelik belirtileri bu kadar net olmaz diye tahmin ediyorum ama simdi pek de bilemedim:) adet gunu bekleyeceksin canım

Kesinlikle katiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back