Örgü bu atkı modelini bilen var mı?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

jeliboni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.688
2.240
arkadaşlar ben bu modeli örmek istiyorum çok beğendim internette buldum en azından atkısını örmek istiyorum ama tekniği nedir kaç şişle örülür filan bi bakışta anlayanınız var mı? atkısı için nasıl örmeliyim yardım edin lütfen -30 derece olan bir ülkeye gidicem eylüldeee :)

Eki Görüntüle 234852

ya da bunun gibi sıcak tutacak örnekleriniz varsa paylaşır mısınız?

5 numara şişe uygun bir iple 50 ilmek başlayın. İstediğiniz uzunluğa kadar ön sırayıda arka sırayıda düz örün(haroşa). POnponlar daha sonra eklenmiş. Bu kadar basit :)

bana iki üç sıra düz örüp sonra bi kaç sıra ters örmüş sonra tekrar düz örmüş gibi geldi... aradaki çizgiler nasıl olcak hep düz örersem? :26:

bana iki üç sıra düz örüp sonra bi kaç sıra ters örmüş sonra tekrar düz örmüş gibi geldi... aradaki çizgiler nasıl olcak hep düz örersem? :26:

Daha kalın bir şiş ile düz ördüğünde zaten aradaki çizgiler kendisi oluşuyor.7 numara şiş ile yapmıştım zamanında.

haroşa örgü kendini saldığından çizgi varmış gibi duruyor güle güle giy ördüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…