• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aşkı artık içimde yaşayamıyorum

Pelmeyin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
180
1
46
Diğer
onunla neredeyse çocukluğumuzdan ber tanışıyoruz. ilk tanıdığım günden, şu güne kadar ona karşı bişeyler hep hissettim. 20lerimize gelirken, daha da samimi olduk, çok geçmeden bana karşı hislerini ilk o itiraf etti.
tam sevgili oluyoruz derken 1 yıllık bir ilişkisi olduğunu tesadüfen öğrenmiştim. ondan sonra işi ben gene arkadaşlığa çevirdim. bir kaç yıl daha bu böyle gitti, hayatımda başkaları da oldu elbet, sevdiğim de oldu ama hep onun yeri farklıydı kalbimde. ne zaman arasa, mesaj atsa kalbim hislerimi hatırlatırdı bana. o da benim arkadaşça tavrımdan sonra geri adım attı ama arada hala hislerini ima ederdi. en sonunda bir gün hep beni sevdiğini söyledi, ben ise dalga geçmiştim.
o bu itirafı yaptığında içimden deli gibi mutluydum ama mantığım hayır diyordu, muhtemelen o kız hala hayatında diyodu. ki öyleymiş de.
bu son olandan sonra arkadaşlığımızda bi daha eskisi gibi olmadı, hep bana bi mesafeli kaldı.
sonradan öğrendim ki kızla da o meseleden sonra ayrılmışlar, bir kaç ay sonra da başkası olmuş hayatında.
tesadüf odur ki, gittiğim bir seminerde bunun eski kız arkadaşıyla tanıştım, kız beni tanıyordu, onun seni sevdiğini ve senden karşılık alamadığını biliyorum dedi.
o günden beri içimde acı bi pişmanlık var. beni hala seviyor mu bilemiyorum çünkü aramız eskisi gibi değil.
biraz gururlu da bi tipim. ama bir yandan da artık bu aşkı içime sığduramıyorum ne yapmalıyım?
silmeyi unutmayı da çok denedim hiç bir zaman da beceremedim.
yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım var kiiiii

Son düzenleme:
bana pek samimi gelmedi bu adam
o kadar cok seviyorsa madem neden hayatinda olanlari cikarmiyor bir tek sen olmuyorsun hayatinda
birini birakiyor bir iki ay sonra baskasini buluyor. seven adam boyle daldan dala konmaz
sana olan duygularina gelince reddedilmeyi gururuna yediremedigi icin belkide hirs yapti
seninle de sevgili olunca bir sure sikilacak
baska bir sevgilisi varken sana karsi bir seyler hissediyorsa sen varken de yine baskalarina bir seyler hissedecek
bence bu gururlu tavrini surdur bu adamdan uzak dur derim nacizane tavsiyem

bana pek samimi gelmedi bu adam
o kadar cok seviyorsa madem neden hayatinda olanlari cikarmiyor bir tek sen olmuyorsun hayatinda
birini birakiyor bir iki ay sonra baskasini buluyor. seven adam boyle daldan dala konmaz
sana olan duygularina gelince reddedilmeyi gururuna yediremedigi icin belkide hirs yapti
seninle de sevgili olunca bir sure sikilacak
baska bir sevgilisi varken sana karsi bir seyler hissediyorsa sen varken de yine baskalarina bir seyler hissedecek
bence bu gururlu tavrini surdur bu adamdan uzak dur derim nacizane tavsiyem

dediğinde haklı olabilirsin. o kızı da defalarca aldatmış. kızın da bana açık olmasının nedeni, benim ona karşı hislerim olabileceğini tahmin etmemesiydi.
onun bana karşı olan olan yalanını bildiğim halde hiç bi zaman da sevgisini silemedim içimden, dışa hiç yansıtmadım ama başkasına aşığım derken bile içten içe ona biyerlerde hep sevgim oldu.
ya onunla mutlu olmak istiyorum ya da onun izlerini tamamen silmek istiyorum.
bu şekilde hayatımın sonuna kadar acabalarla yaşamak çok kötü olacak yoksa

Banada pek samimi gelmedi acikcasi,
yani güvenilir birimi bilmiyorum,
ama icin icine sigmiyorsa, e ara söyle icindekileri,
ne kaybedebilirsinki ??
Bukadar gurura luzum yok bence

dediğinde haklı olabilirsin. o kızı da defalarca aldatmış. kızın da bana açık olmasının nedeni, benim ona karşı hislerim olabileceğini tahmin etmemesiydi.
onun bana karşı olan olan yalanını bildiğim halde hiç bi zaman da sevgisini silemedim içimden, dışa hiç yansıtmadım ama başkasına aşığım derken bile içten içe ona biyerlerde hep sevgim oldu.
ya onunla mutlu olmak istiyorum ya da onun izlerini tamamen silmek istiyorum.
bu şekilde hayatımın sonuna kadar acabalarla yaşamak çok kötü olacak yoksa

onun eski sevgilisinide aldattigini biliyorsun,bu sebeb senin ondan soguman icin yeterli bir sebeb degil mi?
unutma bu kizin basina gelenler bir gun senin basinada gelir eger o adami kabul edersen

Banada pek samimi gelmedi acikcasi,
yani güvenilir birimi bilmiyorum,
ama icin icine sigmiyorsa, e ara söyle icindekileri,
ne kaybedebilirsinki ??
Bukadar gurura luzum yok bence

ketumluğum ve lanet gururum yüzünden çok çektim
bilemiyorum belki de üzülmekten korkuyorum ama böyle de hep bi acaba da hayatımdan bişeyler çalıyor sanki:(
içimden bi ses belki gerçek sevdiği sen olduğun için, başkalarında tutunamadı ordan oraya savruldu diyo
bi ses de aynen adam güvenilmezin teki sevgini bilmeyi haketmiyor diyor, bu iç seslerimin kapışmasında olan bana oluyor

onun eski sevgilisinide aldattigini biliyorsun,bu sebeb senin ondan soguman icin yeterli bir sebeb degil mi?
unutma bu kizin basina gelenler bir gun senin basinada gelir eger o adami kabul edersen

yani eski sevgilisiyleyken bana ilanı aşklar etti, ne kadar yoklarsam yoklıyım sevgilim yok dedi
bunlar güvenmeyip kaçmamak için gayet yeterli zaten hep böyle düşünüp senelerce kaçtım ondan ama soğuyamıyorum işte
belki beni gerçekten seviyodur, diğerlerini böyle sevmemiştir düşüncesi buna neden oluyor hep
ilk seçenek çok daha mantıklı ama acabalar insanın içine ateş düşürmeye yetiyor

yani eski sevgilisiyleyken bana ilanı aşklar etti, ne kadar yoklarsam yoklıyım sevgilim yok dedi
bunlar güvenmeyip kaçmamak için gayet yeterli zaten hep böyle düşünüp senelerce kaçtım ondan ama soğuyamıyorum işte
belki beni gerçekten seviyodur, diğerlerini böyle sevmemiştir düşüncesi buna neden oluyor hep
ilk seçenek çok daha mantıklı ama acabalar insanın içine ateş düşürmeye yetiyor

hayat senin hayatin ama illaki sanada ayni seyi yapinca mi? anlayacaksin bu adamin niyetinin kotu oldugunu
hem capkin hem yalanci bak sana kiz arkadasi olmadigini soylemis defalarca
yasin kac bilmiyorum benim yasim 35 ve icimden bir sey bu adamin hicde samimi olmadigini soyluyor

hayat senin hayatin ama illaki sanada ayni seyi yapinca mi? anlayacaksin bu adamin niyetinin kotu oldugunu
hem capkin hem yalanci bak sana kiz arkadasi olmadigini soylemis defalarca
yasin kac bilmiyorum benim yasim 35 ve icimden bir sey bu adamin hicde samimi olmadigini soyluyor

mantığım dediğini diyor zaten senelerdir uzak durmamın nedeni bu
ama içimden bi taraf da beni bilemediğim bi yola sürüklemeye çalışıyor

peki öncesinde böyle güvenilmez görünümlü biriyle olup da düzeldiğini gören ya da çevresinde böyle bişey gören var mı?
insanların hem kişisine göre değişebileceğine de inanıyorum ama yine tam aksi kişini karakteri değişmez diye de düşündüğüm oluyor
olumlu ya da olumsuz örneklerinizle fikir verirseniz çok sevinirimm

peki öncesinde böyle güvenilmez görünümlü biriyle olup da düzeldiğini gören ya da çevresinde böyle bişey gören var mı?
insanların hem kişisine göre değişebileceğine de inanıyorum ama yine tam aksi kişini karakteri değişmez diye de düşündüğüm oluyor
olumlu ya da olumsuz örneklerinizle fikir verirseniz çok sevinirimm

sen kendini kandiriyorsun insan 7sinde neyse 70inde de odur. seni gercekten sevse ne gurur ne mesafeler ne engeller onu yildirabilir

Back