- Konu Sahibi Estrella39
-
Canım çok haklısın.
Ama bende şöyle bir şey var biri bana olmamış,yakışmamış dediğinde moralim çok bozulur ve şuanki saç rengimin bile bana yakışmadığını düşünmeye başladım.Aslında pekte başkalarına göre hareket etmeyi sevmem kendi kafama koyduğumu yaparım :) Belki de ben doğru tonu bulamadığım için boyle oluyor.Sıcak ton ne olabilir mesela hem sarı yansımalı hem sıcak?
platin beyaz var mesela beyaz yani renk pigmenti yok oldğu için bana göre soğuk renktir platin sarı sıcakdır mesela boya isimlerinin sonunda altın ya da dore ismi geçiyosa örneğin ;
igora (palette)da 8-5 açık kumral altın 8 saç zemini(açık kumral) ,5 de yansıma rengi (altın)
koleston da 9-3 Altın sarısı'dır 9 sarı - 3 de yansıma rengidir yani altın
igora 4-57 kahve altın bakır 4 saç zemini ,5 ; 1 yansıyan renk , 7 ; baskın olsan 2 yansıyan renkdir. ben öyle biliyorum en azından :)
buna göre mesela sadece altın yansıma istiyosan bakırklık olmayan igora da sonu '..-5' olucak daha yoğun altın yansıma için '..-55(tireden sonra)
sadece bakırlık olsun isitosan yansıma olarak tireden sonra '..-7 olması lazım hem bakırlık hem altın istiyosan '.. -57' olması gerekir
mesela zemin kahve rengi olsun yansıması altın olsun istiyosan 4-5 (igora) kahve altın
daha açık renk olsun ama altın yansımalı olsun istiyosan ilk sayı rengini yükselticeksin 5-6 , 6-6 ,7-6 gibi :) bu 6(altın) sadece igora ve palette için geçerli
kolestonda 3(altın) rengidir
[ISaçlarımı Palette bronz kakao ve fındık kakao'ya boyadım bugün.
Nasıl olmuş kızlar?
Bazen kızıl yansıması oluyor bazense turuncu yansıması.[/I]
Eki Görüntüle 266112
Saçlarımı Palette bronz kakao ve fındık kakao'ya boyadım bugün.
Nasıl olmuş kızlar?
Bazen kızıl yansıması oluyor bazense turuncu yansıması.
Eki Görüntüle 266112
Harika bayıldım
Çok güzel bi renkmiş çok hoş olmuş
Saç şeklin de çok hoşmuş :)
resimlerin arasında en güzeli bu renk olmuş sen de beğenmişsindir umarım
Nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 266112
Sağol canımm:)Harika olmus.
Güle güle kullanin.
bence yeni saçlın içlerinde en hoş olanı. bu aralar ben de bi araştırma içindeyim bu renk çok hoşuma gitti. İki boyayı karıştırarak mı yaptın pek boyadan anlamam da (daha önce bi kere düğünümde boyadım o da hiç belli bile diildi) benim saçlarım koyu kahve şu anda. o denediğin rengi ben de evde boyamaya kalksam tutar mı saçım? hani saç regim koyu ya? yoksa kuaförde biraz açtırmak falan mı lazım cnm bilgilendirirsen beni çok sevinirim.
Güle güle kullan
Sağol canımm:)
Teşekkür ederim canımm:) Bende öyle düşünüyorum artık :)
Evet iki boyayı kabın içerisinde karıştırıpta uyguladık saçlarıma ama yoğun olduğuna ben biraz daha oksidan ekledim içine.Toplam 3 tane oksidan kullanmış oldum yani.Saçların koyu olduğu için renk daha koyu olucaktır büyük ihtimal.Çünkü benim saçlarımın fotoğrafı var ilk sayfada o halden bu hale geldi baya koyuldu.Ama açtırırsan saçların yıpranabilir.İstersen %6 lık yerine %3lük oksidan koy içine.O koyu olmasını engeller.iki tane 3lük 1 tane de 6 lık oksidan kullan yani canımm.Ben olsam boyle yapardım yani :)
Nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 266112
Tabi canım bak market yada kozmetikçilerde oksidanlar satılıyor.Zaten tüp boya satan bir yer bulursan orda %100 vardır oksidan :)) ah ahh biz işte illa ki o rengin farkedilmesini isteriz napalımmsaol estre ben bunları bi araştırayım. zaten ben de koyu olsun ama yine de farkedilsin istiyorumyani öle çok açtırma niyetim yok. oksidanlar ayrı olarak satılıyor yani öyle mi nereden bulabilirim ki? cesaretimi toplarsam bu hafta denicem
Teşekkür ederim canım evet bende çok beğendim koyu koyu daha hoş gözüküyor gözüme.Hatta ne yalan söyliyim bir sonraki boyamamda bu renk açılcak ya şimdii daha da koyu olsun diye siyahı bile düşünüyorum.Zaten boyle boyle bırakıcam boyayı.Koyu bir renk olsun hiç açılmasın.Alttan da kendi rengim gelsin tamamdır.Biliyomusun kendi rengimi özledim canımmBak bu çok güzel olmuş işte. Dahada boyama canım. Baya bi müddet bu saç rengini kullan derim
Kadınlarda saç boyama konusu olduğunda kimsenin fikrini asla dikkate almazlarmış ( Biyerde okumuştum ) :90:
ama yinede ben fikrimi sölim bence ikinci renk daha hoş:81:
Aslında ben her konuda başkalarının fikrini önemsemem direk kendi kafama koydugumu yaparım ama o fikrimi kendi kafama koyana kadar biraz karışabiliyor tabi dış etkenlerden dolayı :)) İkinci renk sanırım sadece flaslı fotoğraflarda güzel duruyor normalde biraz daha cansız bir renk birde düzleştirici,maşa kullanmıyorum zarar görmesin saçlarım diye :) Sonuçta düzleşmiş maşalanmş saçta renk daha bir güzel durur ya :))
Aslında ben bu cumleden dolayı sana cevap yazmayacaktım çünkü bizim fikirleri önemsemesen niye bizi uğraştırıyorsun diyecemkti ama neyse.
Tenin çok güzel görünüyor. Temiz ve pürüsüzdür.
Ne ilk ne de ikinci saç rengi sana yakıştıramadım.
Sana yakıştırdım renkler altın sarısı ve açık bir çikolata tonudur.
Özellikle koleston 8.74 sana harika bir hava katacağı inanıyorum.
Canım sen beni yanlış anladın. :)
Mesela sen bana bu gizemli kahveyi önerdin ya bende bunu beğendim ve kafama koydum tamam gider yaparım bunu.Böyle demek istedim yani.Yoksa burada sizlerden renk konusunda yardımcı olmanızı istediğim için açtım.Renkler için teşekkür ederim:) Altın sarısı benim tenimi daha solgun yapıyor.Şimdiki saç rengim daha bir canlı ve beyaz gösterdi tenimi.Şimdilerde koyu tonlardan gidicem ilerde belki fikrim değişirse gizemli kahve tercihlerim arasında olur.Gerçekten hoş bir renk çünkü,beğendim.
Ozaman ben özür dilerim canım.
Halen altın sarısıda ısrar ediyorum.
Artık altın sarıları eski gibi değildir. Firmaları daha parlak daha hoş renkler çıkartılar. Bi düşün.
Koyu renk seçersen üstte ki rengi sana şiddetle tavsiye ederim. Açık tenliler için harika bir renk.
Karamel türü tonları hiç düşünme bence. Kendi deneyimlerden söyluyorum.
estrellaaaaa.. bence beyaz tenlilere açık ve parlak renkler daha çokk yakışıyo kendimde bayaaaaaaaa bi beyaz olduğum için koyu saç kullanmıyorum zaten bi kez boyadım çikolata kahveye arkadaşlarım vuruyolardı nerdeyse beniben ikinci rengini daha çok sevdim daha yakıştrdım ama tabi kaş rengini göz rengini bilmeden bişey diyemem çünkü onlarlada çok ilintilidr saç rengi ben kendmde beyaz ten ela göze karamel veya sarı saç kullanıorm ve bazende bakır arkadaslarımda cok memnun, seninde göz ve kaş rengn açıksa koyu renk yapma kullanma derim ben kanaatimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?