- Konu Sahibi Estrella39
-
Herkesin zevki başka olduğu için kafan daha da karışacak bence
Kimisi siyah diyecek kimisi sarı vs...
Bence kendine en çok yakıştığını düşündüğün rengi en iyi sen bilirsin
En başta senin içine sinmeli sonuçta
Mesela tenin beyaz ben sana koyu renkler öneririm ama
bazıları beyaz tene koyu rengi yakıştırmaz ifadeyi sertleştirdiğini düşünür
O yüzden ben kendi seçimini kendin yap derim canım
Bi fikir birliğine varmak zor
bence açık renk daha yakışmış.
Ben de bazen keşke siyaha boyamasaydım diyorum
Sarı halimi özlüyorum özellikle boyalarım aktığında ve diplerim geldiğinde çok pişman oluyorum boyadığıma
Ama tekrar mavi siyah yaptığımda yok yahu diyorum böyle daha güzel
Yani çoğunluğa bakıp rengini değiştirsen yine önceki rengi özleyeceksin kendimden biliyorum
Tenin beyaz sana her renk yakışır
Siyah dediğim gibi daha sert bi ifade katar ve yüzünü daha da ortaya çıkarır
Sarı saç daha doğal gösterir ama tonlarına göre solgun da görünebilirsin
Açık küllü renkler kendi renginmiş gibi görünür anlaşılmaz kaşlarına da uyar daha doğal yani
Ten rengin sarımsı bi beyazsa(resimde renkler yanıltıcı olabilio emin olamadım) bakır tonları daha da solgun gösterir seni
Şuan için aklıma bunlar geldi :)
Maviliği fazla olan bi mavi siyah seviosan palette 1.1 gece mavisini öneririm
Tabi rengi değiştirmek istersen çok çok zor
Ben artık direkt maviye boyuyorum lacivert elde ediyorum
Renk harika ama çabuk akmasa süper olacak
Bi karar verip boyadığında resim isteriz artık
naber kız
ben şuanki halini pek beğendiiiimmmmm
ammaaa gel gör ki hiç saç boyatmadım ve pek de anlamam
ama uzaktan güzel duruyor bence
yani benim görüşümü bir erkek gözü sayabilirsin
suankı halın daha ıyı gıbı duruo. ben bı ara boyamıstım we rengı cok hoş olmustu benımde tenım senın gıbı kışkırtıcı kahve dıye gecıodu ozamn hala warmı bılmıorum kolestonun.bu gusel olur bence.weya cıkolata kahwede yapabılırsın.cok acık olmayan kahwe tonları
bence avatar resminizdeki saç rengini elde edebilirseniz öyle yapmanızı öneririm çok hoş duruyo teninizede yakışır bence
beyaz tenlisin vee bu yüzden çok fazla sorun etmemelisin.. açık tenliler bir çok rengi kaldırabiliyor.. fikrimi sorarsan bu aralar bakır tonlarına bayılıyorum çok hoş duruyor..
canım bence kahveye boya
ama ben çok merak ettimde şu anki tek boyamayla elde ettim bir daha boyasam daha açık olur dediğin
rengi hangi boyayla elde ettin.
Kızlar sanırım koyultucam saç rengimi.
Dün akşam yengemler bize gelmişti saçlarımı görünce çok açık olmuş yüzünün rengi solmuş dedi.
Haksızda değil hani makyajla toparlıyorum bende.
Koyu renk olarak neleri önerirsiniz bana?
şöyle söyliyim hiç bir zaman insanların söylediğiyle haraket etme onları dinle saygı duy ama içinden geleni yap,
benim şuan saçlarım platin sarı ben etrafımdakileri dinleseydim saçlarım siyahken ben 'sarı saç istiyorum'
dediğimde onlar bana 'saçmalama sana hiç yakışmaz 'diye kesin cevaplar vermişlerdi ama ben kafama koyduğum şeyi yaptım tek başıma ve şuan hepsi(akrabalarım)
çok yakışmış siyah seni çok 'sinirli(yüz hatlarını keskinleştirdiği için) gösteriyo demeye başladı )
:)
bence soluk gösteren renk soğuk renklerdir her zaman
sıcak tonlara boyadğında böyle bi sorun en az oranda olur her daim zaten senden platin yapmanı bekliyemeyiz sarı yansımalı renkler her zaman daha hoş bence :) ve koyu renge boyadığında o ani geçişe alışmak zor olucaktır ama koyu renk istiyorum diyosan yavaş yavaş geçmeni öneririm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?