• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu artık saçla ilgili açtığım son topik olsun istiyorum!

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Bu artık saçla ilgili açtığım son topik olsun istiyorum!
Sürekli o renkten bu renge boyayıp durdum.Bazen iyice abartıp önce kahve sonra sarı tonu,sonra koyu kumral sonra gene sarı tonlarına boyadım.Açıkcası bende kendi rengimi bulmak istiyorum artık!

Bir rengim olsun,sürekli ona boyayayım saçlarımı.Renkte otursun saçlarıma iyice.Ama hangi renk benim rengim bilmiyorum.Ve işte tam burada sizi devreye sokuyorum.Buraya bir kaç foto ve ten rengimin kaş rengimin belli olduğu fotoğrafları yükliycem.Sizde bana hangi rengin benim rengim olabileceğini söylemenizi çok çok rica ediyorum.. :61:

Bu koyu kumral yaptıgım zamanki saçım.Siyah gibi duruyor:
$DSCF1375.jpg
Bu da şimdiki rengi.Saçlar açık olunca ten rengimde sarımsı duruyor.
Kaşlarımında rengi belli oluyor.
$DSCF25435345.jpg

Şimdi, bu kaş rengine ve bu ten rengine en uygun saç rengi hangisidir arkadaşlar?
Siyah mı?
Kahve mi?
Kumral mı?
Kızıl mı?
Bakır mı?
Turuncu tonları mı?
Yoksa sarı mı?

Herkesin zevki başka olduğu için kafan daha da karışacak bence
Kimisi siyah diyecek kimisi sarı vs...
Bence kendine en çok yakıştığını düşündüğün rengi en iyi sen bilirsin
En başta senin içine sinmeli sonuçta
Mesela tenin beyaz ben sana koyu renkler öneririm ama
bazıları beyaz tene koyu rengi yakıştırmaz ifadeyi sertleştirdiğini düşünür
O yüzden ben kendi seçimini kendin yap derim canım
Bi fikir birliğine varmak zor

Son düzenleme:
Herkesin zevki başka olduğu için kafan daha da karışacak bence
Kimisi siyah diyecek kimisi sarı vs...
Bence kendine en çok yakıştığını düşündüğün rengi en iyi sen bilirsin
En başta senin içine sinmeli sonuçta
Mesela tenin beyaz ben sana koyu renkler öneririm ama
bazıları beyaz tene koyu rengi yakıştırmaz ifadeyi sertleştirdiğini düşünür
O yüzden ben kendi seçimini kendin yap derim canım
Bi fikir birliğine varmak zor

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim canım.
Kararsız kaldığım için boyle bir yola başvurdum.
Bazen bakıyorum koyu renkli fotoğraflarıma ne güzel yakışıyormuş diyorum,
bazense açık renklileri açıyorum bu da ne güzel yakışıyormuş diyorum.
Bir öyle, bir böyle yani.
Tabiki burada herkesin düşüncesi farklı farklı olucak.
Bende bakıcam en fazla hangi renk söylenmiş ona göre tekrardan bir karar alıcam
ve ona göre rengimi seçicem.
Koyu renk yaptıgımda ama ten rengim daha bi açık ve canlı görünüyor sanki,
açık renkte ise biraz daha sarımsı ve cansız duruyorum.
Makyaj şart oluyor öyle oldugu zaman. :61:

Ben de bazen keşke siyaha boyamasaydım diyorum
Sarı halimi özlüyorum özellikle boyalarım aktığında ve diplerim geldiğinde çok pişman oluyorum boyadığıma
Ama tekrar mavi siyah yaptığımda yok yahu diyorum böyle daha güzel :1:
Yani çoğunluğa bakıp rengini değiştirsen yine önceki rengi özleyeceksin kendimden biliyorum :1:

Tenin beyaz sana her renk yakışır
Siyah dediğim gibi daha sert bi ifade katar ve yüzünü daha da ortaya çıkarır
Sarı saç daha doğal gösterir ama tonlarına göre solgun da görünebilirsin
Açık küllü renkler kendi renginmiş gibi görünür anlaşılmaz kaşlarına da uyar daha doğal yani
Ten rengin sarımsı bi beyazsa(resimde renkler yanıltıcı olabilio emin olamadım) bakır tonları daha da solgun gösterir seni

Şuan için aklıma bunlar geldi :)

Son düzenleme:
Ben de bazen keşke siyaha boyamasaydım diyorum
Sarı halimi özlüyorum özellikle boyalarım aktığında ve diplerim geldiğinde çok pişman oluyorum boyadığıma
Ama tekrar mavi siyah yaptığımda yok yahu diyorum böyle daha güzel :1:
Yani çoğunluğa bakıp rengini değiştirsen yine önceki rengi özleyeceksin kendimden biliyorum :1:

Tenin beyaz sana her renk yakışır
Siyah dediğim gibi daha sert bi ifade katar ve yüzünü daha da ortaya çıkarır
Sarı saç daha doğal gösterir ama tonlarına göre solgun da görünebilirsin
Açık küllü renkler kendi renginmiş gibi görünür anlaşılmaz kaşlarına da uyar daha doğal yani
Ten rengin sarımsı bi beyazsa(resimde renkler yanıltıcı olabilio emin olamadım) bakır tonları daha da solgun gösterir seni

Şuan için aklıma bunlar geldi :)

Boyadıgın renk akıp,solana kadar ondan güzeli yoktur da akınca iş değişiyor keşkeler dolanmaya başlıyor diline :1:
Ama yakışıyorsa mavi siyah yap cnm çok beğeniyorum o rengi özellikle maviliği biraz daha fazla olunca :61:
Siyah daha iyi duracaksa onu yapmaya bile hazırım yani ki siyahtan dönmek çok zordur.
Sarının da tonunu bulmak lazım incelemek lazım iyice.
Evet malesef sarımsı bi rengim var,buna göre sarının öyle bir tonunu bulmam lazım ki
hem doğal dursun,hem de solgun göstermesin..
Uzun iş sanırım ama uğraşılır...:61:

Maviliği fazla olan bi mavi siyah seviosan palette 1.1 gece mavisini öneririm
Tabi rengi değiştirmek istersen çok çok zor
Ben artık direkt maviye boyuyorum lacivert elde ediyorum
Renk harika ama çabuk akmasa süper olacak

Bi karar verip boyadığında resim isteriz artık ;)

naber kız :1:
ben şuanki halini pek beğendiiiimmmmm:16:
ammaaa gel gör ki hiç saç boyatmadım ve pek de anlamam:1:
ama uzaktan güzel duruyor bence
yani benim görüşümü bir erkek gözü sayabilirsin:1::1:

suankı halın daha ıyı gıbı duruo. ben bı ara boyamıstım we rengı cok hoş olmustu benımde tenım senın gıbı kışkırtıcı kahve dıye gecıodu ozamn hala warmı bılmıorum kolestonun.bu gusel olur bence.weya cıkolata kahwede yapabılırsın.cok acık olmayan kahwe tonları

Maviliği fazla olan bi mavi siyah seviosan palette 1.1 gece mavisini öneririm
Tabi rengi değiştirmek istersen çok çok zor
Ben artık direkt maviye boyuyorum lacivert elde ediyorum
Renk harika ama çabuk akmasa süper olacak

Bi karar verip boyadığında resim isteriz artık ;)

Mavi siyahı seviyorum da kendimde denemeye pek cesaret edebilmiş değilim daha:)
Güneşte kim bilir ne ka güzel duruyordur saçların lacivert lacivert :61:
Tabi canım fotoğraf yüklerim yüklemesine de önce bir rengi bulayım:61:

naber kız :1:
ben şuanki halini pek beğendiiiimmmmm:16:
ammaaa gel gör ki hiç saç boyatmadım ve pek de anlamam:1:
ama uzaktan güzel duruyor bence
yani benim görüşümü bir erkek gözü sayabilirsin:1::1:

Elif canım iyiyim senden naber?:70:
Keşke bende hiç boyatmasaydım kendi doğal renginde kalsaydı ama bi kere boyayınca devamı ep geldi gördüğün gibi:61:
Tamam o zaman saydım gittii :1:

suankı halın daha ıyı gıbı duruo. ben bı ara boyamıstım we rengı cok hoş olmustu benımde tenım senın gıbı kışkırtıcı kahve dıye gecıodu ozamn hala warmı bılmıorum kolestonun.bu gusel olur bence.weya cıkolata kahwede yapabılırsın.cok acık olmayan kahwe tonları

Kışkırtıcı kahve yi bilmiyorum valla canım ama çikolata kahve çok koyu.Hatta bitter çikolata gibi bir şey.Arkadaşım yapmıştı bu renge o yuzden boyle bir izlenim bıraktı bende.Bir de hafiften patlıcan moru gibi parlıyordu.Ama alttaki renkte önemli.Mesela sapsarı bir saçın üstüne boyansa gayet hoş bir renk çıkar ortaya tahminimce.Teşekkür ederim tavsiyen için cnm :61:

bence avatar resminizdeki saç rengini elde edebilirseniz öyle yapmanızı öneririm çok hoş duruyo teninizede yakışır bence

Aslında çok isterim saçlarımın sapsarı güneş gibi olmasını ama ten rengimden ötürü hep bir tereddüt etmişimdir.Sizin boyle demenizle tereddütüm ortadan kalktı diyebilirim. :61: Bu rengi yapabilmem için sanırım açıcıyla açılması gerekir.Ve de saçı yıpratacağı için önce bakım komasına sokmam lazım saçları ki daha kötü olmasın:61:

beyaz tenlisin vee bu yüzden çok fazla sorun etmemelisin.. açık tenliler bir çok rengi kaldırabiliyor.. fikrimi sorarsan bu aralar bakır tonlarına bayılıyorum çok hoş duruyor..

beyaz tenlisin vee bu yüzden çok fazla sorun etmemelisin.. açık tenliler bir çok rengi kaldırabiliyor.. fikrimi sorarsan bu aralar bakır tonlarına bayılıyorum çok hoş duruyor..

Evet esmerlere göre daha şanslı bu konuda açık tenliler.Bakır tonlarını bende beğeniyorum yakışan yapınca özellikle.Ama bana yakışır mı bilemem:61:

Kızlar sanırım koyultucam saç rengimi.
Dün akşam yengemler bize gelmişti saçlarımı görünce çok açık olmuş yüzünün rengi solmuş dedi.
Haksızda değil hani makyajla toparlıyorum bende.
Koyu renk olarak neleri önerirsiniz bana?

canım bence kahveye boya
ama ben çok merak ettimde şu anki tek boyamayla elde ettim bir daha boyasam daha açık olur dediğin
rengi hangi boyayla elde ettin.

canım bence kahveye boya
ama ben çok merak ettimde şu anki tek boyamayla elde ettim bir daha boyasam daha açık olur dediğin
rengi hangi boyayla elde ettin.

Kahvenin hangi tonuna ama?
Anlatıyım canım: önce açık küllü kumral ve altın sarısını karıştırıp boyadım bundan biraz daha koyu oldu, 3 hafta sonra ise açık kumral-çok açık kumral ve çok açık altın sarısını karıştırdım da boyadım ve bu rengi elde ettim.

Kızlar sanırım koyultucam saç rengimi.
Dün akşam yengemler bize gelmişti saçlarımı görünce çok açık olmuş yüzünün rengi solmuş dedi.
Haksızda değil hani makyajla toparlıyorum bende.
Koyu renk olarak neleri önerirsiniz bana?

şöyle söyliyim hiç bir zaman insanların söylediğiyle haraket etme onları dinle saygı duy ama içinden geleni yap,
benim şuan saçlarım platin sarı ben etrafımdakileri dinleseydim saçlarım siyahken ben 'sarı saç istiyorum'
dediğimde onlar bana 'saçmalama sana hiç yakışmaz 'diye kesin cevaplar vermişlerdi ama ben kafama koyduğum şeyi yaptım tek başıma ve şuan hepsi(akrabalarım)
çok yakışmış siyah seni çok 'sinirli(yüz hatlarını keskinleştirdiği için) gösteriyo demeye başladı )
:)
bence soluk gösteren renk soğuk renklerdir her zaman
sıcak tonlara boyadğında böyle bi sorun en az oranda olur her daim zaten senden platin yapmanı bekliyemeyiz sarı yansımalı renkler her zaman daha hoş bence :) ve koyu renge boyadığında o ani geçişe alışmak zor olucaktır ama koyu renk istiyorum diyosan yavaş yavaş geçmeni öneririm :80:

şöyle söyliyim hiç bir zaman insanların söylediğiyle haraket etme onları dinle saygı duy ama içinden geleni yap,
benim şuan saçlarım platin sarı ben etrafımdakileri dinleseydim saçlarım siyahken ben 'sarı saç istiyorum'
dediğimde onlar bana 'saçmalama sana hiç yakışmaz 'diye kesin cevaplar vermişlerdi ama ben kafama koyduğum şeyi yaptım tek başıma ve şuan hepsi(akrabalarım)
çok yakışmış siyah seni çok 'sinirli(yüz hatlarını keskinleştirdiği için) gösteriyo demeye başladı )
:)
bence soluk gösteren renk soğuk renklerdir her zaman
sıcak tonlara boyadğında böyle bi sorun en az oranda olur her daim zaten senden platin yapmanı bekliyemeyiz sarı yansımalı renkler her zaman daha hoş bence :) ve koyu renge boyadığında o ani geçişe alışmak zor olucaktır ama koyu renk istiyorum diyosan yavaş yavaş geçmeni öneririm :80:

Canım çok haklısın.
Ama bende şöyle bir şey var biri bana olmamış,yakışmamış dediğinde moralim çok bozulur ve şuanki saç rengimin bile bana yakışmadığını düşünmeye başladım.Aslında pekte başkalarına göre hareket etmeyi sevmem kendi kafama koyduğumu yaparım :) Belki de ben doğru tonu bulamadığım için boyle oluyor.Sıcak ton ne olabilir mesela hem sarı yansımalı hem sıcak?:61:

Back