Bu amca beni kaçırıyor,kurtarın

8 yaşındaki çocuk nedir ya,şu adamı elime verseler denetimli denetimli neler yaparım..

Bu haberleri turk milleti ozelliklede kadinlar aaa tuh vah demek icin izlemesin artik gozunu acip cocuklarina sahip ciksin 8 yasinda sokakta parkta ne isi var bu kadar ortalik karisikken basinda durun yada cikarmayin madem sapigi serefsizi engelleyemiyoruz gozumuz acik olcaz arkadaslar

Idam i desteklemiyordum, ama sirf su cezaevi kapasitesi artsin diye desteklemeye basliyacagim galiba

Epey denetimli bir serbestlikmiş o kadar denetimliymiş ki 8 yaşındaki bir ana kuzucuğunu elini kolunu sallaya sallaya kaçırıp bir apartman boşluğuna sürüklemeye çalışmış
Bir de denetimsiz olsaydı...
Onu hiç düşünemiyorum.

Yazık az kalmış kızcağız gidiyormuş gümbürtüye.Kurtulması da zarar görmediği anlamına gelmiyor zaten.Kimbilir nasıl korkmuştur yavrucak.
Sapık 5 sene de hapiste kalsa 10 sene de kalsa yine sapık işte.Çıkınca aynı şeyi yapacağı belli.
Pişman olma,tedavi olma durumu yok ki yeniden yapmasın.Göz göre göre nasıl salınır bu tür suçlular anlamıyorum.

Birazda türk erkekleri uckuruna dikkat etse nasil olur sence??? Caydirici agir kanunlar gelse nasil olur ???
Cocuk bu cocuk, tabiki disarida oynayacak, ortalik karisiksa eger hükümetimiz lütfen zahmet edip düzeltsin, bu cocuklarin sorunu degil. Bunlar cocuk.
Bizde eskiden cocuktuk gece karanligina kadar disarida oynardik, hic böyle seyler yasamadik, niye acaba ?
Devletimiz bu gibi suclari az tutarsa tabiki bu gibi insanlar azarlar. Dogru ve dürüst bir sekilde agir cezalar uygulanmali artik.
Yok artik cocuklarimiz disariyada cikmasin, oynamasin, cocuklugunu yasamasin, komsu cocuklariyla kaynasmasin, gülmesin, mutlu olmasin, temiz hava, kosma, oynama, eglenme olmasin, neymis efendim ortalik karisikmis. Yahu düzeltin su ortaligi artik ya. Zarari cocuklara ve biz kadinlara, nerede devlet ? Güven icinde yasamak istiyoruz artik !!!
Cocuk dogurmayi biliyorsunuz ama cocuklariniz icin güzel bir Türkiye icin savasmayida bilin artik.
Eve kapanmakla bu sorunlar cözülmez, sokaklara cikin, sesinizi duyurun, bu gibi insanlara bu imkanlari vermeyin. Bizler geri cekildikce, korktukca meydani bos birakiyoruz ve bu bosluguda bu gibi caniler dolduruyor.

Bağırmak çözüm değil ama önlem olabiliyor .Çocuklarımıza verilen aile eğitiminin en güzel örneği olmuş bu olay.
Hem kız çocuklarımızı hem de erkek çocuklarımızı koruma ve tehlikeleri önleme anlamında eğitmeliyiz.

inşallah MaRaL_, post: 39609861, member: 143877"]:))
napicamki
dogurmayi bekliyorum nere gidem :))))[/QUOTE]
inşallah senin kadar rahat olurum ama korkuyorum ben birazcik

Geberesi pislik. şeyini kesecen verecen eline. Tek marifeti orasi eşşooğlusunun.

bugun tamda bununla ilgili bir film izledim orda da surekli cocuk istismarcıların iceri alınıp cıkartıldıgı konu edildi dunyadaki adalet sisteminin degişmesi gerekiyor ne demek yahu adam sapık ama salınıyor git bir daha yap der gibi

Sanki kasten yapiliyormus gibi geliyor bana. Bizlere, bakin disarisi cok kötü, siz kadinlar evinizden disari cikmayin. Cözüm kadinlara özel " pembe otobüsler " vs. vs. Oysa sebebin üstüne gidilmesi gerekirken, cözümü kadin / erkek ayrimi yaparak cözeceklerini düsünen beyinler.
Oysa sebebi yok etmek lazim, yani bu gibi olaylarda agir cezalar verilirse, bu gibi insanlarda bunu yapmaya korkacaklar.
Sebeb - sonuc, sebebi yok etmeye yeglenmeyip cözümü gittikce ayrima getirerek güya kadinlari koruma amaclari, sonucun biz kadinlar icin dahada vahimlesecegini anlamak bu kadar zormu ???

ceza sistemlerimiz çok ama çok zayıf adı üstünde ceza evi olan yerler artık bi müddet burda dinlen yeri olmuş yemek+yatak+hobi atölyeleri de ekstra verilenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…