Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet harıkaaaaaaaawuuuuuuuu harikaaaaaaa =)
çok abartılı sanki o taşlar canım. Daha sade taşlı modeller bence daha hoş durur mesela bunun komple içi taş yerine 2 sıra yada tek sıra olsa çok zarif dururdu
taslarına yandım zatiisanki çok taşlı gibi geldi bana biraz daha seyrek taşlı olabilir.
evet tatlım alırken cıla surdurmemız gerekıyormus vede yaptırıken daha kalıtelı bı yerden yaptırırsak daha dusmeme ıhtımalı var vedeeeee ıs yaprken cıkarcangüzel bence o kadar çok alyans modelleri var ki insanın kafası karışıyor seçerken.yalnız çok taşlı modellerde taşın düşme olasılığını gözönünde bulundur bence
cok guzelmiss ama
biraz eni genis mi geldi bana :26:
Bence çok hoş....
pırıltı alyans diye bir web sitesi vr ordan bakabilirsin.biz ordan seçip yaptırmıştık.ben beyaz atın daha az taşlı modelleri seviyorum mesela sadece ortasında tamtur gibi tek sıra.benimkisi öyle.bu siteden bakın belki faydası olur seçiminizde
taslarına yandım zatii
evet tatlım alırken cıla surdurmemız gerekıyormus vede yaptırıken daha kalıtelı bı yerden yaptırırsak daha dusmeme ıhtımalı var vedeeeee ıs yaprken cıkarcan
hıc sorma benımde parmaklar kalın ama benımkı kalın alyans ıstıyoooo
evet ya bayıldımmmm ne zamandır bakıyorum alyans nettende olsun canlıda olsun gıdıyorum bakıyorum ıste bu dıyemedım hıc bırı ıcıme sınmedı ama bu bambaska yaaaaaaaaaa
yınede yorumun ıcın sagol canımBen pek beğenmedim. Zarif durmuyor
tatlım ben netten begendım sımdılık ama ollmazsa yaptırırken bıraz daha ınceltebılırız olur degılmıcanim parmagin icinde rahat ediyorsa sorun olmaz ama boyle bakinca benim alyansimdan iki tane cikar bu yuzukten ondan kalin gibi geldi bide tasli yerinde tasliymis gibi islemeliler oluyor birde onlara bak istersen cunku alyans surekli parmaginda olacagindan taslari dusebilir :44:
evet yaa cok guzeellsade ve şık yüzükleri daha çok severim aslında ama buna bayıldım çok güzel. sadece bunu tak parmağına yeter. baska yüzük kullanmana gerek yok. bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
olmazsa bıraz daha ıncesını yaptırırızzay çok tatlıı modeli ama kalın yahu biraz daha ince olsa
bıde bana sorrrrBenimde çok hoşuma gitti gerçekten güzel bi model :)
çok şık ve çok gösterişli ama spor ağırlıklı giyinen biriysen abartı kaçar mı acaba? gerçi benim gibi çelik ve gümüş te seviyorsan günlük için çok güzel çelik yüzükte alabilirsin bunların yanına alternatif olarak.Böylece bu şık takımıda istediğin zaman kulanabilirsin....