• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu alyans nasıl kızlar

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
fıkırlerınız alabılırmıyım acepppp yada ortası taslı baskamodellerden bana neler tavsıye edersınız benım begendıgım bırıncı olan dıger 3 resmı sonradan ekledım

Eklentiler

• $229585020111022175545.jpg
    $229585020111022175545.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 135
  • $4801.jpg
    $4801.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
çok abartılı sanki o taşlar canım. Daha sade taşlı modeller bence daha hoş durur mesela bunun komple içi taş yerine 2 sıra yada tek sıra olsa çok zarif dururdu

sanki çok taşlı gibi geldi bana biraz daha seyrek taşlı olabilir.

güzel bence o kadar çok alyans modelleri var ki insanın kafası karışıyor seçerken.yalnız çok taşlı modellerde taşın düşme olasılığını gözönünde bulundur bence

cok guzelmiss ama
biraz eni genis mi geldi bana :26:

wuuuuuuuu harikaaaaaaa =)
evet evet harıkaaaaaaaa
çok abartılı sanki o taşlar canım. Daha sade taşlı modeller bence daha hoş durur mesela bunun komple içi taş yerine 2 sıra yada tek sıra olsa çok zarif dururdu

ya tatlım alyans bence cok onemlı ve ben alyansımın cok gosterıslı olmasını sevıyorum uzaktan bıle goze carpmalı yanıı bu alyans tam bana hıtap edıyooor

sanki çok taşlı gibi geldi bana biraz daha seyrek taşlı olabilir.
taslarına yandım zatii :D
güzel bence o kadar çok alyans modelleri var ki insanın kafası karışıyor seçerken.yalnız çok taşlı modellerde taşın düşme olasılığını gözönünde bulundur bence
evet tatlım alırken cıla surdurmemız gerekıyormus vede yaptırıken daha kalıtelı bı yerden yaptırırsak daha dusmeme ıhtımalı var vedeeeee ıs yaprken cıkarcan
cok guzelmiss ama
biraz eni genis mi geldi bana :26:

hıc sorma benımde parmaklar kalın ama benımkı kalın alyans ıstıyoooo

pırıltı alyans diye bir web sitesi vr ordan bakabilirsin.biz ordan seçip yaptırmıştık.ben beyaz atın daha az taşlı modelleri seviyorum mesela sadece ortasında tamtur gibi tek sıra.benimkisi öyle.bu siteden bakın belki faydası olur seçiminizde

pırıltı alyans diye bir web sitesi vr ordan bakabilirsin.biz ordan seçip yaptırmıştık.ben beyaz atın daha az taşlı modelleri seviyorum mesela sadece ortasında tamtur gibi tek sıra.benimkisi öyle.bu siteden bakın belki faydası olur seçiminizde

hemen bakıyorum suan tesekkur ederım tatlımmm

taslarına yandım zatii :D

evet tatlım alırken cıla surdurmemız gerekıyormus vede yaptırıken daha kalıtelı bı yerden yaptırırsak daha dusmeme ıhtımalı var vedeeeee ıs yaprken cıkarcan

hıc sorma benımde parmaklar kalın ama benımkı kalın alyans ıstıyoooo

canim parmagin icinde rahat ediyorsa sorun olmaz ama boyle bakinca benim alyansimdan iki tane cikar bu yuzukten ondan kalin gibi geldi bide tasli yerinde tasliymis gibi islemeliler oluyor birde onlara bak istersen cunku alyans surekli parmaginda olacagindan taslari dusebilir :44:

sade ve şık yüzükleri daha çok severim aslında ama buna bayıldım çok güzel. sadece bunu tak parmağına yeter. baska yüzük kullanmana gerek yok. bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.

ay çok tatlıı modeli ama kalın yahu biraz daha ince olsa :21::21:

çok şık ve çok gösterişli ama spor ağırlıklı giyinen biriysen abartı kaçar mı acaba? gerçi benim gibi çelik ve gümüş te seviyorsan günlük için çok güzel çelik yüzükte alabilirsin bunların yanına alternatif olarak.Böylece bu şık takımıda istediğin zaman kulanabilirsin....

Ben pek beğenmedim. Zarif durmuyor
yınede yorumun ıcın sagol canım

canim parmagin icinde rahat ediyorsa sorun olmaz ama boyle bakinca benim alyansimdan iki tane cikar bu yuzukten ondan kalin gibi geldi bide tasli yerinde tasliymis gibi islemeliler oluyor birde onlara bak istersen cunku alyans surekli parmaginda olacagindan taslari dusebilir :44:
tatlım ben netten begendım sımdılık ama ollmazsa yaptırırken bıraz daha ınceltebılırız olur degılmı

sade ve şık yüzükleri daha çok severim aslında ama buna bayıldım çok güzel. sadece bunu tak parmağına yeter. baska yüzük kullanmana gerek yok. bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
evet yaa cok guzeell

ay çok tatlıı modeli ama kalın yahu biraz daha ince olsa :21::21:
olmazsa bıraz daha ıncesını yaptırırızz

Benimde çok hoşuma gitti gerçekten güzel bi model :)
bıde bana sorrrr

çok şık ve çok gösterişli ama spor ağırlıklı giyinen biriysen abartı kaçar mı acaba? gerçi benim gibi çelik ve gümüş te seviyorsan günlük için çok güzel çelik yüzükte alabilirsin bunların yanına alternatif olarak.Böylece bu şık takımıda istediğin zaman kulanabilirsin....

sporda gıyınırım yerı gelır klasıkte evet haklısın alternatıf olarak onerdıgın de ıyı fıkır bı bakıma

Back