Arkadaşlar ben teyzemle büyük sıkıntı yasadim. Bana ağzına geleni soyledi ne terbiyesizliğim kaldı, ne bencilliğim.. Hirsini alamadi defalarca mesaj hakaret.. Herşeyi o yapmamis gibi normal mesaj atiyor kuzu nbr? gibi. Ama oyle dengesiz ki ben davranamıyorum eskisi gibi esimin yaninda bile onun ailesine laf ediyor. Şimdi gebeyim yeni öğrendim ama onunla paylaşmak ve görüşmek istemiyorum. Siz ne yapardiniz arkadaşlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu akrabaların pişkinliği.. Keşke herşeyi söyleyebilsem
- Konu Sahibi undrzeo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var sıkıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
Aynı şehirde tek akrabam o bende istemiyorum.Gorusme
Siz ne deyip gorusmezdinizAynı şehirde tek akrabam o bende istemiyorum.
Hiç o acidan dusunmedim :) yuzunu bile görmek istemiyorum degilki muhabbet etmek ama ne deyip bunu yapacamKuzu gibi sustun nbr mi diyor acaba subliminal mesaj veriyor olmasın
Görüşmek istemiyorsan ortamlarda muhabbet et mesajlarına cevap verip samimiyetini artırma mesela?
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Ağzını bi açıyor susmuyorKırıldim konuşmak istemiyorum deyin o kadar..sanki yapisacakmi boynunuza?
- 24 Ağustos 2018
- 4.000
- 9.918
- 158
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.878
- 598
Engelledim ama geçen gün aradi beni çaldı telefonumengelleyin
Teşekkür ederim sağolun anneannem bile baskı yapıyor git konuş o senin büyügün diyeİstemiyorsanız görüşmeyin. Engelleyin her yerden. Ailenizi de tembihleyin; ben etkileniyorum uzak tutun diye.
Bebeğiniz hayırlı olsun.
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Ben sizi anlamakta zorlandım,yetişkin bir kadınsınız,evlilik yürütüyorsunuz,hamilesiniz yani çocuk yetiştirecek olgunlukta olduğunuzu düşünüyorsunuz ama istemediğiniz bir akrabayla ilişkinizi kesmekte zorlanıyorsunuz.
En başta yani o kadar hakareti işitmeye başladığınız anda aksiyon alıp engellemeliydiniz.
Kadına tek bir cümle yazıp engelleyin her yerden bitti,gitti.Bu kadar dert edecek,üzülecek ne var?
Bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum, beni arama,mesaj yazma.
Böyle bir kadına duygularınızı anlatmak,açıklama yapmak bile vakit israfı.
Israr eden anneanne ve bilumum akrabaya:
Kendisini hayatımda istemiyorum bu konuda bana ısrar etmeyin,sizin de kalbinizi kırmak istemem.Siz istiyorsanız size hakaret eden,bağırıp çağıran insanlarla görüşün,ben görüşmeyeceğim.
Deyin olsun,bitsin.
En başta yani o kadar hakareti işitmeye başladığınız anda aksiyon alıp engellemeliydiniz.
Kadına tek bir cümle yazıp engelleyin her yerden bitti,gitti.Bu kadar dert edecek,üzülecek ne var?
Bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum, beni arama,mesaj yazma.
Böyle bir kadına duygularınızı anlatmak,açıklama yapmak bile vakit israfı.
Israr eden anneanne ve bilumum akrabaya:
Kendisini hayatımda istemiyorum bu konuda bana ısrar etmeyin,sizin de kalbinizi kırmak istemem.Siz istiyorsanız size hakaret eden,bağırıp çağıran insanlarla görüşün,ben görüşmeyeceğim.
Deyin olsun,bitsin.
- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
Hiç o acidan dusunmedim :) yuzunu bile görmek istemiyorum degilki muhabbet etmek ama ne deyip bunu yapacam
Akrabalık ilişkilerini kökten bitirmek pek bana göre değil.
Akrabalarım selamlaştıklarım ve görüştüklerim olarak katagorili bende.
O yüzden kökten iletişimi kesmek için napılır net bi fikrim yok açıkçası.
Yüz vermedikçe cevap yazmadıkça uzaklaşır herhalde diye düşünüyorum.
- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.438
- 158
Hahah nasil çıkardın o anlami Allah iyiliğini versinKuzu gibi sustun nbr mi diyor acaba subliminal mesaj veriyor olmasın
Görüşmek istemiyorsan ortamlarda muhabbet et mesajlarına cevap verip samimiyetini artırma mesela?
- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 36