Bu ağrının sebebi nedir ?

Puxhu

Kalbimde matem var.
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.310
23.857
598
Selam hanımlar

Şimdi hemen konuya gireyim. 3 sene önce sezeryan doğum yaptım. Hastane ve doktorum çok iyiydi. Medipol Bağcılar'da. Her neyse doğumdan 7 ay sonra adet gördüm ve yaklaşık 1 sene de düzenli oldu. Sonrasında adet dönemlerine yakın sağ tarafimda şiddetli bir ağrı hissettim böyle kasiklariminda biraz asagisinda.

Kendi doğum doktoruma gittim ilaçlı tomografi renkli ultrason vs bişey çıkmadı. Ama her adet dönemlerinde bu ağrıyı yaşadım ve doktor değiştirmeye karar verdim. Istanbulda tam 7 tane uzman doktora gittim ayrı ayrı. 7 doktorda teşhis koyamadi. En son 1 doktora gittiğimde sezeryan esnasında enfeksiyon kaptigimi sağ yumurtaligimin orda bir ödem olduğunu söyledi.

Tedavi dedim.. yok dedi.. nasıl yani dedim ancak ağrini hafifletmek için ilaclar yazarım ödem dışarıdan belli olmadığı sürece onu temizleyemem ancak 2. Doğumunda sezeryan yeri acilicak ve ödem alınacak dedi. Dışardan farkedilmedigi sürece canını boşu boşuna yakmak istemem dedi ve öyle kaldı.

Şimdi ben bu ağrıyı her adet döneminde çekiyorum ve 40 günde bir adet görüyorum ve günü gününe değil. .

Doktora da çok güvenmedim ama ne yapacağımı da bilmiyorum bu agrilarin sebebi nedir ? Benzer durum yaşayan ve teşhisi başka konulan var mı ? Uzun oldu k bakmayin

Not: boşu boşuna para bayılmaktan da bıktım testler ultrason vs derken hiçbiri çözüm uretmedi

Canım geçmiş olsun. O nasıl anlamış gözle görülmeyen bir şeyse. Tahmine göre mi yorum yaptı o zaman?

Canım geçmiş olsun. O nasıl anlamış gözle görülmeyen bir şeyse. Tahmine göre mi yorum yaptı o zaman?

Yok canım ultrasonla baktı. Ve içerden ödem var ama dışardan belli olmadığı sürece tekrar o sezeryan yerini açıp sana 2. Doğum acısını yaşatmak istemem dedi. Sağ yumurtaligim da ödem olduğu için 2. Hamileligin biraz zor olur da dedi. Doğum kontrol ilaclariyla adetimi düzenlemeye çalıştı ama 3 ay kullandım duzelmedi. Her adet donemimde sağ tarafım pert. Ve migren de var intihar edesim geliyor ağrılar yüzünden

Canim gecmis olsun. Ben 25 yasindayim yaklasik 7 senedir ayni agrilari yasiyorum. Zararli tumor olmadikca dokunmamayi tercih ediyolar. Bendeki kist. Her ay belli donemlerde kistlerimin patlayip geri olustugunu ve patlarken aci cektigimi soyledi doktor. Bikac doktora gittim teshis hep ayniydi. Alistim artik ben de. Korkulacak bisey yoktur muhtemelen. Dogurganligi da etkilememis o da cok onemli bi faktor bence ben ilerde oyle bi sorun yasamaktan cok korkuyorum cunku. Gecmis olsun tekrar.

Diğer 7 doktor nasıl anlamamış ki. Canım bu tür şeylere güvenir misin bilmiyorum ama hayıt tohumu diye bir şey var. Benim arkadaşım çok faysadını gördü onun ve ısırgan çayının. Ama markette satılan poşet çaylar değil dökme ısırgan. Ç
Bak burada konusu var.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-180843.html
Birde Çapa'da mesai dışı muayene diye bir uygulama başladı. Hocalar yani öğretim görevlileri bakıyor. Ücretli ama çok iyi prof. ler var. Bir araştır istersen. Üzüldüm şimdi umarım bir çaresini bulursun.

Yani benimki de sanırım zararsız o yüzden dokunmak istemedi ama tam yumurtaligimi sardigi için 2. Gebelik zor dedi zaten düşünmüyorum ama

Suzi gecmis olsun.. Pek bilgim yok bu konuda. Bir yorum yapamam ama gecmis olsun demek istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…