Aslında hamilelik ve adet belirtisi aynıymışMerhabalar reglime 3 günüm var. Dün akşam sol kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi. Bu ağrı adet belirtisi mi yoksa baska bisey olabilir mi ? Yani hamilelikte böyle bir ağrı olur mu ?
Evet herkes öyle söylüyor ama dün ilk defa o kadar siddetli i ağrım oldu acaba mı dedimAslında hamilelik ve adet belirtisi aynıymış
Herkeste belirtiler farklı olabiliyormuş bugün biri bende olmadı derse sizdede olmayacak anlamına gelmiyor bu arada bat tarihlerimiz aynı sanırım 12 aralık inşallah rabbim gönlümüze göre versinMerhabalar reglime 3 günüm var. Dün akşam sol kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi. Bu ağrı adet belirtisi mi yoksa baska bisey olabilir mi ? Yani hamilelikte böyle bir ağrı olur mu ?
Evet aynı inşallah rabbim bize de nasip ederHerkeste belirtiler farklı olabiliyormuş bugün biri bende olmadı derse sizdede olmayacak anlamına gelmiyor bu arada bat tarihlerimiz aynı sanırım 12 aralık inşallah rabbim gönlümüze göre versin
Amin inşallah ne zamandır istiyorsunuz bide tedavi görüyor musun normal denemeler mı?Evet aynı inşallah rabbim bize de nasip eder
Şu an normal denemeler 3 aydır deniyoruzAmin inşallah ne zamandır istiyorsunuz bide tedavi görüyor musun normal denemeler mı?
Aa daha çok yeniŞu an normal denemeler 3 aydır deniyoruz
Yaa olabilirmi dersinInşallah bu ağrıda yerleşme ağrısıdır
Ben 17 aydır evliyim hiç korunmadim eşim ve ben testler yapıldı temiz rahim filmi çekildim sıkıntı yok eylülde klomen kullandım tutmadı ekimde ara verdim kasımda yine klomen kullandım 23 kasımda da catlatma iğnesi oldum bugün 17 günüm bata 3 gun var dün test yaptim negatifti beklemedeyim. Özet geçtimYaa olabilirmi dersinsen ne zamandır deniyosun
Hadi bakalm insallah bu ay tutar. Bizde 14 aylıl evliyiz 3 aydır deniyoruz henüz bi dr.a gitmedikBen 17 aydır evliyim hiç korunmadim eşim ve ben testler yapıldı temiz rahim filmi çekildim sıkıntı yok eylülde klomen kullandım tutmadı ekimde ara verdim kasımda yine klomen kullandım 23 kasımda da catlatma iğnesi oldum bugün 17 günüm bata 3 gun var dün test yaptim negatifti beklemedeyim. Özet geçtim
YaaaMerhaba. Ben ilk hamile kaldığımda. Hatırlıyorum çok şiddetli ağrı kasığımda olmuştu. Bundan nerdeyse 7 yıl önce. Okadar şiddetli olmuştuki o aklımda kalmış.
Inşallah. Daha yeni denemelerdesiniz 1 sene dolmadan doktor tedaviye başlamıyor yaş sıkıntınız yoksa ve sabirliysaniz bekleyin derimHadi bakalm insallah bu ay tutar. Bizde 14 aylıl evliyiz 3 aydır deniyoruz henüz bi dr.a gitmedik
Bu arada benim regl düzenlidir. Cok az oynama olabiliyo tabiBen de pcos var. Ben ozaman ağrıları ona yormuştum. Sonra 10 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.
Bugün 30 uma girdim. Eşimle aynı yaştayızInşallah. Daha yeni denemelerdesiniz 1 sene dolmadan doktor tedaviye başlamıyor yaş sıkıntınız yoksa ve sabirliysaniz bekleyin derim
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız. İsteyen herkes.Bu arada benim regl düzenlidir. Cok az oynama olabiliyo tabi
O zaman doğum gününüz kutlu olsunBugün 30 uma girdim. Eşimle aynı yaştayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?