Gebeliğe Hazırlık Bu ağrının nedeni ne olabilir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalar reglime 3 günüm var. Dün akşam sol kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi. Bu ağrı adet belirtisi mi yoksa baska bisey olabilir mi ? Yani hamilelikte böyle bir ağrı olur mu ?

Merhabalar reglime 3 günüm var. Dün akşam sol kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi. Bu ağrı adet belirtisi mi yoksa baska bisey olabilir mi ? Yani hamilelikte böyle bir ağrı olur mu ?
Aslında hamilelik ve adet belirtisi aynıymış

Herkeste belirtiler farklı olabiliyormuş bugün biri bende olmadı derse sizdede olmayacak anlamına gelmiyor bu arada bat tarihlerimiz aynı sanırım 12 aralık inşallah rabbim gönlümüze göre versin

Inşallah bu ağrıda yerleşme ağrısıdır

Merhaba. Ben ilk hamile kaldığımda. Hatırlıyorum çok şiddetli ağrı kasığımda olmuştu. Bundan nerdeyse 7 yıl önce. Okadar şiddetli olmuştuki o aklımda kalmış.

Yaa olabilirmi dersin sen ne zamandır deniyosun
Ben 17 aydır evliyim hiç korunmadim eşim ve ben testler yapıldı temiz rahim filmi çekildim sıkıntı yok eylülde klomen kullandım tutmadı ekimde ara verdim kasımda yine klomen kullandım 23 kasımda da catlatma iğnesi oldum bugün 17 günüm bata 3 gun var dün test yaptim negatifti beklemedeyim. Özet geçtim

Ben de pcos var. Ben ozaman ağrıları ona yormuştum. Sonra 10 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.

Hadi bakalm insallah bu ay tutar. Bizde 14 aylıl evliyiz 3 aydır deniyoruz henüz bi dr.a gitmedik

Merhaba. Ben ilk hamile kaldığımda. Hatırlıyorum çok şiddetli ağrı kasığımda olmuştu. Bundan nerdeyse 7 yıl önce. Okadar şiddetli olmuştuki o aklımda kalmış.
Yaaa dün resmen nefes alamadm test yaptm ama negatifti bugün siliğe dönmüş. Onun da tabi anlamı yoktur . İnsallah benim de onun ağrısıdır

Hadi bakalm insallah bu ay tutar. Bizde 14 aylıl evliyiz 3 aydır deniyoruz henüz bi dr.a gitmedik
Inşallah. Daha yeni denemelerdesiniz 1 sene dolmadan doktor tedaviye başlamıyor yaş sıkıntınız yoksa ve sabirliysaniz bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…