bu adamla ömür geçermi?

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
gerçekten artık bunu düşünüyorum nasıl geçecek bu ömür?çok geri kafalı anlayışsız sosyal hiç bir şeyimiz yok kızımız bile öyle.ben çocuk ruhlu enerji dolu kıpır kıpır biriydim hani derlerya içimdeki çocuğu öldürdü diye hakikaten öyle yaa onunlayken hiç tat almıyorum hayattan acaba yine neye yorum yapacak neyi beğenmeyecek neyi eleştirecek hep böyleyiz.tatile bile okadar zor ikna ettimki bu sene onuda burnumuzdan getire getire bi daha yok sakın falan diyor onada..kızımızı böyle alıştırmak istemiyormuş ileride nasıl olurmuş sonra falan çok sıkıldım yoruldum artık..bu bnm için başka şehirden buraya yerleşti sanki buna inat olsun diye bana eziyet ediyor böyle herşeye kısıtlıyor gibi geliyor bana off..çok sıkıldım saçma sapan karışık yazdım kusura bakmayın kızlar kafam çok karışık

canım allah yardımcın olsun bu adamla bir ömür gecmez hayattan sogutmuş resmen seni kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz? biraz daha detay verirsen iyi olur ?

çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışsanda kızlarını alıp tatile gitsen onada karışır mı?gamsız vurdumduymaz insanla geçinmek çok zor..

çalışıyorum iş ortamımda gayet iyiyim hatta sonrasındada iyiyim ama akşam olup o eve gelince ruhum daralıyo..ya aslında iyi biri hakkını yemeyeyim yeme içme olsun kıyafet olsun hiç gözümüzü bırakmaz ama sadece sosyal yönleri konusunda geri kafalı kendine öyle değil tabii gayet iyi spora falan gidiyo

çocuklar tatile alışırsa ilerde ne sorun olurmuş anlamadım???
yan, mantıksız saçma bir düşünce...
çalışıyor musunuz? çocukların sosyal aktivitelerini siz annesi olarak organize edip uygulayın o halde..

kendin gez dolaş izin verirse.benim komşumun kocası tam bir odun kadın yurtdışı seyahatlerinde sürekli turlarda bide çevre yapmış kendine keyfi aleminde

canım evlilikte bir müddet sonra herşey monotonlaşıyor belki ufak ufak o döneme giriyorsunuzdur. hatayı tek taraflı arama bazen 1 ay 2 ay can sıkıntısı içinde oluyoruz o zaman ilk iş eşe saldırmak oluyor öyle büyük bir problem görmedim aranızda burda nasıl erkekler okuyoruz aldatan su üstüne çıkan döven terbiyesizlik eden. senin için şehir değiştirmesi bile büyük birşey keşke benim eşimde memleketime taşınsa. bazı huylarını da görmezden gelicen yapacak bişey yok kızların biraz daha büyüsün yanına arkadaş olur.

ya açıkcası bana monotonlaşmak öte inadıma yapıyor gb.geliyor o buraya yerleştiya artık herşey onun istediği gb olsun sözü geçsin istiyor benim canımı nasıl yakar düşüncesinde gb..dediğiniz gb ne kocalar var ama inanın bir müddet sonra buda bunaltıyor hayattan soğuttu beni

yaptığı kısıtlamalara ve eleştirilere örnek verir misiniz biraz

pöff
çocuk anne-babasıyla yılda bir tatile gitse ne olurmuş? köle mi yetiştirecek yoksa insan mı?
allah kolaylık versin, boşanmak da zor ve yıpratıcı, umarım düzelebilir aranızdaki durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…