Bu adamın derdi ne? anlayabilen ?

Samimiyetiniz olmadığı için saçınıza dokunmasına kızıyorsunuz ama beni neden sahiplenmiyor diye de kızıyorsunuz. Tuhaflık çocukta değil de sizde olabilir mi?

kafam karışmış. demek ki etkilenmişim çocuktan. ve kolay kırılıyorum

Thalia asıl senin derdin ne ben bunu çözemedim :p

Çocuk yaklaşmış, istemiyorum geri çekil demişsin. Şimdi de neden geri çekildi diye soruyorsun , istemiyorum dediğin için olabilir mi:p

Niye boyle triplere girdin ki? Yarım agızla cevap vermeler, soguk davranmalar falan? Ne gerek var? Belli ki hoslanmıssın, dogal olup konussaydın anlardın su an derdini..

Muhtemelen senin tavırlarından dolayı o da oyle bir tavra girdi..

Ama sırnasık bir tipe benziyor..

aynen öyle hemen öyle kasmalar , tripler ne oluyor bu insanlara sonrada neden böyle sorunlu ilişkilerim var diye ağlıyolar

bir tanı , düşüncelerini sor , sonra trip mi atıyorsun , tersliyor musun

Nasıl bir spor salonu teklifler ve flört tarzı konuşmalar dönüyor ...

Siz mesafe koymuşsunuz neden korumacı tavra girsin ki.
Spor salonu adı üzerinde spor içindir. oturup sizi mi bekleyecekti.
ayrıca kimi neyden koruyacak??

kendini ne kasmışsın yahu , böyle insanların mutlu olması gerektiğine inanmıyorum zaten birşey zannettikleri için kendilerini 2 şey olmaya yani çift olmayı hak etmiyolar , tek şey olarak devam etmeleri en iyisi

haketmiyor diye benim için mi demişsin? ben, beni bir ay arayıp sormayan, sadece gördüğü yerde(!) sırnaşık hareketlerde bulunan birine kırıldım. çünkü başta hoşlanmıştım.bundan hayal kırıklığına uğradım. eğer haketmiyorsam ,evet böyle birini haketmiyorum. daha delikanlı,ciddi birini hakediyorum.
(onunn geri çekildiği yok. beni gördüğü zaman sırnaşık hareketler yapıyor ama görmediği zaman irtibat kurmaya da çalışmıyor. ben ona başta bu şekilde davranmadım zaten. bir aylık süre sonrasında mesafe koydum)

Son düzenleme:
Thalia asıl senin derdin ne ben bunu çözemedim :p

Çocuk yaklaşmış, istemiyorum geri çekil demişsin. Şimdi de neden geri çekildi diye soruyorsun , istemiyorum dediğin için olabilir mi:p

sanırım yanlış anlatmışım. aslında geri çekildiği yok. beni gördüğü zaman sırnaşık hareketler yapıyor ama görmediği zaman irtibat kurmaya da çalışmıyor. ben ona başta bu şekilde davranmadım zaten. bir aylık süre sonrasında mesafe koydum.

sanırım yanlış anlatmışım. aslında geri çekildiği yok. beni gördüğü zaman sırnaşık hareketler yapıyor ama görmediği zaman irtibat kurmaya da çalışmıyor. ben ona başta bu şekilde davranmadım zaten. bir aylık süre sonrasında mesafe koydum.

O zaman ben popomla okumuşum konuyu.

O zaman sen haklısın, herif yavşakça davranmayı seven tiplerden ciddi ilişki niyeti yok gibi.

Çıkıp gitmesi normal olabilir ama eve bırakırken “neyseee”noktasına gelen insan biraz sosyal medyadan bakar sanki..Saçına, başına dokunacak saçma bir cesaretten sonra da bir telefon bile istememesi ilginç.

Bence çok ciddiye alma bu insanı. Taktik falan olduğunu sanmıyorum.

sen de ilgi duymuşsun belli. biraz daha incele. dokunmaya çalışıp tel bile almaması saçmalık. belki saçmalamıştır heyecandan. dokunmaların devamı geliyosa bil ki sana saygı duymuyo

X