Bu adam herkesemi aynı ilgili muameleyi yapıyor?

O yastaki zampara herif madem saglam ayakkabi al beniside var neden bekarmis? Bakmis hemen vermiycen kopuklamis bildigin kalcan hakkinda konusmayacaksan fazla konusup uzatmayada gerek yok demis yani… coook karsilastim boyleleriyle

yalnızca banamı itici geliyor özgüven bombası,takım elbiseli,avcı tipli erkekler,sanki daha çekingen,mülayim,kırmayan,derinliği olan,erkekleri kimse istemiyormu neden onlar hep yalnız anlamıyorum,bu tip erkeklere slm bile vermem şahsen,etrafım onlarla dolu ve çok iğretiler,belirli marka arabaya binip iki yalandan sırıtmayla,nispeten bilindik mekanlara gitmeyle kendilerini karizmatik fln sanıyorlar bide,köylüm yapsa abaza derler bu yapınca çapkın oluyor,her önüne gelene yürüyen adamın bir kriteri yoktur,kriteri olmayan adamın kişiliği yoktur,kişiliği olmayan adamın kimseyede hayrı yoktur,bu böyle...

Yani ?
Tam olarak ne anlatmak istedin ?
Özetle 42 yasinda sürekli koşuşturan bir adam,on safhaları atlayıp hızlı bir biçimde son evreye geçmek istiyor belli ki,şaşıracak ne var ?
Ben cidden senin neye gayret ettiğini,ne yapmak istedigini çözemedim ?
Zaten kapıdan girer girmez anlamışsın nasıl bir yapisi olduğunu.
Teklifi geri cevirdiysen adam hakkında neden konusuyoruz,yok zaten kabul ettiysen adamın ne istediği belli.
Ayrıca çok tanımadığınız bir adama nasıl bana iş ayarla diyorsunuz ki yahut arkadaşın nasıl böyle bir ricada bulunabiliyor ki ?

Son düzenleme:
Her güzele yazıyordur net eşi bile vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…