Bu adam hangi mesleği yapıyor, anlayamadım 🙄

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Merhaba bir arkadaşımın arkadaşı vasıtasıyla birisiyle konuşuyorum. Mesleğini sorduğumda bana meslek ismini değil de bu detayları paylaştı. Açıkcası böyle bir meslekten haberim yok :) Neci olmuş oluyor şimdi bu adam, bilen vardır çevresinde vs diye size sormak istedim. Bana verdiği cevaplar şöyleydi; firmaların kamu alacaklarını takip ediyorum. Şirketlerin belediyelerden, hastanelerden alacakları oluyor ya hani, o alacaklarının ödenme sürecini hızlandırıyorm işte tahsilatcı gibi dedi. İşi gereği seyehatte ediyormuş sık sık. Ama meslek ismi yok

****Güncel bilgi : Sordum kızlar , ihale uzmanıyım dedi. Ödeme aldıkça komisyon filan alıyormuş bana uzak kavramlar :) o yüzden size de sormak istemiştim :)

Son düzenleme:
Ne yani unvanı nedir? Ne okudun? Demediniz mi?

Hukuk ile ilgili mi diyeceğim ama hemen hukuk okudum derdi. Üstüne düşün, ısrarla sorun. İllegal bir şey çıkarsa sıkıntı

Adam gizemli görünerek dikkatini çekmeye çalışıyor.Bir insan neden mesleğinin ne olduğunu söylemek yerine mesleğinin niteliklerini belirterek karşı tarafın bulmacayı çözmesini bekler?

Şey sanırım zamanında ödeme yapmayanlara gidip zorla tahsil eden bir bey iri yarı bir arkadaş mı

Şey sanırım zamanında ödeme yapmayanlara gidip zorla tahsil eden bir bey iri yarı bir arkadaş mı
Oha adam devlet kurumlarına böyle silahla falan gidip tahsilat mı yapıyordur gerçekten? Olabilir mi? Yok artık.

hangi firmada çalışıyorsun diye sor direkt. Firma adı al. Sonuçta sigortalı bir çalışan ise maaşını o firmadan alır:) Sonra o firmayı araştır netten. Bir firmanın tahsilat bölümü de olabilir, tefeci de olabilir :)

Adam gizemli görünerek dikkatini çekmeye çalışıyor.Bir insan neden mesleğinin ne olduğunu söylemek yerine mesleğinin niteliklerini belirterek karşı tarafın bulmacayı çözmesini bekler?

Öyle mi diyorsunuz ya hıı filan dedim ama aklımın bir köşesinde de kaldı tekrar sorsam tuhaf kaçar mı acaba ?

Özel bir firmada çalışıyorum dedi. Bu anlattığı tabiri ben duymadım ama tamam direk soracağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…