Bu adam beni katil edecek!!!

Sadece kendi pencerenden bakarak beni azarlar gibi konuşmak kesinlikle hoş bi tavır değil. Evet başta bende senin gibi düşünuyordum evlenirken evimin bir kaç eşyasını let go dan aldik sırf durumlari yok şimdi bu olsun para olur alınır diye . Ben yeni gelinken başkasının konsolunu başkasının sehpasini evime almayı kabul ettim verdiğiniz şeylerin karşılığında nankörlük gördüğünüz zaman düşünceler değişiyor o yüzden geniş acıdan bakın biseylere yeri gelir kendi anne babaniza karşı bile kendi menfaatinizi korumak zorunda kalırsınız bu tarzda agresif yorumları kendinize saklayın .

Yaptığınız yazım yanlışları gözümü kanattı.Bir bilezik meselesi yüzünden katil olunmaz zannediyorum ki bu sizin eşiniz.Ayrıca karşılıklı iletişim probleminiz olduğu açık.Sizde de bir hata ya da yanlış bir davranış var gibi hissediyorum.Sanırım çalışmanıza karşı çıkan bir eşiniz var.Bir erkeğin özgürlüğünüzü kısıtlamasına izin vermişsiniz.Önce bir kendinize sorun ben nelere izin verdim ki bu adam bana bu şekilde davranıyor?Meseleye tek taraflı bakmamak gerek.Ayrıca belki ikiniz de haklısınız ama birbirinizle uyumunuz yok.

Bileşikler nereye gitti?
Yanş eve size vs harcanmadı mı?
Eğer eşiniz tutıpta birine hibe etmesi ise sorun yok bence.
Bilezik olsa ne olmasa ne.
Huzursuzluk yapmayın...

Aaaa Ben

Ben de bileziklerimi verdim eşim de yapıcam dedi.Bir gün elbet yapar,yapmasa da canı sağ olsun.Üstelik ben çalışıyorum yüksek miktar kredi ödüyoruz ev için.Bazen diyorum ki ben mi salağım yoksa kadınlar mı çok akıllı...Ne bilezikmiş ya evdeki huzuru bozmaya değer mi...bir de evlenmeyin demişsin..bu zihniyette olanlar evlenip adamların başını yakmasın...eşin kumarda içkide mi yedi de ihtiyaç diyorsun..6 ayda kolların bilennnnnnnziksiz çürümez diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için,gerçekten çok zor çocuklara üzülüyorum beni kullandığına üzülüyorum,hamileyken son gününe kadar bile ütüsünü yemeğini eksik etmedim,gece ben sancıyla boğuşurken kendisi kramplarla inşerken kendisi eve gelmez metresiyle zaman geçirirdi tabi bunları çok sonra öğrendim hep iş bahanesiyle gelmezdi.tüyü bitmemiş beneğimin günahını ahını aldılar.madem bana ş...lik yapıyosun neden çocuk yapıyosun kanına giriyosun çocuk yapma nedeni benim için uğraş yararıp kendinin dışarda grzmesi rahatça,ona zaman ayıramamak işine gelmesi.bu insanlığa sığarmı benim ne suçum var namuslu olmammı suç oldu.o kadar doluyumki o kadar içim acıyoki o kadar ısrar ettiki evlenmek için 5 sene flörtümüz oldu 10 sene evlilik.hiç haketmedim üstelik benle dalga geçti çocuğuma annenin karnına bak,maşallah çok yiyosun,gibi dalgalar geçti beni eleştirip aşaladı.evlenirken evet 58 kiloydum şuanda 72 kiloyum.14 kilom 2 çocuktan sonra veremedim.ben gece gündüz çocuklarıma hem anne oldum hem baba krndime zaman ayırıp spor yapamadım.hayat emek karşılığı bumu.krndi zevkleri içim cinsellik için 2 çocuğu beni perişan etmesine ne gerek vardı.bilemiyorum dik duruyorum ama içimdeki beni rahatsız eden tek duygu yaptıklsrımın karşılığında haketmediğim şeylere maruz kalmak.beni maddi manevi her şekilde kullandıbzarar verdi.çok güvrniyodum meer yüzündeki maske düşene kadarmış.iyi niyetten aptallıktan değil çok iyi niyetli olduğum için brni rahatça kullandı.inşallah rabbim yanına bırakmaz.şuanda bişey alırken 40 kere düşünüyorum çünkü bütçrm kısıtlı çalışamıyorum çocuklara bakan yok küçükler ailemdende çok uzaktayım.bi kadının çektiği o kadar zorluklar varki üstelik hemcinsim bile bile bunu yaptı insanlarda korku bicdan merhamet kalmamış.o günaha girmeyi nasıl göze alıyorlar.konuyu toplamam gerekirse,lütfen rica ediyorum benim kocam yapmaz demeyin gözünüz açık olsun bütün kadınlara diyorum.bizimde ilişkimiz parmakla gösteriliyodu ama neden biliyomusunuz benim iyi niyetim ve alttan almamla.o kadar krndimden fedakarlık yaptımki evlilik için.en azındandan aldatılırsanızki bi gün allah korusun içiniz yanmaz en azından enayi gibi kullanılmaktan.brn şuanda yaptığım maddi paylaşımlara kızıyorum krndime.çünkü hepsi gitti birikim yapıyodum ekmek paramdan pazar paramdan krndimden ödün verip para atıyodum zor günler olursa diye,bana iyi niyetli yaklaşıp evlilik bizim için yapıyodur diye düşünüp paramı versim çarçur etti.canı acımamışki kazanırken kaybederken acısın.neyse bayanlar dikkat edin.şuanki aklım olsa kim ne derse desin isterseniz beni kınayın asla ve asla altın para vs vermezdim.çünkü etkeklerin bir çoğu kadını bitiriyolar hem manevi hem maddi sonra uzaklaşıyolar.

Okurken bile sinir oldum. Allah sorsun o heriften. Ama fedakarlik eden kadinlardan cok erkeklerin ağzına tüküren kadınlar daha değer görüyor sanki. Iki uc bilezikle tabiki zengin olunmaz ama başkası yiyeceğine ben yiyeyim. Bir tanıdığım kadın kanser oldu vefat etti. Bir tane evleri vardı. Kocası tabiki de evlendi. Kadinin cocuklarini eve almadi. O kadinin disinden tirnagindan artirarak çocukları rahat etsin diye yaptığı fedakarlıklara rağmen çocukları rahat etmedi.

Ayrıca herkes atlamış buray, konu sahibinin kocası söz verdiği tarihte yerine koymamış, oyalamis. Bu bile adamın karısını iplemedigini sözünde durmadığını gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…