• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acemiye bir yardim :) bakabilir misiniz

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
34
Arkadaslar son zamanda idrarim cok berbat kokuyor. Rengi koyu. Kasiklarimda batma var. Goguslerimin ucunda batma var. Ve midem inceden yaniyor. Mideme dokunacak birsey yemedim. Adet tarihim gecmedi henuz. Acaba gebe olabilir miyim ki

eczanelerde satılan 3 tl lik idrar testinden alıp en az 4 saat yapılmamış idrarla test yapmanızı öneririm.. gögüs ucunda ağrı keskin bi belirti genelde adet öncesi yanlarda oluyor.. hayırlı haberini beklerim canm :) bu arada adetinize kaç gün var ?

10 gün var daha. Ve ben meraktan catlayacagim. Yoğun akinti da basladi. Eczaneler koseyi dondu sayemizde test ala alaa :))

diyelim adetiniz 1 ocakta başladı..
yaklaşık12-16. günler arası yumurtlama (bazen geç olabiliyormuş)
diyelim o tarihlerde ilişki oldu ve gebelik başladı..
bi dahaki beklenen adet tarihiniz 1 şubat ya.. siz en fazla 4 gün falan önce kanda ögrenebiliyorsunuz tabi gebelik oluştuğu için kanda beta hcg salgılanıyor ama değeri düşük.. adetiniz geçince daha da kanda artıyor giderek.. ama sizin tahminim gebelik oluşum aşamasında ya da yumurtlama aşamasındasınız.. bunu en sağlıklı adet günleriniz düzenliyse geçince anlayabilirsiniz..

idrarın kötü kokması iltihaptan olabilir.. koyu olması ise az su içiyorsanız vucut size sinyal veriyor biraz su içmenizi öneririm iki güne düzeliyor o zaman.. gögüs agrısı ve akıntı yumurtlama belirtisi olabilir.. ama kötü kokulu sarı akıntı iltihap belirtisi olabilir..

Afedersin yumurta aki gibi bir akintim olmustu. Coook afedersin vajinamdan sarkiyordu. Karnim da agriyordu. Yumurtladigimi anladim. O gun ve sonrasinda iliskiye girdik. Sonrasinda bu belirtiler olustu. Adetim duzenli degil. Zamansiz yumurtlayabiloyorum. :)

Afedersin yumurta aki gibi bir akintim olmustu. Coook afedersin vajinamdan sarkiyordu. Karnim da agriyordu. Yumurtladigimi anladim. O gun ve sonrasinda iliskiye girdik. Sonrasinda bu belirtiler olustu. Adetim duzenli degil. Zamansiz yumurtlayabiloyorum. :)
o zaman benden sana tavsiye baktın belirtiler devam ediyor adet tarihinden 2 gün önce sağlık ocağında testte çıkar.. ola ki çıkmadı o zaman adetin bi kaç gün geçince yine idrar testi falan yap o zaman kesin belli olur..
sonucunu da bildir merak ettim.. inşallah bebeğin sana tutunmuştur cnm..

Korunmasız bir senelik ilişki sonrası eğer ki gebelik oluşmuyorsa eşlerin doktor kontrolünden geçmesi lazım.. Kadın doğum bayan için üroloji erkekler için.. Bazen ufak tefek sorunlar olabiliyor.. İnşallah sizde gerek kalmaz cnm bu ay takip et bakalım bende merak ettim sonucu yazarsın..

Back