Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu 2 yemek takımı arasında kararsız kaldım hangisi daha güzel yardımcı olur musunuz??
kızlar almıştım ama geri iade ettim çünkü gerçekten de kutuyu açınca sonuç hüsran (neden derseniz 2.kaliteymiş ve bi çok parçasında olmayacak defolar vardı....indirimini de anlamış oldum
ayy kötü olmuş yaa.. değiştir tabi.. nerde oturuosun bilmiorum ama kütahyanın istanbulda satış mağazası var orada seri sonu gibi indirimler oluyor bazı parçalarda oralardan takım da oluşturulabilir.
ayy kötü olmuş yaa.. değiştir tabi.. nerde oturuosun bilmiorum ama kütahyanın istanbulda satış mağazası var orada seri sonu gibi indirimler oluyor bazı parçalarda oralardan takım da oluşturulabilir.
evet kütahya porselenden alman daha iyi olur hem çeyizim kampanyasıda vardı bence çok iyi olur bende ordan aldım daha kullanmadım ama açtım hiçbir sorun yoktu memnunum yani yerimseniben
arkadaşlar kütahyanın zaten şu an 50.yıla özel kampanyası da var..ben de kütahya dan aldım yanından 6 kişilik günlük yemek takımı hediyeliydii..porselende kütahyadan şaşmayın derim kızlar..
arkadaşlar kütahyanın zaten şu an 50.yıla özel kampanyası da var..ben de kütahya dan aldım yanından 6 kişilik günlük yemek takımı hediyeliydii..porselende kütahyadan şaşmayın derim kızlar..
ewt yemek takımı alana 6 kişilik hediye.. yemek takımı ayrıca kahvaltı takımı ve çatal kaşık bıçak seti alanada 12 kişilik yemek takımı hediye veriyorlar ben 12 kişilik olandan aldım çok güzel modelleri var yerimseniben