Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle canım geçmiş olsun bende yaşamıştım..arkadaşlar kan değerim 7,64 çıktı 2 gün sonra 4,98 e düştü daha yükselme olmaz dimi ?
neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
kimyasal gebelik yasamissiniz gecmis olsun.arkadaşlar kan değerim 7,64 çıktı 2 gün sonra 4,98 e düştü daha yükselme olmaz dimi ?
neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
peki neden olur ki bu ve kanama mı olacak şimdiKimyasal gebelik büyük ihtimalle canım geçmiş olsun bende yaşamıştım..
kimyasal gebelik yasamissiniz gecmis olsun.
herhangi bir şey yapmam gerekir mi acaba adet olmayı mı beklicemkimyasal gebelik yasamissiniz gecmis olsun.
Genellikle sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanırmış canım. Vücut adet kanaması gibi atarmışpeki neden olur ki bu ve kanama mı olacak şimdi
bisey yapman gerekmez kendiliginden adetle beraber atilir. Uzulme cogu kadin bunu yasiyor bende yasadim.herhangi bir şey yapmam gerekir mi acaba adet olmayı mı beklicem![]()
sizin nasıl oldu ?benim amh degerim cok düşük mucizeydi benim içinbisey yapman gerekmez kendiliginden adetle beraber atilir. Uzulme cogu kadin bunu yasiyor bende yasadim.
adet olmama durumu olur mu acaba benim çok düzensizGenellikle sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanırmış canım. Vücut adet kanaması gibi atarmış
offf keşke yükselse çok üzüldüm hayırlısı inşallah rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin iyi olsa tutunurduGecmis olsun canim benimde 9dan sifira dusmustu kimyasal gebelik geciriyosunuz döllenme var fakat rahime yerlesememis
Amin insallah canim ama soyle dusun hamile kalabiliyosun bu da bi umut benim kimyasaldan sonra umudum buydu ve sukur 9ay sonra klomenle hamile kaldmofff keşke yükselse çok üzüldüm hayırlısı inşallah rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin iyi olsa tutunurdu![]()
benim normal adet tarihinden sonra 7. gunde kanamam basladi o da 7 gun surdu bir sonraki ay birkac gun gecikmeyle adet oldum bu ay henuz adet tarihim gelmedi bekliyorum bakalim. Kimyasal gebelikten veya dusukten sonra rahim temizlendigi icin hamile kalmak daha kolay olur diyorlarsizin nasıl oldu ?benim amh degerim cok düşük mucizeydi benim için
inşallah rabbim hepimize nasip etsinbenim normal adet tarihinden sonra 7. gunde kanamam basladi o da 7 gun surdu bir sonraki ay birkac gun gecikmeyle adet oldum bu ay henuz adet tarihim gelmedi bekliyorum bakalim. Kimyasal gebelikten veya dusukten sonra rahim temizlendigi icin hamile kalmak daha kolay olur diyorlar
hayır önce özel lab.sonra sağlık ocagı 2 kez ikisideayni yer de mi kan verdiniz
cihazdan cihaza fark ediyor diyo drlar。 son gittigine tekrar kan ver bence。 ben dusuk yaparken dr aksamki yapilan testi cihaz farki diye dikkate almamisti。insallah oyle bi sikintudirhayır önce özel lab.sonra sağlık ocagı 2 kez ikiside