• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bthgc 7,64 den 4,98 e düşen var mı

aysgl5554

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
13
1
16
34
arkadaşlar kan değerim 7,64 çıktı 2 gün sonra 4,98 e düştü daha yükselme olmaz dimi ?
neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?

arkadaşlar kan değerim 7,64 çıktı 2 gün sonra 4,98 e düştü daha yükselme olmaz dimi ?
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle canım geçmiş olsun bende yaşamıştım..

kimyasal gebelik yasamissiniz gecmis olsun.

herhangi bir şey yapmam gerekir mi acaba adet olmayı mı beklicem :KK43:
bisey yapman gerekmez kendiliginden adetle beraber atilir. Uzulme cogu kadin bunu yasiyor bende yasadim.

Gecmis olsun canim benimde 9dan sifira dusmustu kimyasal gebelik geciriyosunuz döllenme var fakat rahime yerlesememis

offf keşke yükselse çok üzüldüm hayırlısı inşallah rabbim sağlıklı sıhatli nasip etsin iyi olsa tutunurdu :(
Amin insallah canim ama soyle dusun hamile kalabiliyosun bu da bi umut benim kimyasaldan sonra umudum buydu ve sukur 9ay sonra klomenle hamile kaldm

sizin nasıl oldu ?benim amh degerim cok düşük mucizeydi benim için
benim normal adet tarihinden sonra 7. gunde kanamam basladi o da 7 gun surdu bir sonraki ay birkac gun gecikmeyle adet oldum bu ay henuz adet tarihim gelmedi bekliyorum bakalim. Kimyasal gebelikten veya dusukten sonra rahim temizlendigi icin hamile kalmak daha kolay olur diyorlar

benim normal adet tarihinden sonra 7. gunde kanamam basladi o da 7 gun surdu bir sonraki ay birkac gun gecikmeyle adet oldum bu ay henuz adet tarihim gelmedi bekliyorum bakalim. Kimyasal gebelikten veya dusukten sonra rahim temizlendigi icin hamile kalmak daha kolay olur diyorlar
inşallah rabbim hepimize nasip etsin

hayır önce özel lab.sonra sağlık ocagı 2 kez ikiside
cihazdan cihaza fark ediyor diyo drlar。 son gittigine tekrar kan ver bence。 ben dusuk yaparken dr aksamki yapilan testi cihaz farki diye dikkate almamisti。insallah oyle bi sikintudir🙏

Back