- 3 Şubat 2023
- 642
- 223
- 23
- 25
Tüp bebek transferimin 9.gunü bugün kan verdim 7.77 çıktı sınırda aceba iki gün sonra yükselir mi böyle birşey yaşayan oldu mu. Geçen sene 7.85 çıkmıştı kimyasal gebelik olmuştu tekrar eder mi çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal galiba benimde 10. Günü 33 çıkmıştı kimyasal olmuştu. Ama inşallah yükselir senin bebeğin sana tutunurTüp bebek transferimin 9.gunü bugün kan verdim 7.77 çıktı sınırda aceba iki gün sonra yükselir mi böyle birşey yaşayan oldu mu. Geçen sene 7.85 çıkmıştı kimyasal gebelik olmuştu tekrar eder mi çok korkuyorum
Anladım canım geçen yıl benimde kimyasal olmuştu kimyasal gebelik tekrarlamaz diyorlar doğru mu senceKimyasal galiba benimde 10. Günü 33 çıkmıştı kimyasal olmuştu. Ama inşallah yükselir senin bebeğin sana tutunur
İkinci denememi Haziran'da yapacağım inşallah tekrarlamaz senin bebeğin tutunursa banada umut olursunAnladım canım geçen yıl benimde kimyasal olmuştu kimyasal gebelik tekrarlamaz diyorlar doğru mu sence
İnşallah canım birde erken bakıldı sanki betaya transferimin 9.gunu bugün betama bakmak istedi doktorİkinci denememi Haziran'da yapacağım inşallah tekrarlamaz senin bebeğin tutunursa banada umut olursun
En erken 10. Gün bakılması gerekiyor ve bu değerler arada bırakıyor insanı inşallah iki gün sonra güzel haberlerle gelirsin sadece stres yapmaİnşallah canım birde erken bakıldı sanki betaya transferimin 9.gunu bugün betama bakmak istedi doktor
İnşallah canım hayırlısı bakalımEn erken 10. Gün bakılması gerekiyor ve bu değerler arada bırakıyor insanı inşallah iki gün sonra güzel haberlerle gelirsin sadece stres yapma
Benim bu gün 8. Günüm test yaptım negatif oldu sizce doğru mu olur yaaTüp bebek transferimin 9.gunü bugün kan verdim 7.77 çıktı sınırda aceba iki gün sonra yükselir mi böyle birşey yaşayan oldu mu. Geçen sene 7.85 çıkmıştı kimyasal gebelik olmuştu tekrar eder mi çok korkuyorum
Bilmiyorum ama bence doktorunuzun dediği gün beta hcgye baktırın idrarda belki yanılma olabilir canınızı da sıkmayın streste etkiler. Benim bugün sonuçlandı kimyasal gebelikmis yineBenim bu gün 8. Günüm test yaptım negatif oldu sizce doğru mu olur yaa
Siz kan testinden önce idrar testi yaptınız mı çift çizgi çıktımı acaba ,bende 21martta gidecem kan testi içinKimyasal galiba benimde 10. Günü 33 çıkmıştı kimyasal olmuştu. Ama inşallah yükselir senin bebeğin sana tutunur
Kan testi yaptığım gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. İdrar testinde hep negatif gördüğüm için hiç sevmiyorum yapmayı ve çok yanıltıcı oluyor. İnşallah bebeğinize kavuşursunuzSiz kan testinden önce idrar testi yaptınız mı çift çizgi çıktımı acaba ,bende 21martta gidecem kan testi için
Bana o kadar umut oldunuz ki inanama 21 Mart günü kan testim var , inşallah herkes gibi iyi sonuçlar alırım,rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallahKan testi yaptığım gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. İdrar testinde hep negatif gördüğüm için hiç sevmiyorum yapmayı ve çok yanıltıcı oluyor. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz
9. Gün ilk testim 11. Günde ikinci test yapıldı kimyasalla sonuçlandı maalesefMerhaba tüp bebeği bilmediğimden soruyorum doktor size kaçıncı günü test yapın dedi ? Erken yapmış olabilirsiniz
Kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef canım5 martta transfer olmuşsunuz bugün 8. Gününüz 9 değil,transfer günü sayılmıyor. Biraz erken değil mi kan testi için? İnşallah bebeğiniz size tutunur