Bthcg düşüklüğü

Aysegulbyrktr

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
1
0
6
33
Merhabalar 2 mart adet olmam tarihti 2 gün öncesinde bir test yaptım silik çizgi cıktı incecik... kesin test bozuk dedim neyse 2 martta olmadım 3 mart sabah test yaptım ve pozitif en az 5 tane yaptım hepsi daha 1 dk olmadan 2.çizgi cıktı sonra kan testim 70.41 cıktı bugün yani kandan 7 gün sonra kontrole geldim doktora test yapıldı 389 cıktı doktor ultrasonda gördü ama yinede kan istedi sonuç bu çıkınca telefonda konuştum doktorla iyi değil sağlıksız veya kimyasal olabilir dedi başına böyle bisi gelen var mı kimyasal için değerin düşmesi gerekmez mi çok erken olduğu için mi böyle yazarsanız sevinirim

İlk değeriniz 70
İki gün geçince 140
İki gün daha geçince 280
İki gün daha geçince yani bu verdiğiniz kanda 500 560 olması gerekiyordu. Sizin 389 çıkmış doktor 2 katı artış olmadığı için bunu demiş olabilir. Allahtan umut kesilmez belki yavaş ilerler ama sonra tutunur bilemem ama kimyasal da sağlıklı artış olmaz artar artar sonra da düşmeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…