Inşallah canim. Geç döllenme olabilir dedilerben çok düzenli adet görüyorum 26-28 arasu hiç gecikmez . Acaba 2 kez mi yumurtladım. Böylede olabiliyormuş. Değer yavaş ilerliyor gibi umarim bir sorun olmaz.Canim 1bucuk gun sonsrasina bakilirsa kötü sayilmaz diye düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler gebeligin.
Adetin kac gun gecti peki canım değer böyle çıktı.Inşallah canim. Geç döllenme olabilir dedilerben çok düzenli adet görüyorum 26-28 arasu hiç gecikmez . Acaba 2 kez mi yumurtladım. Böylede olabiliyormuş. Değer yavaş ilerliyor gibi umarim bir sorun olmaz.
Canım adetim gelmedi daha. 26-28 gün arasu oluyorum. Eğer yine 26 gunde olucaksam adetim bugün. Ama 28 günü bulursa pazar adetim. Testi çarşamba yaptım ilk değer 10.57 sonraki 18.68Adetin kac gun gecti peki canım değer böyle çıktı.
Ah aceleci bacim ne sıkıntı ya soktun kendini o kadar erken yapıp testi.Canım adetim gelmedi daha. 26-28 gün arasu oluyorum. Eğer yine 26 gunde olucaksam adetim bugün. Ama 28 günü bulursa pazar adetim. Testi çarşamba yaptım ilk değer 10.57 sonraki 18.68
Canım okadar haklisin ki. Ne derdim vardı yaptım acele. Bianda his geldi yaptım evde kendim gebelik testi. Bayağı belirgin cıktı . Onuda anlamadim kan vermeye gittim yüksek değer bekliyorum tabi. 10 değerini görünce şaşırdım testte bayağı belirtin çıkıp değerin bu kadar düşük olmasinaAh aceleci bacim ne sıkıntı ya soktun kendini o kadar erken yapıp testi.
Az buçuk anladıysam kötü değil sonuçlar canım iyi düşün bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hersey güzel olacak Allahin izni ile insallah.
Inşallah canim benim Inslalah herşeyin hayırlısı. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorumTestlerin hassasiyeti darkliolur canim uzme sakın kendini sonu hayırlı sağlıklı olsun da varsın azcık stres olsjn ama artik güzel düşün güzellik olsun inşallah.
Amin arkadaşım aminn inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.Inşallah canim benim Inslalah herşeyin hayırlısı. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum
Vericem canim Allahın izniyleAmin arkadaşım aminn inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.
Inşallah canim ya korku var biraz ama kimyasal mi diye. Ama şunu anladim adet geçmeden yapmamak lazim test . Insan çok takıyor ne oldu Ne olacak diye. Sürekli yorum okur hale geldimNormal balim noemalde 20 kusir cikmasi lazimdi iki gun sonra 1 bucuk gun icin iyi gorunuyo
Oo adete daha varsa guzel sonucunInşallah canim ya korku var biraz ama kimyasal mi diye. Ama şunu anladim adet geçmeden yapmamak lazim test . Insan çok takıyor ne oldu Ne olacak diye. Sürekli yorum okur hale geldim
Canim normalde 26 gunde olursam adetim bugün gösteriyor. Ama genelde 28 gunde olurum adetim bu pazar da olabilir. Yani max 2 gün var AdetimeOo adete daha varsa guzel sonucun
Yik gayet iyu isterse afetin bugun olsun iyi ama beta takibi yaoarsan aklinda bulunsun 4 gundr bir yapCanim normalde 26 gunde olursam adetim bugün gösteriyor. Ama genelde 28 gunde olurum adetim bu pazar da olabilir. Yani max 2 gün var Adetime
Haklisin Canim zaten değer düşük ikide bir yaptırmanın anlamı yok kafaya takmam hem böylelikleYik gayet iyu isterse afetin bugun olsun iyi ama beta takibi yaoarsan aklinda bulunsun 4 gundr bir yap
Vericem canim Allahın izniyle
Canım dünde test yaptırdım 128.90 a yükselmiş bakalim haftaya doktora gidicem insalah kese görünür ☺Amin arkadaşım aminn inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?