Bthcg düşük olup yükselenler

Ahsn23

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
147
44
18
30
Herkese merhaba. Adetleri düzenli olan biriyim. 26-28 gün arasında degisiyor. Hamile olduğumu ogrendim ilk değerim 10.57 bir bucuk gün sonratekrar olcturdum 18.68 . Ama Adetime az kaldi böyle çıkması kafamı karıştırıyor. Böyle benzer durumla karşılaşan varmı acaba

Canim 1bucuk gun sonsrasina bakilirsa kötü sayilmaz diye düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler gebeligin.

Canim 1bucuk gun sonsrasina bakilirsa kötü sayilmaz diye düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler gebeligin.
Inşallah canim. Geç döllenme olabilir dedilerben çok düzenli adet görüyorum 26-28 arasu hiç gecikmez . Acaba 2 kez mi yumurtladım. Böylede olabiliyormuş. Değer yavaş ilerliyor gibi umarim bir sorun olmaz.

Inşallah canim. Geç döllenme olabilir dedilerben çok düzenli adet görüyorum 26-28 arasu hiç gecikmez . Acaba 2 kez mi yumurtladım. Böylede olabiliyormuş. Değer yavaş ilerliyor gibi umarim bir sorun olmaz.
Adetin kac gun gecti peki canım değer böyle çıktı.

Adetin kac gun gecti peki canım değer böyle çıktı.
Canım adetim gelmedi daha. 26-28 gün arasu oluyorum. Eğer yine 26 gunde olucaksam adetim bugün. Ama 28 günü bulursa pazar adetim. Testi çarşamba yaptım ilk değer 10.57 sonraki 18.68

Canım adetim gelmedi daha. 26-28 gün arasu oluyorum. Eğer yine 26 gunde olucaksam adetim bugün. Ama 28 günü bulursa pazar adetim. Testi çarşamba yaptım ilk değer 10.57 sonraki 18.68
Ah aceleci bacim ne sıkıntı ya soktun kendini o kadar erken yapıp testi.
Az buçuk anladıysam kötü değil sonuçlar canım iyi düşün bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hersey güzel olacak Allahin izni ile insallah.

Canım okadar haklisin ki. Ne derdim vardı yaptım acele. Bianda his geldi yaptım evde kendim gebelik testi. Bayağı belirgin cıktı . Onuda anlamadim kan vermeye gittim yüksek değer bekliyorum tabi. 10 değerini görünce şaşırdım testte bayağı belirtin çıkıp değerin bu kadar düşük olmasina

Testlerin hassasiyeti farkli olur canim uzme sakın kendini sonu hayırlı sağlıklı olsun da varsın azcık stres olsjn ama artik güzel düşün güzellik olsun inşallah.

Testlerin hassasiyeti darkliolur canim uzme sakın kendini sonu hayırlı sağlıklı olsun da varsın azcık stres olsjn ama artik güzel düşün güzellik olsun inşallah.
Inşallah canim benim Inslalah herşeyin hayırlısı. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum

Normal balim noemalde 20 kusir cikmasi lazimdi iki gun sonra 1 bucuk gun icin iyi gorunuyo
Inşallah canim ya korku var biraz ama kimyasal mi diye. Ama şunu anladim adet geçmeden yapmamak lazim test . Insan çok takıyor ne oldu Ne olacak diye. Sürekli yorum okur hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…