• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bthcg değerim 2.90 çıktı hamilelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busranur sogut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
10
2
1
26
Hanımlar 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç adet düzensizliğim olmuyordu bu ay 6 gün gecikti kan testi verdim 2.90 çıktı gebelikte var mı sizce

Hanımlar 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç adet düzensizliğim olmuyordu bu ay 6 gün gecikti kan testi verdim 2.90 çıktı gebelikte var mı sizce
5 altı negatif sayılır ama değeriniz şüpheli 2 gün sonra yine verin emin olun aynı çıkarsa yoktur

Canım seni umutsuzlandırmak istemem ama benim 2.30 çıkmıstı yükselmedi. Ama olabilirde gebelik belirtileri var mı sende. Şimdi umutlanıp gebe olmadığını öğrenmen daha üzücü oluyor ben hep yasadım

Benim gecikme olmamıştı 6 gün varken 2.30 2gün varken 7.90 a yükselmişti gecikince 5 e düşmüştü yani kimyasal deniyormuş ama yükselme ihtimali var siz 2 gün sonra tekrar kan verin

Back
X