Bthcg degeri ???

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
26
Merhaba arkaşlar ben kum döküyorum ve idararımda kanama vardı kesildi birazda idrarda enfeksiyon var dedi dr ilaç verdi ama gebelik şüphem olduğu için içmedim ilaçları .. ve adete 4 kala silik çizgi gördüm idrarda 3 kala dahada netleşti ogün kan testi yaptırdım bthcg 8 çıktı 5 ay önce düşük yasadıgım için ve bu gebelikte cok düşük bi degerle başladıgı için umudum yok açıkcası neyse normalde iki günde bir kan verilip aetısa bakılır biliyorum ama benim idrarda cok yanma var ben 3 gün üst üste bthcg baktırdım kimyasalsa degerim düşerse antibiyotige baslayayım diye ...
Bthcg Değerim şöyle
1.gün 8 ml
2.gün 25 ml
3. gün 44 ml

Ve yarın adet günüm hala umudum yok neyapacagıöı sasırdım idrar yolu enfeksiyonundan dolayı cok sızım var bthcg degerleri nasıl beklemelimiyim dr gitmedim çünkü diger gebelikte de düşük kan degeri ile gittigimde dr daha dur bakalm deyip dalga gecercesine yollamıstı beni

Kan değerlerin de bir sorun görünmüyor şuan ama kanı 2 gün arayla vermen daha sağlıklı olur. Bence gebelik var olduğunu söyleyin doktora ona görede ilaç verir rahatsızlığınız için

Doktora gebelik şüpheniz olduğunu söylemediniz mi? Ona göre gebeyken de kullanılabilen bir ilaç yazardı. Hemen gidin boşa acı çekiyorsunuz. Gebelik de ilerliyor gibi gözüküyor değerlerden.

Hergün yapmamın sebebi yükselmesini beklemiyordum acıkası artk yaptırmıycma yarın ader gunum adetin gecmesini bekleyip bir dr giderim

Doktora gebelik şüpheniz olduğunu söylemediniz mi? Ona göre gebeyken de kullanılabilen bir ilaç yazardı. Hemen gidin boşa acı çekiyorsunuz. Gebelik de ilerliyor gibi gözüküyor değerlerden.
Ben 5 ay önce düşük yaptıgımdada erken ögrenmistim ve aşırı öksürük vardı ozmnda öksürmekten uyuyamıyordum antibiyotk verdiler zararsız dediler ama bebegim düştü belki ondam degildi ama yinede rahime tutunma döneminde ilac kullanmaya korkuyorum açıkcası

İdrar yolu enfeksiyonu hamileyseniz çok tehlikeli ama oda düşüğe sebep olabiliyor diye biliyorum mutlaka doktora gidip tedavi olmalısınız

Ama enfeksiyonunuzun tedavi edilmesi gerekiyor. Bebeğe de zarar. Üstelik acı çekiyorsunuz. Siz geciktirmeden gidin lütfen.

Çok saolun iyki açmışım konuyu bende saf saf bekliyorum bşr bebegi göreyimde öyle ilac alrm flan diye idrar yolu enfeksiyonunun bebege zararlı oldugunu bilmiyordum hemen randevu alıp gidecegim

Kızlar cuma aksam 6 da kan vermistim 44 tü bthcg bugun aksma 5 te kan verdim yani iki gün ara ile 107 cıktı bthcg bu arada adet gecikmesinin ikinci günüydü bugun hersey yolunda gbi sanırım bidaha kötü günler yaşamam inşAllah hiç kimse yaşamasın

Maşallah, sağlıkla ilerlesin hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…