- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
-
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
Kan değerlerin de bir sorun görünmüyor şuan ama kanı 2 gün arayla vermen daha sağlıklı olur. Bence gebelik var olduğunu söyleyin doktora ona görede ilaç verir rahatsızlığınız içinMerhaba arkaşlar ben kum döküyorum ve idararımda kanama vardı kesildi birazda idrarda enfeksiyon var dedi dr ilaç verdi ama gebelik şüphem olduğu için içmedim ilaçları .. ve adete 4 kala silik çizgi gördüm idrarda 3 kala dahada netleşti ogün kan testi yaptırdım bthcg 8 çıktı 5 ay önce düşük yasadıgım için ve bu gebelikte cok düşük bi degerle başladıgı için umudum yok açıkcası neyse normalde iki günde bir kan verilip aetısa bakılır biliyorum ama benim idrarda cok yanma var ben 3 gün üst üste bthcg baktırdım kimyasalsa degerim düşerse antibiyotige baslayayım diye ...
Bthcg Değerim şöyle
1.gün 8 ml
2.gün 25 ml
3. gün 44 ml
Ve yarın adet günüm hala umudum yok neyapacagıöı sasırdım idrar yolu enfeksiyonundan dolayı cok sızım var bthcg degerleri nasıl beklemelimiyim dr gitmedim çünkü diger gebelikte de düşük kan degeri ile gittigimde dr daha dur bakalm deyip dalga gecercesine yollamıstı beni
Ben 5 ay önce düşük yaptıgımdada erken ögrenmistim ve aşırı öksürük vardı ozmnda öksürmekten uyuyamıyordum antibiyotk verdiler zararsız dediler ama bebegim düştü belki ondam degildi ama yinede rahime tutunma döneminde ilac kullanmaya korkuyorum açıkcasıDoktora gebelik şüpheniz olduğunu söylemediniz mi? Ona göre gebeyken de kullanılabilen bir ilaç yazardı. Hemen gidin boşa acı çekiyorsunuz. Gebelik de ilerliyor gibi gözüküyor değerlerden.
İdrar yolu enfeksiyonu hamileyseniz çok tehlikeli ama oda düşüğe sebep olabiliyor diye biliyorum mutlaka doktora gidip tedavi olmalısınızBen 5 ay önce düşük yaptıgımdada erken ögrenmistim ve aşırı öksürük vardı ozmnda öksürmekten uyuyamıyordum antibiyotk verdiler zararsız dediler ama bebegim düştü belki ondam degildi ama yinede rahime tutunma döneminde ilac kullanmaya korkuyorum açıkcası
Ama enfeksiyonunuzun tedavi edilmesi gerekiyor. Bebeğe de zarar. Üstelik acı çekiyorsunuz. Siz geciktirmeden gidin lütfen.Ben 5 ay önce düşük yaptıgımdada erken ögrenmistim ve aşırı öksürük vardı ozmnda öksürmekten uyuyamıyordum antibiyotk verdiler zararsız dediler ama bebegim düştü belki ondam degildi ama yinede rahime tutunma döneminde ilac kullanmaya korkuyorum açıkcası
Kaset testte gölge gibi çizgi var gibi geldi ama digerinde göremedim adetiniz gectimiGebelik var mı
Kaset testi adetimde 2 gün önce yaptım diğerini adet günü yapmistim şuanda adetim 2 gün gectiKaset testte gölge gibi çizgi var gibi geldi ama digerinde göremedim adetiniz gectimi
Bence kan testi verin içinix rahat etsin varmı yokmuKaset testi adetimde 2 gün önce yaptım diğerini adet günü yapmistim şuanda adetim 2 gün gecti
Alıntı
İnşAllah rabbim gönlüne göre versin :)Pazartesi ins
İnşallahİnşAllah rabbim gönlüne göre versin :)
Maşallah, sağlıkla ilerlesin herseyKızlar cuma aksam 6 da kan vermistim 44 tü bthcg bugun aksma 5 te kan verdim yani iki gün ara ile 107 cıktı bthcg bu arada adet gecikmesinin ikinci günüydü bugun hersey yolunda gbi sanırımbidaha kötü günler yaşamam inşAllah hiç kimse yaşamasın
Amiin çok saolunMaşallah, sağlıkla ilerlesin hersey