• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bthcg degeri normal kese gözükmedi sağlıksiz gebelik mi?

Farkli doktora gittim .henüz çok yeni dedi .bugün ki bthcg değerim 698. 1 gün-de güzel artış olmuş dedi doktorum ..inşallah pazartesi günü keseyi görürüz dedi...sabir ve dua ile bekleyeceğim
Maşallah. Rabbim görmeyi kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Sakın üzülmeyin dua edin sadece. İnşallah pazartesi de yavrunuzu görürsünüz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evlat yokluğu ile sinamasin.

Maşallah. Rabbim görmeyi kucağınıza almayı da nasip eder inşallah. Sakın üzülmeyin dua edin sadece. İnşallah pazartesi de yavrunuzu görürsünüz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evlat yokluğu ile sinamasin.
Amin allah razı olsun 🤲inşallah. Dualarınızı esirgemeyin 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar .aşılama ve tüp bebek tedavisi görecekken hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yle doğrulandı . Son adet tarihî 8 ocak .adet 7 gün gecikti. Doktor bebegin sağlıksız gebelik olduğunu söyledi normal şartlar da keseyi görmemiz lazım bebek gelişmemiş dedi ..kendi doktorumu aradim neye gore karar vermiş dedi...dış gebelik demişti bu Doktor. Ama kendi doktorum keseyi görmeden bilemez demişti. Çok korkuyorum rabbim bana mucize gönderdi..kaybetmekten çok korkuyorum..dünden beri ağlıyorum..Bugün kendi doktoruma gidecem ..başına böyle bisey gelen var miEki Görüntüle 3006598
Keseyi görmeden dış gebelik diyemez diyen Doktorun çok doğru söylüyor ben tüp bebekle hamile kaldım 7 haftaya kadar kese rahimde görülmedi ve 6gğn önce tüpte olduğu tespit edildi kalp atışları da vardı aynı gün laparoskopi ve kürtaj oldum Allah selâmet ve afiyet versin nasibi varsa olur ama kendini korkutma küçük olduğu için görünmüyor olabilir senin için bunu söylemek çok erken olur bol bol dua et

Back