- 15 Şubat 2022
- 12
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sudenur bilgili
-
Daha erken kese görmek için bencede. Biraz daha bekleyin başka doktora gidin mutlaka.Merhaba arkadaşlar .aşılama ve tüp bebek tedavisi görecekken hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yle doğrulandı . Son adet tarihî 8 ocak .adet 7 gün gecikti. Doktor bebegin sağlıksız gebelik olduğunu söyledi normal şartlar da keseyi görmemiz lazım bebek gelişmemiş dedi ..kendi doktorumu aradim neye gore karar vermiş dedi...dış gebelik demişti bu Doktor. Ama kendi doktorum keseyi görmeden bilemez demişti. Çok korkuyorum rabbim bana mucize gönderdi..kaybetmekten çok korkuyorum..dünden beri ağlıyorum..Bugün kendi doktoruma gidecem ..başına böyle bisey gelen var miEki Görüntüle 3006598
Teşekkkür ederim inşallah dediginiz gibidir .keseyi görmek için en az 1500 olması lazım diye biliyorum. Doktor aceleci davranmış bence sabredin inşallah sağlıklıdır
Canım bir kere mi baktırdın hcg? Daha önce baktırdın mı? iki kat artış oluyor mu?Merhaba arkadaşlar .aşılama ve tüp bebek tedavisi görecekken hamile olduğumu öğrendim. Kan testi yle doğrulandı . Son adet tarihî 8 ocak .adet 7 gün gecikti. Doktor bebegin sağlıksız gebelik olduğunu söyledi normal şartlar da keseyi görmemiz lazım bebek gelişmemiş dedi ..kendi doktorumu aradim neye gore karar vermiş dedi...dış gebelik demişti bu Doktor. Ama kendi doktorum keseyi görmeden bilemez demişti. Çok korkuyorum rabbim bana mucize gönderdi..kaybetmekten çok korkuyorum..dünden beri ağlıyorum..Bugün kendi doktoruma gidecem ..başına böyle bisey gelen var miEki Görüntüle 3006598
Allah razı olsunbir tanıdığımın başına böyle bişey gelmişti. Kız perişan olmuştu değeri 600 lerdeydi 3-4 gün sonra ablasının zoruyla başka bir doktora gitmişti ve kese gözüktü. şuan gayet sağlıklı bir çocuğu var. böyle durumlarda acele etmeyin. geç döllenmedir. biraz geriden geliyordur. bence gün aşırı kan testi yaptırın ve güvendiğiniz başka bir doktora görünün
Ilk bthcg değeri 85.85 4 gun sonra ki bthcg 538 lerde cıktı .bana artış iyi ama kese yok Dış gebelik veya sağlıksız gebelik olduğunu söyledi. Hatta şimdi kürtaj a alalım dedi kabul etmedimCanım bir kere mi baktırdın hcg? Daha önce baktırdın mı? iki kat artış oluyor mu?
500 hcg ile kese gözükmeyebilir ki neden acele etmiş hekim?
Bu değerle kese gözükmez üzülmeyin
En az 2000 - 2500 olmalı
2 kat artış oldu ama doktor ısrarla kürtaj yapacağım dedi.kabuletmedimCanım bir kere mi baktırdın hcg? Daha önce baktırdın mı? iki kat artış oluyor mu?
Töbe töbe :)) Nasıl bu kadar kolay konuşuyorlar? Betahcg değerinde gayet güzel ikiye katlanmış. Benim bir öncekinde betahcg 1 hafta yerinde saydı yine bekleyelim demişlerdi. Sen sıkma tatlım canını hiçte korkma.Ilk bthcg değeri 85.85 4 gun sonra ki bthcg 538 lerde cıktı .bana artış iyi ama kese yok Dış gebelik veya sağlıksız gebelik olduğunu söyledi. Hatta şimdi kürtaj a alalım dedi kabul etmedim
Allah razı olsunTöbe töbe :)) Nasıl bu kadar kolay konuşuyorlar? Betahcg değerinde gayet güzel ikiye katlanmış. Benim bir öncekinde betahcg 1 hafta yerinde saydı yine bekleyelim demişlerdi. Sen sıkma tatlım canını hiçte korkma.
Farkli doktora gittim .henüz çok yeni dedi .bugün ki bthcg değerim 698. 1 gün-de güzel artış olmuş dedi doktorum ..inşallah pazartesi günü keseyi görürüz dedi...sabir ve dua ile bekleyeceğimSize kürtaj yapalım diyen doktorun çok da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, kesinlikle değiştirin doktorunuzu.
Bugün kağan beye gittim .kesinlikle yanlış değerlendirme dedi. Biraz rahatladım. Insallah pazartesi keseyi görürüz dedi..Bu değerde zaten gözükmez ki nasıl kürtaj diyebilir direk. Karından gözükmesi için en az 2500 3000 olmalı. Siz mutlaka başka doktora gidin.
İnşallah sağlıkla ilerler. Siz stres yapmamaya çalışın.Bugün kağan beye gittim .kesinlikle yanlış değerlendirme dedi. Biraz rahatladım. Insallah pazartesi keseyi görürüz dedi..beta hcg güzel artıyormuş..progestan biraz düşük cıktı
Bugün kağan beye gittim .kesinlikle yanlış değerlendirme dedi. Biraz rahatladım. Insallah pazartesi keseyi görürüz dedi..Bu değerde zaten gözükmez ki nasıl kürtaj diyebilir direk. Karından gözükmesi için en az 2500 3000 olmalı. Siz mutlaka başka doktora gidin.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim büyüktür. Progesteron testini perşembe günü tekrarla konuşalım dedi.. Biraz düşük dedi..bakalim sonuç ne olacakİnşallah sağlıkla ilerler. Siz stres yapmamaya çalışın.
Ilk 85.85 ikinci beta hcg 4 gün sonra 538 bir gün sonra 698 cıktı. Progesteron 8.81Canım bir kere mi baktırdın hcg? Daha önce baktırdın mı? iki kat artış oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?