Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sebeb le öyle dedi ki gayet güzel artmış değerinCuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn
1 gun araylami bu deger?Cuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn
USG de gözükmüyor çok net dedi ağrım var kaldıklarında şiddetli. Dış gebelik olabilir perşembe tekrar gel dedi.Ne sebeb le öyle dedi ki gayet güzel artmış değerin
İnsallah kendi kendime rahatlatmaya çalış ıyorum birebir doktora gittiğim halde net bi cevap alamıyorum iyiki varsınız Rabbim kimseyi darda koymasınArtmasi gerektigi kadar artmis telas yapmayin
Bi absurtlük yok normal artmis sanki. Evham yapmayin ultrason takibinizi yapinHayır cuma gece baktırdık bide bugün sabah 3 gün oluyor yani
Zaten 1500 üzeri oda vajinal görünür boşa endişelendirmiş perşembe görürsün eminimUSG de gözükmüyor çok net dedi ağrım var kaldıklarında şiddetli. Dış gebelik olabilir perşembe tekrar gel dedi.
Amin, iyi haberlerinizi de bekliyoruz. Kese gorundu, kalp atisini duyduk vs gibi yazin sizinle seviniriz de insallahİnsallah kendi kendime rahatlatmaya çalış ıyorum birebir doktora gittiğim halde net bi cevap alamıyorum iyiki varsınız Rabbim kimseyi darda koymasın
İnsallah insallahh :) burda paylaşımın mutluluğunu paylaşacak kimsem yok yanımda zaten çok saolunAmin, iyi haberlerinizi de bekliyoruz. Kese gorundu, kalp atisini duyduk vs gibi yazin sizinle seviniriz de insallah![]()
İnsallah çok tesekkur ederim hayırlısıyla gorurunurZaten 1500 üzeri oda vajinal görünür boşa endişelendirmiş perşembe görürsün eminim
Bu doktorlar ne tuhaf ya, sizin artışınız gayet normal. Henüz bu değere kese görülmez, benim 3000'li değerlerdeyken vajinal ultrasonla göründü anca, o da doktorum cihazımız çok hassas başka yere gitsen göremeyebilirdin dedi. Canınızı sıkmayın o yüzden.Cuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn
Lailahe illallah ya çıldırtıyor bu doktorlar insanı 3 gün geçmiş işte ne güzel artmış sen inanma o doktora başka doktora git bazıları gıcık oluyor yapıyor böyleCuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn