• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bthcg bi bakın kızlarrrr

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
26
Cuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn

Cuma gece acilde kan testi yaptırdım bthcg 239 cıktı bugün baktık 1071 olmuş normal bi gebelik mi doktorun çok korkuttu dış gebelik olabilir diyor fikirlerinizi yazarmısını,z lutfennn
Ne sebeb le öyle dedi ki gayet güzel artmış değerin

1 gun araylami bu deger?

Artmasi gerektigi kadar artmis telas yapmayin

USG de gözükmüyor çok net dedi ağrım var kaldıklarında şiddetli. Dış gebelik olabilir perşembe tekrar gel dedi.
Zaten 1500 üzeri oda vajinal görünür boşa endişelendirmiş perşembe görürsün eminim

İnsallah kendi kendime rahatlatmaya çalış ıyorum birebir doktora gittiğim halde net bi cevap alamıyorum iyiki varsınız Rabbim kimseyi darda koymasın
Amin, iyi haberlerinizi de bekliyoruz. Kese gorundu, kalp atisini duyduk vs gibi yazin sizinle seviniriz de insallah🙏

Çok şükür Allahımm çok tesekkur ederimm rahatladım inanın perşembeye kadar çok yıpratırdım.kendi mi beklemek çok zor

• Beğen
Reactions: H M
Degerin gayet guzel artmis. 3 gun icin gayet iyi artisin. Zaten su an gorunmez usgde. Canini sıkma 🤗

Bu doktorlar ne tuhaf ya, sizin artışınız gayet normal. Henüz bu değere kese görülmez, benim 3000'li değerlerdeyken vajinal ultrasonla göründü anca, o da doktorum cihazımız çok hassas başka yere gitsen göremeyebilirdin dedi. Canınızı sıkmayın o yüzden.

Herşey normal merak etmeyin nasıl bir doktor o yaa neyi görmüş ne anlamışta dış gebelik diyebiliyor 1000 de zaten kese görünmez hele bi 5000e gelsin bakalım

Lailahe illallah ya çıldırtıyor bu doktorlar insanı 3 gün geçmiş işte ne güzel artmış sen inanma o doktora başka doktora git bazıları gıcık oluyor yapıyor böyle

Back