Btcg 13,41 hamilemiyim??

melek-1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
86
Kizlar , yeni uye oldum hepinize merhaba. Bugun kan testi yaptirdim 13,42 cikti. Adetim 1 gun gecikti.. cok duzenli adet goruyorum gunu gunune tutuyor. Daha oncede adetinden 1-2 gun once kan testi yaptirdim hep <1 cikmisti. Acaba hamilemiyim tecrubelerinizi paylasirmisiniz? Sevgiler.

değer 5 üzerinde olursa hamilelik vardır deniyor. 2 günde bir kan testini tekrarlarsanız degerin 2ye katlaması gerekiyor. umarım saglikli bir gebelik olur ve güzel haber alirsiniz. tebrik ediyorumm :nazar:

tesekkkurler, kan değerim hiç 1 in üzerine çıkmadı benim adetimden 1-2 kala yaptırdığım tahlillerde ve sonra tam gununde adet oldum. günüm 1 gün geçti şimdi , kimyasal gebelikte olabilir diyorlar ama pek bilemedim.......... hiç adetim günü geçmedi

tesekkkurler, kan değerim hiç 1 in üzerine çıkmadı benim adetimden 1-2 kala yaptırdığım tahlillerde ve sonra tam gununde adet oldum. günüm 1 gün geçti şimdi , kimyasal gebelikte olabilir diyorlar ama pek bilemedim.......... hiç adetim günü geçmedi
o yüzden dedim canim testi 2 gün sonra tekrar yap. şu an gebelik görunüyor. değerin artar umarım.

yinede tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olurs açok sevinirim..

Herkese merhaba,
Beklenen adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 10,ikinci kan tahlilim 2 gün sonra hcg 34
kafam çok karışık lütfen fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum:KK17::KK17::KK17:

Herkese merhaba,
Beklenen adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 10,ikinci kan tahlilim 2 gün sonra hcg 34
kafam çok karışık lütfen fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum:KK17::KK17::KK17:

çok şükür güzel artmış ama daha çok küçük biraz sabret 2 gun sonra yeniden tekrarla

çok şükür güzel artmış ama daha çok küçük biraz sabret 2 gun sonra yeniden tekrarla
Artış önemli değil mi?Ben ilk testte 10 değerini görünce kimyasal olduğunu düşünmüştüm hatta 2.testimi yaptırıken değer düşmüştür diye tahmin etmiştim ama 34 gelince kafam allak bullak oldu :110:

Artış önemli değil mi?Ben ilk testte 10 değerini görünce kimyasal olduğunu düşünmüştüm hatta 2.testimi yaptırıken değer düşmüştür diye tahmin etmiştim ama 34 gelince kafam allak bullak oldu :110:

artış tabiki önemli ilk çıkan degerin 2 katı cıkması gerekiyor

eee senınkide 10 çıkmış ilki iki katı 20 senın sonucunda 34 olduguna göre ,

cumartesi yeniden aynı yere yaptır testini 68 üstü çıkar inşallah ozaman dr gidersin.

artış tabiki önemli ilk çıkan degerin 2 katı cıkması gerekiyor

eee senınkide 10 çıkmış ilki iki katı 20 senın sonucunda 34 olduguna göre ,

cumartesi yeniden aynı yere yaptır testini 68 üstü çıkar inşallah ozaman dr gidersin.

Dr kontrolünde yapıyoruz zaten testleri canım çünkü adete 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım ben.Adetten 1 gün önce ultrason muaynesi oldum rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi hcg 10 çıkmıştı bu tarihte tekrarladık 2 gün sonra 34ü ozaman gördük(dün yani) dr da gebelik var gibi duruyor ama bakıcaz duruma göre hcg takibi gerekiyor dedi.Ben de ne düşüneceğimi şaşırdım bu tarihler için değer düşük görünüyor ama artış da var işte:KK64:

Back