Bta hcg

emineegrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
34
8
1
30
Merhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var mi

Eklentiler

• IMG_20230213_111024.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 41
Ikizlik çok beta.dan belli olmaz gibi bir bilgi var g**gle.da ama bilemiyorum, saglikla kucaginiza alın

Ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak oldu
Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olur

Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olur
Bence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamanda

İnşallah 23 unu bekliyorum bana da dua et canım

İnşallah olur canım stres yapma ve benim adetim düzenli 14. Günü yumurtlama günü iyi degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…