Öncelikle rabbim gonlunuzden geçeni nasip etsin ins Allah sabrinizin mükâfatını versin en kısa zamanda artış %60 üzerindeyse sorun yok canım stres yapma ins.Allah sağlıklı bir gebelik.geçirirsinArkadaşlar adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptım ve çift çizgi şükürler olsun gördüm.Bu arada 7 yıldır evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım olmadı maalesef sayısız kimyasal gebelik yaşadım.Simdi çok şükür kendiliğinden gebe kaldım ama HCG testi beni biraz korkutuyor
Adetimden bir gün önce 139
İki gün sonra 217
İki gün sonra 412
Sizce artış iyi mi düşük değil dimi çok korkuyorum bişi olacak diye yorumlarınız bekliyorum
Çok korkuyorum yani uzun zamandan sonra böyle bı sonuç aldım bı de normal yolla :) çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsinArtışın normal düşük değil
Amin inşallah ya vallahi normal yolla resmen hamile kaldım inanamıyorum ama kızlar çok dua ettim hep ettim durmadan özel kür kullandım hoca vesilesiyle.Rabbim dualarımız kabul etti.inşaALLAH sağ salim kucağıma alırım. Doktor haftaya çağırdı alttan muayene etmiyor üstten ultrason için bir hafta sonra çağırdı kese için inşallah sağ salim görürüm çok heyecanlıyım :)Öncelikle rabbim gonlunuzden geçeni nasip etsin ins Allah sabrinizin mükâfatını versin en kısa zamanda artış %60 üzerindeyse sorun yok canım stres yapma ins.Allah sağlıklı bir gebelik.geçirirsin
Sonuclarınz gayett iyi. Hayırla kucağınıza alın inşallah. Yaş kac sizinArkadaşlar adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptım ve çift çizgi şükürler olsun gördüm.Bu arada 7 yıldır evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım olmadı maalesef sayısız kimyasal gebelik yaşadım.Simdi çok şükür kendiliğinden gebe kaldım ama HCG testi beni biraz korkutuyor
Adetimden bir gün önce 139
İki gün sonra 217
İki gün sonra 412
Sizce artış iyi mi düşük değil dimi çok korkuyorum bişi olacak diye yorumlarınız bekliyorum
28 yaşındayım ben çok düşük yaşadım hep kimyasal ama sadece bir kere 4 sene önce daha hiç tedavilere başlamadan klomenle gebe kaldım 10 haftalık bebeğim kalp atışı durdu kürtaj oldum sonra hep kimyasal yaşadım. Bahçeci cem beye gittim tüp bebek yaptım kan pıhtılaşma çıktı bende o araştırdı buldu hamile kalınca iğne olucaksin ddi ama maalesef orda tüp bebek tutmadı.bi süre ara verdim simdi kendim hamile kalınca kadın doğum doktorum hemen iğneye başlattıSonuclarınz gayett iyi. Hayırla kucağınıza alın inşallah. Yaş kac sizin
Ayy iğneye hemen baslanmasıda iyi olmus. İnşallah hersey güzel olur28 yaşındayım ben çok düşük yaşadım hep kimyasal ama sadece bir kere 4 sene önce daha hiç tedavilere başlamadan klomenle gebe kaldım 10 haftalık bebeğim kalp atışı durdu kürtaj oldum sonra hep kimyasal yaşadım. Bahçeci cem beye gittim tüp bebek yaptım kan pıhtılaşma çıktı bende o araştırdı buldu hamile kalınca iğne olucaksin ddi ama maalesef orda tüp bebek tutmadı.bi süre ara verdim simdi kendim hamile kalınca kadın doğum doktorum hemen iğneye başlattı
Çok teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasıp etsinGayet normal cnm
Evet ya hemen başladık yani ben erken öğrendim adetim geçmeden başlamış oldum bu iğneler bebeğin beslenmesine yardımcı oluyormuş sanırım.şu polikistik over ne kötü bişi ya senelerdir çekiyorum düzgün yumurta çıkmıyor inş bu sefer olmuştur :)Ayy iğneye hemen baslanmasıda iyi olmus. İnşallah hersey güzel olur
Amin Allah tamamına erdirsin İnşallah güzel heyecanlarÇok korkuyorum yani uzun zamandan sonra böyle bı sonuç aldım bı de normal yolla :) çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin
İnşallah güzel olur hersey canm. Dua et bu mübarek gündeEvet ya hemen başladık yani ben erken öğrendim adetim geçmeden başlamış oldum bu iğneler bebeğin beslenmesine yardımcı oluyormuş sanırım.şu polikistik over ne kötü bişi ya senelerdir çekiyorum düzgün yumurta çıkmıyor inş bu sefer olmuştur :)
Amin amin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin inşaALLAHAmin Allah tamamına erdirsin İnşallah güzel heyecanlar
Canım dış gebelik neden oldu araştırma yapıldı mı peki yani tüp bebekte dış gebelikte oluyor mu ben bilmiyordum. Bı de embriyo genetik test yapılmadı mıİnşallah güzel olur hersey canm. Dua et bu mübarek gündeBende bi
Tüp bebek yaptrdm. Dıs gebelik dendi. İğne yapıldı metotreksat diye bi ilac. Bu ilac yüzünden üç ay beklemem gerekiyormus. İyice stres oldm bende. Yaş geciyo. Amh değerimi bilmiyorm. Bi doktr gerek yok. Yumurtan iyi bilmem ne demisti. Suan nerden baslıcamı şaşırms durumdaym
Yok malesf arastırma yapılmadı. Olabiliyormus tüp bebekte. Sadece bu denildi. Ben daha önce bi kürtaj oldm. Onda genetik bakılmıstı. Bi sorunyoktu. Bundada bisey demedi doktrCanım dış gebelik neden oldu araştırma yapıldı mı peki yani tüp bebekte dış gebelikte oluyor mu ben bilmiyordum. Bı de embriyo genetik test yapılmadı mı
Amin amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için valalhi bol bol dua ediyorum zikir çekiyorum ben inanıyorum bu sefer oldu :) Rabbim evlat hazreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim su güzel gün hürmetine kucağına nasip etsin.. stres yapma takibini yap inşallah saglikliysa tutunacak sana
Aminn inşallahAmin amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için valalhi bol bol dua ediyorum zikir çekiyorum ben inanıyorum bu sefer oldu :) Rabbim evlat hazreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yani dış gebeliği ben tüp te gelişen bebek olarak biliyorum tüp Bebekte direk rahime yerleştirmiyorlar mi galiba ben yanlış biliyorum canım vallahi bizde de çok Cem bey araştırdi bu kadar kimyasal ne diye genetiklerimiz temiz çıktı eşimle ama kan pıhtılaşma olduğu için sanırım hep oldu.sagliksiz yumurta döllenmesi yüzünden oluyor bunlar hep.Yok malesf arastırma yapılmadı. Olabiliyormus tüp bebekte. Sadece bu denildi. Ben daha önce bi kürtaj oldm. Onda genetik bakılmıstı. Bi sorunyoktu. Bundada bisey demedi doktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?